yok kız öyle çok kötü şeylerde olmadı ev arıyoduk nişanlı iken bulamıyoduk bi türlü onlarda dedi biraz beraber oturalım sonra ev alırız çıkarsınız bende saf gibi eee dedim olur çok seviyom aşığım bide biranönce kavuşalım ama sonra kısmet bu oturduğum evi bulduk beğendik kayınpederde aldı sağolsun 4 ay sonrada evlendik yakınız ama çok değil akyınvalidem bana 10 dk uzak böyle çok mutluyuz hiç yüzgöz olmadık
allah ağız tadi versin cnm hep mutlu olun..yüz göz olmamışsınız ne iyi
biz ciğer bağırsak oldukkkk böööööö
alemsin kız sen dudağamda uçukta çıkmış gülemedim hee:roflol::roflol:
:roflol::roflol: napim ama ya biyere gitsem biyerden gelsem bişey alsam herşeyden haberdar
merak edrler etmezlermi hiç ben bazen benimkini yolda görüyom marketten falan gelirken diyo sengözlerimebaksanabne aldın okadar öyle bakıyo yandan yandan sayıyom tek tek süt kola ekmek falan rahat etsin içi:sm_cool:
:roflol::roflol::roflol: sende az fena diilsin ama niye soruyosa ne aldın falan diye en uyuz olduğum şey bu benim SANANE de denmiyoki akannehir
saneeene desem mi bikere :1shok:şok geçirir bende hayatta diyemem zaten kız sorsun ne yapalım bende sülerim hatta hepsini tek tek çıkarır gösteririm torbadan:roflol::roflol:
yuuuk ben aldım bişeyler diyip kaçıyom evime hemen ne anlatıcam ona bide onu bunu aldım diye bence sende anlatma alışıyolar
alıştırmışım bikerem neyse bidaha bende öyle yapçam
ben çıkıyorum tatlım gözlerim ağardı çamaşır asıcam bide pres oldular makinede öpüyorum seni güzelim kendine iyi bakkaydirigubbakcemile5
cokmasum iklim oh valla negüzel muhabbet etmişsiniz öyle:1hug:
iklim ailece oturmanıza yani kavgasız sakin bir apartmanı paylaşmanıza şaşırdım çok güzel birşey aslında ama böyle kavga fitne fesatlık olmadan oturabilen çoook az ne güzel allah ağıztadınızı bozmasın inşallah
ben burdayim gene kimsecik yok
günümüz aydın olsun,iyi pazarlarrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktana.s.:enbuyukkk:
ehh be kuşum sendeki şansa bak hehheenaniknanik
tünaydin canim galiba sans yok :)) elbet birgün rastla$caz inaniyorum.sen burdasinda ba$ka yerlerde dolaniyosun kizz !!yildizlar icinde sagol canim benimopuyorumnanaktan
burdayım canım eşim rüyasında beni 4 aylık hamile görmüş ilkkez böyle bir rüya görüyor bende arıyorum orda burda ne demektir diyee.....
sen nasılsın canım görüşmeyeliopuyorumnanaktan
ay canım benim eşinin rüyası gerçek olsun bitanem inşallah ne demk bulabildinmi :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?