bu kedi bence trakyalıdır :roflol::roflol::roflol:
ben uyumadım güzellerim oğluşun yanına yattım zaten zayıf olduğum için oğlumun yatağana beraber yatabiliyoruz:kediuyudu bende kaçtım geldim size bakem dedim senin için öptüm iklimcim kaanı bizde seni öptük
nazalp oyladım balım bahçeni dur bende koyayım bahçemi size
sağol bacımben uyumadım güzellerim oğluşun yanına yattım zaten zayıf olduğum için oğlumun yatağana beraber yatabiliyoruz:kediuyudu bende kaçtım geldim size bakem dedim senin için öptüm iklimcim kaanı bizde seni öptük
nazalp oyladım balım bahçeni dur bende koyayım bahçemi size
bişi değil bacım oyladım gitti :)
ya ben severim ama elleyemem kedi köpek :umursamaz:
ya canım sorması ayıptır ama kilo alamıyomusun sen çokmu zayıfsın fotolarında gayet normal duruyosun fazlası kilo gibi durur sen minyon tiplisin cnm yaa
ohh yerim ben o şekeroğlanı opuyorumnanaktan
koy bakem senin kinide görelim
aşkitom bahçen cok güzel
bende bugun son köstebeemi temizledim
10 point benden
ayy seninkide çok güzel maşşallah size kızlar
yersem alıyorum tatlım ama pek iştahlı değilim işte seçiciyim biraz 50 kiloyum boyum 1,63 zayıf hissediyorum kendimi bikaç kilo alsam iyi olacak ama alamıyorum işte bünye meselesi hamile iken 28 kilo aldım 5 ayda 45 kiloya düştüm şimdi çok iyiyimdelikafadulden
bence iyisin canım ya hatta cok normalsınyersem alıyorum tatlım ama pek iştahlı değilim işte seçiciyim biraz 50 kiloyum boyum 1,63 zayıf hissediyorum kendimi bikaç kilo alsam iyi olacak ama alamıyorum işte bünye meselesi hamile iken 28 kilo aldım 5 ayda 45 kiloya düştüm şimdi çok iyiyimdelikafadulden
teşekkür ederim canım bende şu taşları temizlemeye uğraşıyorum patesler oluyo olsunlar müşteri bekliyo satıyım temizliycem hepsini
bu kedi bence trakyalıdır :roflol::roflol::roflol:
bide oğlumun bahçesine bakın teyzeleri onun daha çok işi var ama daha yabani otlar duruyo
Link: kaanın bahçesi Oyuncusunun Bahçe sergisi
bahçevan oyununu duydum ama oynamadım,anladığım kadarıyla (yazışmalardan gözümüe çarptığı) bu oyun çok sevilmişa.s
bide oğlumun bahçesine bakın teyzeleri onun daha çok işi var ama daha yabani otlar duruyo
Link: kaanın bahçesi Oyuncusunun Bahçe sergisi
bence iyisin canım ya hatta cok normalsın
ben 1.68 boyum 52 kiloyum ve cokta memnunum halimden
ne giysem yakıstırıyorum kendime
gecen sene nişan zamanımda 58 kiloydum migren ilaçlarım kılo aldırmıstı ama o zaman kendımı hiç begenmıyordum bu kım diyordum aynaya bakıp bakıp
çünkü hayatımda hiç o kiloya çıkmamıstım
zamanında 45 kıloydum ama zaman hiçbirşey yakısmıyordu zayıflıktan
şimdi memnunum halımden
öyleya canım bende memnunum aslında ama bazen çok zayıfsın falan diyolar ozaman sinir oluyorum ya neyse
pahalıya temızlenıyo taşlarda benımkılerde beklesin bakalım biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?