ayy bende çok seviyorum masumla kocikleri uyutup takılıyoz sende olabisen keşke ama sende çalışıyon bea biz evde uyku tutmuyorki:çok üzgünüm:
ohhh ii yapıyonuz...
aklıma geldi iklimim senın tedavi ne alemde normale döndümü hormanların...
evet canım saol..
bu ayın 11.kontrolum var heyecanla bekliyorum o günü bakalım ogün belli olucak bu arada tarlanı beğendinmi canım :kedi:
ayy bende çok seviyorum masumla kocikleri uyutup takılıyoz sende olabisen keşke ama sende çalışıyon bea biz evde uyku tutmuyorki:çok üzgünüm:
evet canım sağolsun o baktıtarlamı ektim geldim kızlar
nazalp senin tarlaya iklim baktı demek bendede 3 tarla var eşimin benim oğlumun yetiştiremiyom vallahi müşteriler bekliyo sırada
evet biz gece adamları uyutup burda sabahlıyoruz ben yine çok dayanamıyorum çünkü sabah erken kalkıyorum zor oluyo bazen ama yatağa yatsamda uyku tutmuyo adamı bişeyden haberi yok garbim uyuyo beb yanında sanıyo:roflol::roflol:
evet canım sağolsun o baktı
valla o kadar uzun zaman giremedimkı o tarla nasıl olurdu bilemem kafamçokkarıştı
valla imrendim ayol size şimdiii
yarın izinliyim dayanabilirsem oturayım diyom yaaa
cok seviyom gece gec saate kadar oturmayııboshayallersmile
ÇALIŞINCA ZOR TABİİ geç saate kadar dayanamaz insan ama haftasonları takıl bize biz 12 de açılışı yapıyoz canım ben şindi kocişin yanında oturayım biraz kızacak yoksa bana 12.30 falan burdayım
haber et bizede sonuçlardan
ama kendınde farkedersin zaten düzeldiğini
tarlam harika canım yaaa valla ben o kadar bakamazdım herhalde tarlama :))))
cookk tesekkur ederim valla sen olmasan harabe olmustu tarla....
tarlamı ektim geldim kızlar
nazalp senin tarlaya iklim baktı demek bendede 3 tarla var eşimin benim oğlumun
işin zor benim 2 farmville 2 fish ville 1 bahçivanlar diyarı bide cantır layf :)evet biz gece adamları uyutup burda sabahlıyoruz ben yine çok dayanamıyorum çünkü sabah erken kalkıyorum zor oluyo bazen ama yatağa yatsamda uyku tutmuyo adamı bişeyden haberi yok garbim uyuyo beb yanında sanıyo:roflol::roflol:
bende erken kalkıyorum sabah ama eşimi gönderip cup yatağa yazık zate adamlara valla :roflol:
tamam canım yazarım buraya bakalım tsh ne durumda adet zaten olmuyorum hiç bakalım..
pek görev yapamadım tek eksik o ama ürün çok halledersin gülüm rica ederim Şeniz
ÇALIŞINCA ZOR TABİİ geç saate kadar dayanamaz insan ama haftasonları takıl bize biz 12 de açılışı yapıyoz canım ben şindi kocişin yanında oturayım biraz kızacak yoksa bana 12.30 falan burdayım
vallaha coşmussun herseyden bol bol varŞeniz
aynısefa ekiyorum şimdi yeni gorev geldii
haa bide yenı raf için coinmi gerekiyomus kız yetmiyo bunlar yaaa
aa coins raf içinmiymiş inan hiç kafam basmıyo benim orda ya anlıyamıyorum :bbo:
allaann farmvillcisi seniiiiklava:
anlamazsın tabiii
valla kız bende bilmiyom yaa
farmin neyini sorsan bilirim 42 level oldumda sositososito
AMA bahç.d. sor bakalım topiğinde öğren bacıma.s
vay vay vaaayyyy
allah levelini arttırsınn :roflol::roflol:
sorarız beyaaa
sen ne alemdesin bizim diyarda
amin amin bacım :)
ahanda benim diyar
Bahçıvanlar Diyarı oyununu oynamayı öğrenmek istiyorsan bu Videolara bakarak öğrenebilirsin
iklimeylül Nakit: 8.842,64 kL Puan: 695.949Maviüzümbaronu Coins: 0 | Süs: 5 Esnaflar Odası:
çalışgan gacısın alimallah
ayrıca bugun benım dogum gunummmm
saol bacım ama benim gözler zaten miyoptu iyicene pert oldu akannehir
aaaa ciddenmi doğum günün kutlu olsun bidenem nice sağlıklı mutlu yaşlara eşin ve ailenle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?