yününün rengi çok güzelmişsositososito
iklim gacısı geldinmi ne örüyon kız öyle haldır huldur site düzelmiş ohh ohhh sefam olsun düşmanlarım çatlasın
Günaydın kızlar Şeniz
napıyonuz beya
günaydınlar ben geldim
akşam saclarımı boyattım
hoşgeldin beya,
ne renge boyattın bakalım,güle güle kullan zemuszemus
Kızlar bugün eşim ameliyat oluyor,bademcik+burun,belki çok zor değil ama ,yinede narkoz yiycek,dua edin bana:Saruboceq:
hoşbuldum tatlım
türk gayvesine boyattım canım röflelerimi kapatmaya uğrasıyommm...
canım cok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir eşin inşallah
şimdi amaleyatar cok kolay gülüm
bir bakmıssın çıkmış bile eşinn :1hug:
hımmm bayılırım o renge,2 sene önce bir anda karar verip gidip yaptırmıştım ama altta röfle olduğu için kustu hep,üstüne boyatmam gerekti hep,ama hiçbirşey bana röfle kadar yakışmıyor,yine döndüm röfleye ama çok yıprandı,
ameliyatlar çok kolay tatlım biliyorum,ama o narkoz olayı korkutuyor beni,anlamsız biliyorum ama :gitme:
günaydın nazalpimm ne renge boyattın bakalım saçını??
narco canım geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir kocişin
yav kızlar ben siyah saçımı orielle açtırdım üstüne kahveye boyattım ama yıkandıkça aktı ve kızıllıklar kaldı orielden ötürü
şu kızıllıkları nasıl yok edebilirim sizce ben lorielin sıcak çikolataya boyattım en son ama o da aktı kızıllıklar oldu
napim sizce tekrar sıcak çikolataya boyatsam yine akıp kızıl olur mu yoksa başka bi renge mi boyatiim
yav kızlar ben siyah saçımı orielle açtırdım üstüne kahveye boyattım ama yıkandıkça aktı ve kızıllıklar kaldı orielden ötürü
şu kızıllıkları nasıl yok edebilirim sizce ben lorielin sıcak çikolataya boyattım en son ama o da aktı kızıllıklar oldu
napim sizce tekrar sıcak çikolataya boyatsam yine akıp kızıl olur mu yoksa başka bi renge mi boyatiim
koyu kestane de hafif kızılımsı diil mi ya :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?