bu tür oyunlar çok zevkli canım tavsiye ederimyerimseniben
beğendinmi bacım sanada alayım bitane
canım ruj hariiikkaaaa
bende pembe tonları kullanıyorum beyaz tenlıyım en cok pembe yakısıyo
birde makyajcantam blogunu ben cok begeniyorum takip ediyorum sürekli
bende takip ediyorum sürekli dün gittim avm deki flormara ama 521 no kalmamış kız bugun getiricem sana söz dedi eşim akşam işten gelirken uğrayıp alıcak çok beğendim bu rengi ben yaa bide gömlek aldım bu renk onunla sürücem iyice çingene oldum ben herşey pembe
kazık diyarııı:roflol:
sırnaşık şey
beleşçi iklimmmklava:
len susun adım beleşçiye çıkçak şifreyi çözen çözmüş ben girip şansıma düşenleri topluyorum
beleşçi iklim beleşçi
şaka kız bende sana yoladdım dün galiba bişey inekmi kuzumu ne hatırlamıyorum geldimi
beleşçi iklim beleşçi
şaka kız bende sana yoladdım dün galiba bişey inekmi kuzumu ne hatırlamıyorum geldimi
sanırım geldi cnm ben sana hep yolluyorum onlarda gelmiştir umarum varya en az 20 kk facemde arkadaş su anda kazen bile :))
kim ne atıyo unuyuyorum :teytey:
allah iiyliğini versin emi kazenlede mi arkadaş oldundelikafaduldensayi kazen erkekmiş doğrumu:1ninca:
öyle hediyeler oyunu bende oynarım nolcek
önemli olan parayı bastırıp almakk:roflol:
allah iiyliğini versin emi kazenlede mi arkadaş oldundelikafaduldensayi kazen erkekmiş doğrumu:1ninca:
dedikodu yapmayın lennnklava:
dedikodu yapmayın lennnklava:
ahanda biz su gibim paralar döküyoz vallahi tarlaya herşey para ile beleş hiç bişey yok alnımızın teri ile kazanıyoz tarlayı ekip sularken bi tarafımızdan terler akıyo:asigim:
:1ninca: evet erkek
:roflol::roflol::roflol::roflol:
kız deme öyle yaww bak sen hakederek alıyon bende öle ama :roflol::roflol:
ahanda biz su gibim paralar döküyoz vallahi tarlaya herşey para ile beleş hiç bişey yok alnımızın teri ile kazanıyoz tarlayı ekip sularken bi tarafımızdan terler akıyo:asigim:
:1shok::1shok:
masumum çok güzel makyajlar var ya o sitede ayy içim gitti çoğuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?