Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

selam tatlım ballım kıymatlım :asigim:
ohh kıvırttın yani maşşallah valla ne güzel ya bizim çiftetelliler olsada bi karsılıklı kıvırtsak beyaa
yarım a yarım ava :roflol::roflol:

tatlı ağzını yirim senin:asigim:ŞenizŞeniz
yandan yandaan obaa

siz patiklen keşan karşılaması oynayın benim bıcırık durmuyo kızlar öpüldünüz:asigim:

patikim bakma alttan öyle gelsene

geldim kuşummm nasılsınızz bakim şekerparelerrr benim moralim bozukk kocişim hasta akşamdan beri ateşi yüksekk öğlene kadr yattı öğleden sonra yine gitti malum dükkan var iş gelmişş kayınpederında durmak pek işine gelmıyo akşam geldi yine ateşi var dr ye de gitmıyoo akşamdan beri yalvarıyom cnm sıkkın anlıycanız

canımm şimdi okuyabildim kusura bakma ayy geçmiş olsunn zorla götür dra allah korusun cnm yaa

gitmiyo hayatım yaaa deli edıyo beni sinirimden ağlıyommmm

:mymeka::mymeka: olurmu yaa
:teselli::teselli: neyse üzülme cnm ilaç ver hap ver geçirmeye çalış üzüldüm ya inşallah atlatır hemen bu erkekler böyle dr sevmezler

benimkide öyle anca çok ağır olucak kendinden korkucak anca o zaman hadi doktora gidelim der

canım çok geçmiş olsun ama eşin niye gitmiyoki doktora ateşide varmış allah korusun domuz gribi falan olmasın sen onu götürmeye ikna et Şeniz

iklim ben izleyemedim tam yaprak döküntüsünü

galiba ferhunde hatunu hamiş öğürüp böğürüyodu bi ara baktım

iklim ben izleyemedim tam yaprak döküntüsünü

galiba ferhunde hatunu hamiş öğürüp böğürüyodu bi ara baktım

aaa yok beyaa bence hamiş değil adamın yaptığı çiğ köftelerden öle oldu bence :roflol:
bende izledim ama nası anlamadım :roflol:

aaa yok beyaa bence hamiş değil adamın yaptığı çiğ köftelerden öle oldu bence :roflol:
bende izledim ama nası anlamadım :roflol:

aman olmasın zati hamiş gıcıkım o ferhundeye kocası melek gibi adam yazık ona be acıyorum mithata:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…