selam tatlım ballım kıymatlım :asigim:
ohh kıvırttın yani maşşallah valla ne güzel ya bizim çiftetelliler olsada bi karsılıklı kıvırtsak beyaa
yarım a yarım ava :roflol::roflol:
tatlı ağzını yirim senin:asigim:ŞenizŞeniz
yandan yandaan obaa
patikim bakma alttan öyle gelsene
siz patiklen keşan karşılaması oynayın benim bıcırık durmuyo kızlar öpüldünüz:asigim:
geldim kuşummm nasılsınızz bakim şekerparelerrr benim moralim bozukk kocişim hasta akşamdan beri ateşi yüksekk öğlene kadr yattı öğleden sonra yine gitti malum dükkan var iş gelmişş kayınpederında durmak pek işine gelmıyo akşam geldi yine ateşi var dr ye de gitmıyoo akşamdan beri yalvarıyom cnm sıkkın anlıycanız
canım listemiz var ben her gelenin ismini yazıyorum ama nereli olduklarını yazmıyorum
canımm şimdi okuyabildim kusura bakma ayy geçmiş olsunn zorla götür dra allah korusun cnm yaa
Evet listeyi görmüstüm ama hangi sayfada oldugunu aramak zor. Ilk sayfada yazsa bence daha iyi olur...
Simdi yaziyor :dance:
gitmiyo hayatım yaaa deli edıyo beni sinirimden ağlıyommmm
:mymeka::mymeka: olurmu yaa
:teselli::teselli: neyse üzülme cnm ilaç ver hap ver geçirmeye çalış üzüldüm ya inşallah atlatır hemen bu erkekler böyle dr sevmezler
geldim kuşummm nasılsınızz bakim şekerparelerrr benim moralim bozukk kocişim hasta akşamdan beri ateşi yüksekk öğlene kadr yattı öğleden sonra yine gitti malum dükkan var iş gelmişş kayınpederında durmak pek işine gelmıyo akşam geldi yine ateşi var dr ye de gitmıyoo akşamdan beri yalvarıyom cnm sıkkın anlıycanız
iklim ben izleyemedim tam yaprak döküntüsünü
galiba ferhunde hatunu hamiş öğürüp böğürüyodu bi ara baktım
aaa yok beyaa bence hamiş değil adamın yaptığı çiğ köftelerden öle oldu bence :roflol:
bende izledim ama nası anlamadım :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?