Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

karışık,çeşitli her türlü oyun itina ile oynanırkk da da güzel oyunlar var

iyiyim valla iklimcim,yolunuzu gözlüyoruz iki lafın belini kıralım diye :hulya:

oturduğun yerde arkadaşların,günün v.s var mı?ya da yakınmısın annene falan?

annemler çok yakın ama yengemler falanda yakın sülale burda canım
ben günlere pek katılmam sevmiyorum daha doğrusu arada eltimle gidip geliriz aslında gitmeye çok kapı var yakında ama ben pek gitmeyi sevmiyorum arada yani:roflol:

anladım,belki kafa dengi arkadaşların olsa,gerçi kışın en güzeli ev ohhh,al cipsini tv izle,uyu,yemek yap,yehihoyyyt

korku filmi diil kız
yabancı dizi izliyom ben
kyle xy diye bi dizi izliyorum şuan
aynı andan çok fazla dizi takip ettiğim için kimilerini işteyken online izleyiveriyom vaktim varsa

anladım,belki kafa dengi arkadaşların olsa,gerçi kışın en güzeli ev ohhh,al cipsini tv izle,uyu,yemek yap,yehihoyyyt

evet olabilir evlenince pek arkadaşım kalmadı eşim göndermiyodu sağa sola ben gidemeyince onlarlada görüşme kesildi zamanla ama anneme gidiyorum onlar geliyo arada başka yerlerede giderim gelen olur falan ama kış şimdi herkez evinde rahat eder canım be

korku filmi diil kız
yabancı dizi izliyom ben
aynı andan çok fazla dizi takip ettiğim için kimilerini işteyken online izleyiveriyom vaktim varsa

haa anladım,ya geçen gün fragmanını gördüm onun ilginç bişidi.

aahh ahh bekarken cnbc-e ,e2 hiç kaçmazdı dizilerim,şimdi pofff mafoldumben

korku filmi diil kız
yabancı dizi izliyom ben

yok ben korku izliyorum sen dizicisin annadık kız Şeniz
anam bu allegra ne çok işe yarıyo ya maşşallah

korku filmleri de en sevdiğim film türüdür valla
öyleyimdir iklimcim sorma aynı anda bi sürü diziyi takip ediyom bi yandan çalışıyom bi yandan öğrenciyim
çok fonksiyonluyum ben kaydirigubbakcemile3

öyleyimdir iklimcim sorma aynı anda bi sürü diziyi takip ediyom bi yandan çalışıyom bi yandan öğrenciyim

öğrencilik gibisi var mı yaa,neler vermezdim .. eşime diyorum arada üniv gidiyim ben okut beni diye:roflol:

alan yaşadı desene seni bi yanda yemej yapan bi yanda çamasır seren bi yanda temizlik yapan bi yandada eşle ilgilenen :jeyyar:
süper bişey olursun sen ya

alan yaşadı desene seni bi yanda yemej yapan bi yanda çamasır seren bi yanda temizlik yapan bi yandada eşle ilgilenen :jeyyar:

yok be iklimim,süper olmıcan bu erkeklere,ne kadar şey yüklenip,hepsinin de altından kalkabiliosan hep mükemmel olman bekleniyor,herşeyi yüklenmen,üstlenmen ,alışıyorlar,bu sefer birşey eksik olunca hemen kötü oluyosun,yapabildiğin kdar ya,insansın sonuçta,çok yıpratıp yormamak lazım ben böyle düşünüyorum.

öğrencilik gibisi var mı yaa,neler vermezdim .. eşime diyorum arada üniv gidiyim ben okut beni diye:roflol:

canım öğrencilikten pek bişey anlayamıyorum şuan için
okulum uzadığı için sadece sınavlara gidicem onun haricinde mesleğimle ilgili bi işte çalışıyorum
ocakta sınava gidicem o zaman öğrencilik günlerimizi yad edicez :jeyyar:

ay öyle mi dersin :kedi:
aslında tembelimdir ben ama filmdir gezmektir eğlenmektir dersen cin kesilirim
onun dışında yemek temizlik deyince tembel moduna giriveririm büyük ihtimal kaydirigubbakcemile3

kimi insan vardır aynı anda çok şey yapamaz o yüzden dedim sen yapıyosun şaka takıldım tabiki erkekleri şımartmamak gerek fazlasına gerek yok olanı yaparız zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…