Bu da ters koca..

yaaa işte insan oğlu nankör oluyo nedense..iyi olursun ezilirsin..kötü olmak zorunda kalırsın...kaçan kovalanıo maalesef...illaki insanı kötülüğe zorluyolar..kendi kaşınmış sende elinden geleni ardına koyma canım..biraz üstüne düşme..zamanla yapmış olduğun iyilikler görevin haline gelmesin..bırak o senin üstüne düşsün..kadir kıymetten anladığı zaman gerekeni yaparsın ama şimdi haketmio bence...demekki ters davranman gerekio canım..:delphin:

canım eşinle çok ta ilgilenme erkekler böyledir fazla üstüne düştükçe kaçar sen kaçııncada kovalar benim eşimede azcık fazla ilgi göstereyim bir afra tafra beni terslemeler tabi ben eee yeter be seninle mi uğraşıcam ben dedğimde hemen emret hayatımmm moduna geçiyorr:roflol::roflol::roflol:

aynen benimkikötükedihüso
işin kötü tarafı kötü davranırken sırnaşıyo ama biz mutlu olmuyoruz ki o zaman. ben sevgimi gösterirken mutluyum mesela. uyuz uyuz davrandığımda gelip sarılması bana batıyo.
ilişkilerin kaçan kovalanır, erkeklere böyle yapacan vs diye strateji oyununa dönmesinden nefret ediyorumkötükedihüso ah keşkem keşkem keşkem:delphin:

aynen benimkikötükedihüso
işin kötü tarafı kötü davranırken sırnaşıyo ama biz mutlu olmuyoruz ki o zaman. ben sevgimi gösterirken mutluyum mesela. uyuz uyuz davrandığımda gelip sarılması bana batıyo.
ilişkilerin kaçan kovalanır, erkeklere böyle yapacan vs diye strateji oyununa dönmesinden nefret ediyorumkötükedihüso ah keşkem keşkem keşkem:delphin:

Ewet canım maalesef..Ben onu istediğim gibi sevmek istiyorum ama olmuyo işte.. :sm_confused:

valla mesajlar süperler..gülerek okudum...ama doğru yazmışlar madem mayası onu götürüyor sende ters davran tapsın sana...

evet erkeklerin çoğu böyle bence yüz vermemek lazım şımartmamak lazım havalanıyorlar ..mesafeli olunca da keybetme korkusu yasarlar ve üstünüze düşerler iyi ayarlamak şart..

bence eşinde dengesizlik var psikoloğa gidin. ben iyi davranacam o bana ters yapacak uff bende ona ters yaparım anında. evlendiğimizde hep kızar bağırır susturmaya çalışırdı. bende sessiz sakin olduğumdan için için ağlardım sonra bir hasta oldum çok kötü oldu üzüldü şimdi hiç kötü davranmaz bana bağırmazda. ama o zamanalr ailesinin etkisi çoktu. şükürki ailesinin yalanlarına kanmıyor artık.

canım eşinle çok ta ilgilenme erkekler böyledir fazla üstüne düştükçe kaçar sen kaçııncada kovalar benim eşimede azcık fazla ilgi göstereyim bir afra tafra beni terslemeler tabi ben eee yeter be seninle mi uğraşıcam ben dedğimde hemen emret hayatımmm moduna geçiyorr:roflol::roflol::roflol:

aynı durumu bende yaşıyorum illa ona kızmam gerekiyor kendine gelmesi için ama sınırını aştığım zaman bu sefer o başlıyor ,ayarını iyi yapmak lazım..

sanırım bizdede tam tersi eşimde bazen bana der.sana iyi davranınca havaya giriyon tersliyon tavır yapınca sen beni kovalıyon der.insanoğlu seven yaramıyo bize tabi ben bukadar abartmıyorum ama farkındada değilim gerçekten.

canım genelde aynı şeyler olur bi insana ne kadar yüz verirsen okadar şımarır kendini bişey zanneder çok fazla yüz veripte tepene çıkartacağına bırak o koşsun peşinden belki zamanla vaz geçer

Bıraktım kendi haline..

Msn de yazışırken bile hiç canım cicim yazmayan kocam ben bişeylere tepki verdikçe alttan almaya beni yumuşatmaya çalışıo..

Eskiden hep ben kavga olmasın diye çabalardım şimdide o..Demekki çok mükemmel olmaya çalışmamak lazımmış..Hep içimde tutuyodum kızdıgım şeyleri, artık söylüyorum hemde kızarak..

Napiim bundan anlıyo..

canım sana Allah kolaylık versin garip bi eşin varmış artık sende onunla anladığı dilden konuşursun iyilik yaramyor demekki

koçan kovalanır diye bişey var ya bu da o misal işte...ben kocama pek iyi davranmam...
hastalansa ilgilenirim,masaj yapmamı ister yaparım..ama pek güzel bişey söylemem..hoşuma gitmeyen bi durum olduğunda sessiz kalmam..terslerim.tartışırsak en çok benim sesim çıkar..
bazen canım konuşmak istemez hiç bişey konuşmam..
ama çok değerliyim onun için...bazen ben daha çok yaklaştığımda onun kendini geri çektiğini hissederim..o yüzdende pek yakın olmam..böyle daha iyi.
o koşsun..o uğraşsın...

ılginç gerçekten :)

Bir tek şeyi merak ettim evlenmeden önce de böylemiydi eşin sonradan mı devri değişti?

canım kimi insan bundan hoşlanıyo bu kesin ...çevremde var böyle bikaç çift ama bu kadını da zorluyo bi saatten sonra arkadaş diyoki ona böyle davranmak,bağırıp çağırmak istemiyorum ama bu ondan anlıyo diyo bencede enteresan.......

valla kızlar süpersiniz yorumlara katılıyorum alkisalkisalkis erkek milleti işte şımartmaya gelmez kalkar bi tarafları hemen şakkıdı

ilginç bir eşmiş canımkaydirigubbakcemile3bu özelliğini farketmen ii olmuş...ahhaha..nabza göre şerbet ver şekerim..alkisalkisalkis

İlginç gerçekten :)

Bir tek şeyi merak ettim evlenmeden önce de böylemiydi eşin sonradan mı devri değişti?

Ben yeni tanıştıgımız zamanlarda çok yüz vermesdim: ) hep kendi arardı falan..sonra nişanlandık görüşmelerimiz daha kolay oldu tabii..İş kolaylaştıkça o kendini geri çekmeye başladı..

Sonra ewlendik yeni iş açtı..işin stresinden biraz asabileşti..daha doğrusu ben ona yordum..o sinirlendikçe alttan aldım..

Odaha çok üste çıkmaya çalıştı..E bizdede bi sınır var tabii..

Ben patlayınca baktım o alttan alıyo..Bende artık böyle devam ediyorum..

Hakedene hakettiği kadar değer vermeyi öğrendiğimiz gün sorunlarımız da çözülecek kanımca..

Son düzenleme:
Back
X