Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

len susun adım beleşçiye çıkçak şifreyi çözen çözmüş ben girip şansıma düşenleri topluyorum

:dance:

beleşçi iklim beleşçi

şaka kız bende sana yoladdım dün galiba bişey inekmi kuzumu ne hatırlamıyorum geldimi

sanırım geldi cnm ben sana hep yolluyorum onlarda gelmiştir umarum varya en az 20 kk facemde arkadaş su anda kazen bile :))
kim ne atıyo unuyuyorum :teytey:

sanırım geldi cnm ben sana hep yolluyorum onlarda gelmiştir umarum varya en az 20 kk facemde arkadaş su anda kazen bile :))
kim ne atıyo unuyuyorum :teytey:

allah iiyliğini versin emi kazenlede mi arkadaş oldundelikafaduldensayi kazen erkekmiş doğrumu:1ninca:

öyle hediyeler oyunu bende oynarım nolcek
önemli olan parayı bastırıp almakk
:roflol:

ahanda biz su gibim paralar döküyoz vallahi tarlaya herşey para ile beleş hiç bişey yok alnımızın teri ile kazanıyoz tarlayı ekip sularken bi tarafımızdan terler akıyo:asigim:

ahanda biz su gibim paralar döküyoz vallahi tarlaya herşey para ile beleş hiç bişey yok alnımızın teri ile kazanıyoz tarlayı ekip sularken bi tarafımızdan terler akıyo:asigim:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
kız deme öyle yaww bak sen hakederek alıyon bende öle ama :roflol::roflol:

masumum çok güzel makyajlar var ya o sitede ayy içim gitti çoğuna

benim kızancık uyandı hanımlar anası hala pc başında gideyimde çorba ısıtayım oğluma gelirim gene hoşçakalın öpüyorum siziopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…