haklısın canım yaa nolucak yaparız tabi ben önceden kurunun gazını almadım diye dün yapmadım bugün yaptım yıkıldı herifim dün:roflol:
Facedeki bir gruba bende üyeyim..
TRT6(şeş)ten sonra ,biz de TRT3-5(üj-bej)isteriz diyen bir gruba..kaydirigubbakcemile3
gördüm bende o grubu:sm_cool:canım ama bizim kanalımız vardı galiba hala varmı bilmiyorum rumeli tv benim evde dıjıtürk var onda yok ama TRT3-5 OLSA FENA OLMAZ HANİ bizim neyimiz eksik bizde isteriz:ecrin_bebek:
Facedeki bir gruba bende üyeyim..
TRT6(şeş)ten sonra ,biz de TRT3-5(üj-bej)isteriz diyen bir gruba..kaydirigubbakcemile3
gazını almadan olmaz tabi hem çabuk pişmez hemde feci şeyler olur ayıptır sülemesisırnaşık şey
cadaloz iklim ben sevmem kuru fasulyeyııı lülülülülülüayırırım tabe kız sevmeyen varmıdır aceba fasulyeyi benim herife 4 gün peş peşe ver yemem demez ..
ohh sende yan gel osman ozaman iş olduğu zaman çalısıyosun ya birazda YAN GEL OSMAN lülülülülülü
alkisalkisalkisalkisalkisalkisyok be iklimim,süper olmıcan bu erkeklere,ne kadar şey yüklenip,hepsinin de altından kalkabiliosan hep mükemmel olman bekleniyor,herşeyi yüklenmen,üstlenmen ,alışıyorlar,bu sefer birşey eksik olunca hemen kötü oluyosun,yapabildiğin kdar ya,insansın sonuçta,çok yıpratıp yormamak lazım ben böyle düşünüyorum.
aaa ne güzel hayırlı olsun bitanem git git al valla şanslısın
benimki ne gerek var diyo ya :mymeka: o kullanıyomuşya :dilcikar:
görüşürüz canım öptüm
istekte bulunun , 3-5 güzel:))gördüm bende o grubu:sm_cool:canım ama bizim kanalımız vardı galiba hala varmı bilmiyorum rumeli tv benim evde dıjıtürk var onda yok ama TRT3-5 OLSA FENA OLMAZ HANİ bizim neyimiz eksik bizde isteriz:ecrin_bebek:
sorma acayip sesler dimi :roflol::roflol:
akşamdan koyarım suya bende
bu arada kızlaaarrr kkda gene problem var çok ağırrfisfisfis
sus kız sinir oluyorum zaten o şeş e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?