Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

iyi geceler cnm hoşgeldin nası bişeyler varmı cnm bebek mi henüz yok cnm
haklısın cnm ama içiyorum işte bırakırım belki ilerde ama su ara hiç bırakasım yok

kıyamam akmasın güzel gözlerinden yaşlar hep gül emi o rüyayı gördüğümde hamile idim ama daha erkek olacağını bilmiyodum bi kaç gün sonra doktara gittik doktor oo burda bi delikanlı var dedi o anda gözyaşlarımı tutamadım MUHAMMET olucak oğlumun adı dedim
sonra kaanı ekledik ağar olmasın diye yanına iyi dileklerin için çok teşekkür ederim tatlım

canım ben kullanmıyorum sigara ama yaktım bi tane topikte senle karşılıklı sende içme bırak gitsin yarın hamile kalıcaksın o bebeğin zeminini şimdiden iyi hazırlaman gerek birden olmaz yavaş yavaş bırakırsın:1hug:

canım sana anlatmamıştım değilmi ismi lazım değil bi vatandaşa anlatmıştım oda çok etkilenmişti

aşı çıkmış bende izledim tv de bende arkadaşlarıma eşime tavsiye edicem:1hug:

kendime söz verdim çok zaman önce hamile kaldığım an bırakıcam cnm şimdi olmaz

sanada tünaydın fıstıkım nasılsın ne işler yapıyon bakalım benim tüm temizliğim bitti salınıyorum öyle evde

iyiyim fıstıkım sabah az işim vardı yeni geldim eve yoruldum dinleniyorum şuan bende pazartesi tülleri yıkarım çok işim yok zaten bana gelen yok en küçüğüm çevredekiler içinde

oh canım dinlen tabi gelen yoksa yapma o zaman boşver banada kimse gelmiyo bi kayınvalidem görümcemler gelir onlarda adet öyle başkada kimse gelmez biz gideriz hep

oh canım dinlen tabi gelen yoksa yapma o zaman boşver banada kimse gelmiyo bi kayınvalidem görümcemler gelir onlarda adet öyle başkada kimse gelmez biz gideriz hep

işte tül yıkarım süpürür silerim arife günüde okadar kuzum normal temizlik yaparım yok biz ilk kaynanama ineriz o ara onun kardeşleri sülalece gelirler kaynanama onları geçirince zıııpp anneme :)) tam gün :))sositososito

biz ilk kayınvalideme gideriz bikaç saat otururuz ordan anneme gideriz yemek falan yedikmi akşam hep beraber annaneme geçeriz
2 gün kayınvalidemler gelir bize ne gerek varsa aslında ama neyse diğer günlerde öyle eş dost akraba kabir ziyaretine gideriz sıradan bi bayram işte bizimkide çok sevmem ben bayramları genelde ağlayarak geçiririm ilk gününü kötü şeyler hatırlatır bana:gitme:

bende aynı senin gibii:1shok: sabah camiden gelen seslerle çok ağlıyorum babamı özlüyorum aslında bir kaç sonra görüşücez ezandan sonra ama yok babamı düşünüyorum nedense aklıma evlenmeden önceki bayram sabahları gelir hep önce babamı sonra annemi öpmek bilmiyorum evlenince değişti haliyle bu düzen ama ilk babamı annemi öpmek isterdim oysa yok biz ikinci günü gezeriz bi teyzem var annemle ona gideriz tek yakın olan o onun dışında ilk gün zaten amcamlarla aynı binada annemler hepsini gezeriz eşimle sırayla öyle işte sonra bi bakarım bitniş bile bayramm

evet bende aynı senin gibi bayram sabahı kalkarım kahvaltı hazırlamak giyinmek istemez canım hiç annemme babama koşayım isterim hemen gittiğimizdede hep anneme sarılır ağlarım:gitme:çok tuhaf bi duygu bu aslında sık sık da görüşürüz ama ne bileyim benim annemler amcamlarda dedem hepsi bi apartmanda oturuyolar buda klasik bi trakya örneği galiba

evet sana katılıyorum bu konudada canım benim babamlar 4 kardeş bina 4 katlı biaradalar sizinkiler gibi ..
benim oturduğum bina daha kalabalık ama kaynanam ve iki eltisi ve hepsi gelinleriyle ayrı dairede ama aynı binada yani benim kaynanam eltim ben 3 daire
kaynanamın eltisi gelini kiracısı 3 daire
küçük eltileri ve kiracıları 3 toplam 9 kat ama çift daire benim eltimle kapılarımız karşılıklı bizim apartman tam sülale apartmanı:roflol::roflol:

anaamm maşallah:1shok:sizinki tam sülale apartmanıymış beaa güzelmi peki kötümü iyi yanları canın hiç sıkılmaz hepsinle 10 dk sohpet etsen yeter ama kötü yanı ise bilemem ama kapın ayrı evin ayrı kim karışırki benim bi arkadaşımda arnavutlarda evli 3 elti aynı apartmandalar bide kaynananın 2 eltisi 2 de gelini var ama çok iyi anlaşıyolar hepsi kardeş gibiler şalvarları giyip giyip değişiyolar:roflol:

biz gelinler olarak iyiyiz kaynanalarda kendi aralarında iyiler ama binada pek gelme gitme yok nedense ...
ama ben tercih edebilseydim başta fark edemedim sonra dank etti ayrılırdım istemem derdim
ne bu hürrrraaaa :roflol:
tek daha iyi yaaalkisalkisalkis

aman gelme gitme yoksa iyi madem daha güzel ne o zırt pırt gelmesinler anacım
tek daha iyi tabii ama olsun kocişi çok sevmişin gelmişin işte ben saf gibi bi ara kaynanamla aynı eve gitçektim ya buna ne dersin

aman gelme gitme yoksa iyi madem daha güzel ne o zırt pırt gelmesinler anacım
tek daha iyi tabii ama olsun kocişi çok sevmişin gelmişin işte ben saf gibi bi ara kaynanamla aynı eve gitçektim ya buna ne dersin

:roflol: hadi yaaa ayy yok almıyım ben onu aynı eve gelemem sende iyiki düşmemişsin o tuzağa kız anlatsana nası oldu

:roflol: hadi yaaa ayy yok almıyım ben onu aynı eve gelemem sende iyiki düşmemişsin o tuzağa kız anlatsana nası oldu

yok kız öyle çok kötü şeylerde olmadı ev arıyoduk nişanlı iken bulamıyoduk bi türlü onlarda dedi biraz beraber oturalım sonra ev alırız çıkarsınız bende saf gibi eee dedim olur çok seviyom aşığım bide biranönce kavuşalım ama sonra kısmet bu oturduğum evi bulduk beğendik kayınpederde aldı sağolsun 4 ay sonrada evlendik yakınız ama çok değil akyınvalidem bana 10 dk uzak böyle çok mutluyuz hiç yüzgöz olmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…