Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

bir başlasan başından kalkamazsın zaten
alışkanlık yapıyor bu oyun
zemuszemus

aslında boşu boşuna vakit harcıyoruz bu oyunlarla eşim çok kızıyo bana orda ekip biçeceğin vakti eline bi kitap alıp okumakla harcasan sana daha faydalı olur falan diyo ama ben çok sevdim yaa geçen akşam patates bitmiş evde eşime dedim git patates al tarlada var ya senin al ordan dedi banakaydirigubbakcemile3

anladım o kötü zaten bilgisayarda fazla kalıyorummmmmmmmmmm
evet canım

hahahaa senınkıde pek komıkmışş yaaa:roflol:

ben üyeyim faceye ama göremedim facede benimde küçük bi bahçe var o çıktı iklim sen fotosunu çek koy yavrum

kızlar sizinkilerdede hayvan neyin alınıyomu ben inek çiftliği kurdum kaydirigubbakcemile3

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs092.snc3
/15953_1269159938556_1516586690_703711_6883285_n.jpg

[/IMG]

bizim hayvan yok canım cüceler var havuz var varda var ama çok pahalı:kedi:

beğenmene sevindim cnm tam çekemedim ama işte hepsi bi karede çekilmiyo nedense
bizde genelde parayla almıyosun hediye gönderiyo millet :kedi:

bizim hayvan yok canım cüceler var havuz var varda var ama çok pahalı:kedi:

bizde hediyede var ama paraylan hemde 500.000 coins çok pahalı yaa tam kazıkk diyarı

kazık diyarı hee :roflol::roflol::roflol: çok komiksin kıss güldürdün beni :))
ama biliyoımusun bizimkinin şiffresi çözüldü beleş neler neler aldım hala alıyorm:lepi:

ama biliyoımusun bizimkinin şiffresi çözüldü beleş neler neler aldım hala alıyorm:lepi:

seni beleşçi senüü ne ettin kız sifresini çözdün bizimkindede varmış öle bişeyler var ama nasıl ediyolar amlamadımklava:

Imageshack - flormarruj521swatch1
bu rujdan sipariş verdim nasıl kızlar çok beğendim şimdi konu ile alakasız ama sizde beğenecekmisiniz bakalım
canım ruj hariiikkaaaa
bende pembe tonları kullanıyorum beyaz tenlıyım en cok pembe yakısıyo
birde makyajcantam blogunu ben cok begeniyorum takip ediyorum sürekli

bizde hediyede var ama paraylan hemde 500.000 coins çok pahalı yaa tam kazıkk diyarı
kazık diyarııı:roflol:
beleşçi iklimmmklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…