Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

yavrularım ben haftasonu giremicem nete beni özleyin tamam mı
pazartesi görüşürüz opuyorumnanaktan

hafta sonu yokmusunn tamam gelene kadar idare edicez artık sende bizi özle biz özlüycez fıstıkımmmmmm ŞenizŞeniz

meraba balım hb sende gittin gerçi ama sende çok tatlısın canım iyiki tanıdım sizleri yaa kaan koyiyim dimi evet çok güzel isim adaş olurlar hehee

canım canım iykide açtın bu topiği kız ne güzel tanıştık kaynaştık çok seviyorum hepinizi
oğlumun adı aslında MUHAMMET KAAN ama biz sadece kaan diyoruz malum MUHAMMET ağır bi isim dikkat etmek gerek hamile iken rüyamda ak sakkallı yaşlı bi dede görmüştüm beni peygamber efendimizin yanına götürdü öp dedi bana kokla öptüm peygamber efendimizi gül gibi bir kokusu vardı o rüya aklıma geldikçe gözlerim doluyo bende öyle koydum oğlumun adını MUHAMMET de diyorum bazen ama genelde kaan
allah sanada nasip etsin balım benim senin güzel yüzün hep gülsün inşallahŞeniz

inanamadım çok hayırlı bir rüya görmüşsün canım peygamber efendimizin kokusu almışsın inan akıyo gözümden su an yaşlar çok duygulandım oğlun çok hayırlı bir evlat olucak inşallah sende demekki çok iyi birisin rüyan mükemmel herkeze nasip olmaz şükret bitanem.
iki ismide çok güzel adı gibi güzel olsun bahtı inşallah canım

iklim sende yakmışın cigarayı bi tenede ben yaktım

canım sorma günde yarım paketi deviriyorum malesef ben...
evet bitanem sizi tanıdığıma çok memnunum iyiki tanımışım seni diğerlerini inan çok güzel bir duygu bu inşallah hiç sorunsuz devam eder görüşmekte nasip olur ..saol bitanem seninde yüzün hep gülsün amin duan için rabbim banada senin kaanın gibi bir evlat nasip etsinŞeniz

iyi akşamlar hepinize bayanlar, cokmasum inan bende çok etkilendim gördüğün rüyandan,

iklim sende bişeyler varmı? sigara konusuna gelince içmeyen için içme demesi kolay gelebilir belki ama gerçekten sağliğin baş düşmanı

bak aşıda çıkarıyolarmış dün haberlerde gördüm aşı oluyormussun sigara içmiyormussun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…