Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

şaka beyaa bozma çiyizini sen bendede dolu var anam yüz tane yaptırmış yuhhh dedimdelikafaduldengörünce sandık bekçisi hepsi

bendede dolu çorludaki tiyzem bi yapmış bana sorma bi deste renk renk son model pullulardan aynne duruyo kim kullancaksa kapanmayı hiç düşünmedim

Hayir hemsom ailem burada. Ama ben artik burada yasamak istemiyorum. 22 sene yetti.
Vatanimda yasamak istiyorum :gitme:

hımm anladım gülüm ya inan bi milliyetçi olarak :) ama öyle tr gelmeni burda yaşamanı çok isterim insan memleketini eminim çok özler hakkında hayırlısıssa olsun gülüm

Burada yasayan cogu Türk buradaki rahat hayatlarina daha cok önem verdigi icin burada kalmayi tercih ediyorlar. Ama ben öyle düsünmüyorum.
Insan sevdigi kisiye onu sevdigini göstermeli ya. Vatanini seven insan da bunu göstermeli. O yüzden artik gitmek istiyorum...

çok haklısın be canım herşey para değil ama işte bundada bi hayır vardırki gidiliyo sıkma canını belki hem trden biriyle evlenirsin şans bu

iklim nerdesin canım ekşınlara dalalım gel hadi biraz maviş sende gelebilirsin tatlıntakıl bize

çerkezköy, bea, beaaaa, buda, bulgar macırı, burgaz rakı, edirne, elveda rumeli, en guzel irk meleziz, erkescikler gelmiş, göçmen, güzel memleketim, grubu, havası suyu harika, herkes burda, hooop sohbetmi var, iklimtuana, kırklareli, kızan, kızanım, kızancıklar, kadamlar, keşan, kocaeli, maşallah, macır, malkara, mari, mariler, memleketim, muratlı beya, ne muhabbet bea, olsun, olsunmu, pomak, pomakçık, selanik göçmeni, sohbete gelin, tekırdağ, tekirdağ, toplandık, trakuynın güzel hatunları, trakya, trakyadan esintiler, trakyalı, trakyalı bea, trakyalılar gurubuu, trakyalılar, trakyalılar, trakyanın güzel kızları

ALTAKKı ETıKET YAZILARIsempatiksalakcinni

ay evet bende bakıyorum hep ona gülüyorum yazılara bak heheh

bugün annemlerin mahallesinde komsumuz ölmüş çok üzüldüm yaa başım ağrıdı düşünmekten daha 1 hafta önce yolda gördüm kadını konuştuk kaanı sevdi bugün öldü haberini duydum hayat ne kadar boş aslında bi varsın bir yoksun:gitme:

kız bu saatte damara bağlatma beni ..
başın saolsun peki sebep ne neden ölmüş

kız bu saatte damara bağlatma beni ..
başın saolsun peki sebep ne neden ölmüş

ay iki tarftanda sohpet ediyoruz kız ne fenayız biz

canım beyin kanaması geçrmiş 3 gün komada kalmış bugün kalbi durmuş ölmüş daha 50 bile yoktu yaşı 4 kızı bi oğlu var hepside bekarlar daha annesiz kaldı yavrucaklar büyüğü üniverste okuyo ötekiler lisede daha iki kere ikiz doğurmuş 4 tane ikiz kardeş var allah sabır versin ama o kızların yerine kendimi koydum çıldırıcak gibi oldum annesiz bi hayat düşünemiyorum ben

suna bi bak sana yaa boşnak mantısıymı ayy bu saatte şişicek biyerlerim

ayyy çok üzüldümm allah sabır versin şimdi oçocuklara dünyaları versen faysasız off çok zor allah gecinden versin kalanlara sağlık versin :Saruboceq:

ayyy çok üzüldümm allah sabır versin şimdi oçocuklara dünyaları versen faysasız off çok zor allah gecinden versin kalanlara sağlık versin :Saruboceq:

amin canım amin çok acı:gitme:

kız o şeyleri ne ettin öle mantılar yerim onları ben yaa:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…