Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak "merhabadır" bayramlar. Kurban Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun.

kızlar aranıza ben de geldimmmmm ben keşanlıyım ailecek keşanda oturyoruz ben de edirnede üniversitede okuyorumm

kızlar aranıza ben de geldimmmmm ben keşanlıyım ailecek keşanda oturyoruz ben de edirnede üniversitede okuyorumm

hoşgeldin canım sefa getirdin senin adınıda listeye ekliyorum birinci sayfada görebilirsin kız benim babamda keşanlı yenimuhacırdan

pişttttttttttttttt nbrrrr kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmm herkesin bayramı mübarek olsun aramıza yeni katılanlar var onlarda hoşgelmişş

iyi bayramlar canlarımmmmm
sizleri çok özledimm
biz sabah 10 gibi en geç çıkıcaz evden çerkezköy kızılpınara gidiyoruz mari tiyzemlere :))
öpüyorum sizleri bayram sonrası görüşmek üzere hoşçakalınnn

kızlar herkese iyi bayramlar....
Var ya şaşıyorum bazen size anam ne zaman fırsat buldunuz da girdiniz yazdınız bayramlaştınız...
Herkesin kurban bayramı kutlu olsun ...a.s.a.s.a.s.

ayrıcaaa Cokmasum ve Scorpion"un doğum günleri de kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara HEPBıRLıKTE inşallah.....a.s.

kızlar herkese iyi bayramlar....
Var ya şaşıyorum bazen size anam ne zaman fırsat buldunuz da girdiniz yazdınız bayramlaştınız...
Herkesin kurban bayramı kutlu olsun ...a.s.a.s.a.s.

canııımmm çok teşekkürler seninde bayramın iyi geçsin inşallah
sorma gülüm ilerliyor sayfalar
görüşürüz cnm Şeniz

slm kızlarr napıyonuz bakim ben geldim küyümdennn yorucu ama güzel geçtiii ay alışmışım oraya köyden gelmek cnm istemedi yaaaa

gezentiler sizi..... yoksunuz ala, ma naası bu gezmek, bitiremediniz mi ala el öpmeyi vereliniortak yada bitti de..... :uhm:
keyfiii gezme bu dimiiiiiiii :jeyyar: ooooh ailecek
Bizde şimdi geldik bi bakem dedim kızçeler napıyo ama ı ııhhh yok kimse..
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt tatil ne güzel yaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…