bir başlasan başından kalkamazsın zaten
alışkanlık yapıyor bu oyunzemuszemus
bahçevan oyununu duydum ama oynamadım,anladığım kadarıyla (yazışmalardan gözümüe çarptığı) bu oyun çok sevilmişa.s
bir başlasan başından kalkamazsın zaten
alışkanlık yapıyor bu oyunzemuszemus
benımkındende çıkmıstı ama ne kadar cıktı hatırlmıyom valla zaten baskada cıkmadısorma ne pahalıya ama dün akşam bi taşın altından 255 coins çıktı ay ne sevindim varya 2 taş birden kaldırdım hemen:sm_cool:
evet canımanladım o kötü zaten bilgisayarda fazla kalıyorummmmmmmmmmm
aslında boşu boşuna vakit harcıyoruz bu oyunlarla eşim çok kızıyo bana orda ekip biçeceğin vakti eline bi kitap alıp okumakla harcasan sana daha faydalı olur falan diyo ama ben çok sevdim yaa geçen akşam patates bitmiş evde eşime dedim git patates al tarlada var ya senin al ordan dedi banakaydirigubbakcemile3
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs092.snc3
/15953_1269159938556_1516586690_703711_6883285_n.jpg
[/IMG]
su anda hasat ediyorum canım bitsin hemen koyucam söz
bizim hayvan yok canım cüceler var havuz var varda var ama çok pahalı:kedi:
beğenmene sevindim cnm tam çekemedim ama işte hepsi bi karede çekilmiyo nedense
bizde genelde parayla almıyosun hediye gönderiyo millet :kedi:
Imageshack - flormarruj521swatch1
bu rujdan sipariş verdim nasıl kızlar çok beğendim şimdi konu ile alakasız ama sizde beğenecekmisiniz bakalım
bizim hayvan yok canım cüceler var havuz var varda var ama çok pahalı:kedi:
bizde hediyede var ama paraylan hemde 500.000 coins çok pahalı yaa tam kazıkk diyarı
kazık diyarı hee :roflol::roflol::roflol: çok komiksin kıss güldürdün beni :))
ama biliyoımusun bizimkinin şiffresi çözüldü beleş neler neler aldım hala alıyorm:lepi:
ayyyyyyyyyyyyy bayıldımmm kıssss çok harika
canım ruj hariiikkaaaaImageshack - flormarruj521swatch1
bu rujdan sipariş verdim nasıl kızlar çok beğendim şimdi konu ile alakasız ama sizde beğenecekmisiniz bakalım
kazık diyarııı:roflol:bizde hediyede var ama paraylan hemde 500.000 coins çok pahalı yaa tam kazıkk diyarı
beleşçi iklimmmkazık diyarı hee :roflol::roflol::roflol: çok komiksin kıss güldürdün beni :))
ama biliyoımusun bizimkinin şiffresi çözüldü beleş neler neler aldım hala alıyorm:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?