Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

ben cennette oturuyorm,bakırköy,florya yakın yerler bana.

çorlu dan yenibosnaya dolmuşlar mı ne var ya allegriam 1 saat 15 dk sürüyor,annemler hep öle gidiyorlardı,çokmasum sen nerdesin?

bende fındıkzadede oturuyorum canım

cenet mah lesinde görümcem oturuyo benim hihoyyyt

ona geldğinde gel banada:hulya: yerimseniben

pek severim ben ,arkadaşlarım gelsin gitsin bana ,sohbet muhabbet edelim

çok gittiğimiz yok be gülüm bayramdan bayrama gidiyoz daha çok o gelir buralara annesine yani cennet mah bi benzin istasyonu var otobüs durağını orda shell galiba o sokakta oturuyo
sende bana gel mari yolun düştümü beklerim bendeŞeniz

haklısın ama anlasa -tatlicadiarzu-
iyi geceler arkada$lar geldim kimsecikler kalmami$ (hepinize tatli rüyalar bu saatte ben gece ku$u olaraktan dolanayim birazkaydirigubbakcemile3
Şeniz
iyide canım, siz nasıl kendi etnik kimliğinize yörenize ait bir kanal istiyorsanız yada dinliyebiliyorsanız bu hakka herkes sahip olmalıdır bence, trt şeş te bunlardan biridir birde olaya bu açıdan bakmak lazım

ben öyle düşünüyorum bu benim fikrim

ooooooooo iklim bakma öle alttan alttan gel bakemŞeniz

cokmasum bağlanamadım bir süre,şimdi gelebildim

kız geldimde bi ağırki su an kk anlatamam yazamıyorum yazdığımda gitmiyo
ohh ohh buluşma planları yapılıyo bende gelirim bana yakın olursa :lepi:

ojj bulduk saolasın ama siteye çok kızgınım su an :dilcikar: iki laf ettirmedi ağır
hepinize selam kızlar

ay evet yaa mesela bende narcoleptik çok yakınız bende sefaköyde oturuyorum orta bir yerde buluşalım ayyy heyecanlandım ne güzel olur bu arada ben falda bakarım size o gün

Son düzenleme:
sen fal mı bakıyon kız ayy bayılırım fala günah derler ama
fala inanma falsızda kalma dimi evlenmden önce çok arkadaşım vardı ne fal bakardık koca gece
ama eşim evlendikten sonra arkadaşlarımın çoğunu şutladıkaydirigubbakcemile3bi tane var sadece oda arkadaştan öte kardeşim benim sizleri görmeyi çok isterim inşallah anlaşır buluşuruz kızlar herkese yakın kolay biyerde

evet bakarım çıkıyo diyenler var ama nadir bakarım öyle her zaman değil bende çok isterim buluşalım gülüm

iklim gacısı geldinmi ne örüyon kız öyle haldır huldur site düzelmiş ohh ohhh sefam olsun düşmanlarım çatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…