Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

sen nası yapıyosun pişirmesini canım ben ocakta yapıyorum tavada eşim tutturmuş annesinin gibi yapçekmişim fırında ama beğenmedim annesininkini ben takır takır benimki yumuşaık oluyo

sen nası yapıyosun pişirmesini canım ben ocakta yapıyorum tavada eşim tutturmuş annesinin gibi yapçekmişim fırında ama beğenmedim annesininkini ben takır takır benimki yumuşaık oluyo

tavada hiç yapmadım ben nasıl oluyo anlat bakem kaynanam kayseri mantısı yapıyo bana onu seviyorum bide annem fırında yapıyo ama takır takır olmuyo oda güzel ben her türlüsünü severim

tavada hiç yapmadım ben nasıl oluyo anlat bakem kaynanam kayseri mantısı yapıyo bana onu seviyorum bide annem fırında yapıyo ama takır takır olmuyo oda güzel ben her türlüsünü severim

tavada derken tepside ya çok güzel oluyo benimkiisi demekki kaynanam sert yapıyo taş gibi

CıZLEME
Malzemesi: 1/2 lt süt 1/2 lt su 2 yumurta 2 tatlı kaşığı tuz Yaş maya Aldığı kadar un
Hazırlanışı: Süt, su, yumurta, tuz ve mayayı karıştırın. Boza kıvamını alıncaya kadar un ekleyin ve iyice karıştırın. Malzemeden bir kepçe alarak, önceden ısıtılmış teflon tavaya ya da saça daire şeklinde dökün. Altı pembeleşinceye kadar pişirin. Piştikten sonra iç kısmına tereyağı sürün. Sade, peynir, domates, marmelat ya da toz şeker ile servis yapın

MANTI
Hamuru (bir tepsi için): 1 kg un 1 yumurta 1 tatlı kaşığı tuz Malzemesi: 2 baş soğan 2 bardak pirinç 1 bardak bulgur 250 g kıyma 1 çay bardağı sıvı yağ 2 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 2 yemek kaşığı salça 1 bardak su 1 haşlanmış tavuk ya da ördek

Hazırlanışı:
ıki baş ince doğranmış soğanı yağda kavurun. Pembeleştikten sonra salçayı, pirinci, bulguru ve kıymayı ilave ederek biraz daha kavurun. Tuz ve karabiberi ekleyin. Daha sonra üzerine bir bardak su dökerek, malzemeyi dinlendirin. Un, yumurta ve tuzu karıştırarak yoğurun. Azar azar su ilave ederek kulakmemesi yumuşaklığında bir hamur elde edin. Hamurdan soğan büyüklüğünde bir parça keserek, oklava yardımı ile açın. Bu yufkayı yaklaşık üçer santimetrekare büyüklüğünde karelere bölün. Ortasına hazırladığınız malzemeden koyun ve bohça şeklinde kapatın. Bu minik bohçaları katlanma kısmı alta gelecek şekilde her tarafını yağlayarak tepsiye dizin. Tepsi tam dolana kadar, yufka açarak aynı işlemi sürdürün. Mantıyı altı ve üstü kızarana kadar fırında pişirin. Daha önceden haşladığınız tavuk ya da ördek etinin suyunu mantının üzerine dökün, parça etleri de mantının üzerine dizerek tekrar fırına verin ve on dakika bekletin. Sıcak olarak servis

TRAKYA MANTISIYMIŞ NETTEN BULDUM

HİÇ GÜZEL OLMAZ MI BU YAA ÖRDEK DİYO BAKSANA:roflol:

bende bu akşam akıtma yaptım yanında kuşbaşı vardı hımm

hosbuldum canımmm
nihayet gelebildim valla

anacım ben umudumu kesmiştim ondan :roflol: tamam ör ör yaza doğru giyerim :roflol:

sen suss gııızzz
benden kurtulamazsın

gece kaynatmısınız sabahta uyanamadın demialsanaalsanasmile
bulurum yapcak bişi cadalozzzbayanssulusmile
hee biz masumlana gece 3 lere kadar oturuyoruz ne zamandır beaa kafamçokkarıştı uykusuzuz ama olsun :roflol:
gel ne istiyosan yap bea sırnaşık şey
ne oluyo burda kızlarrr ne örüyonuzsempatiksalakcinni

ne bilim bea bende şimcik geldim bastım sizi hhee :1ninca:sempatiksalakcinni

çok seviyorum canım ya bende gece gec saate kadar oturmayı ama işe gidince olmuyor
ahh ahhh nerde gencliğim

çok seviyorum canım ya bende gece gec saate kadar oturmayı ama işe gidince olmuyor
ahh ahhh nerde gencliğim

ayy bende çok seviyorum masumla kocikleri uyutup takılıyoz sende olabisen keşke ama sende çalışıyon bea biz evde uyku tutmuyorki:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…