Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

oğlum şimdi skisi olmayan köymü kaldı
her köyün bi skisi varrr
:roflol:

kar skisi di mi yanii...yerimseniben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

her türlü ski var canımm kar skisi
deniz skisiiiiiii
:roflol:

:roflol::roflol:bizim köyde amcamın bilem var kız skisi

allah sizi napmasın emi deli giibi gülüyorum su anda eşimde delimidir nedir diye sitem ediyo gözümün önünde allah sizi napmasın emi :lepi::roflol:

allah sizi napmasın emi deli giibi gülüyorum su anda eşimde delimidir nedir diye sitem ediyo gözümün önünde allah sizi napmasın emi :lepi::roflol:

pirzolanın kilosu olmuş 45 tl sen bedavaya yıyon burda gülerek
gül gül kıymetmızı bill
:hulya:

şımarma:mymeka:
taam apla :1rolleyes:
hayrabolu değil kız ayrabol diyoz biz canım:1hug::1hug:
hee öle evet ayrobolu beyaa
:roflol::roflol: amcalar kusur almasın
:roflol::roflol:
sende kızan olmadığı halde öyleyse haaa bilemem artıkın:kedi:

kız tam tersi diye dedim ben senin çocuk var diye normaldir gel bide bana bakın saatlerce dermişim :roflol::roflol:

tembel o tembel kızanı artık evde nerde buluruz bilmem düdüklü içindemi çamasır makınasındamıııkaydirigubbakcemile
allah seni beyaa
pirzolanın kilosu olmuş 45 tl sen bedavaya yıyon burda gülerek
gül gül kıymetmızı bill
:hulya:
hehheee gülerek yiyom dimi sempatiksalakcinni
iklim saatlerce hee vay vay vayaklinialirimsmile
kız anla işte beya rahat rahat ışık hızıyla değil anlasana beya :kedi::kedi:

allah seni beyaa

gecenın bu saatınde anca böyle konuslur demi
kırmızı nokta koyuyorum topiğin basına gece 12den sonra

gecenın bu saatınde anca böyle konuslur demi
kırmızı nokta koyuyorum topiğin basına gece 12den sonra

aynen beya iki karı yanyana gelse ya dedikodu yapar ya kırmızı noktalı konuşur bizim binada gelinler bi araya gelsek tek konu bu oluyo :bbo:

aynen beya iki karı yanyana gelse ya dedikodu yapar ya kırmızı noktalı konuşur bizim binada gelinler bi araya gelsek tek konu bu oluyo :bbo:

allam bizde işyerinde küçük bir odada 3 bayan calısıyoruz sen dusun yanı gunde 9 saat ne muhabbetler dönüyo
kocalardan baslıyoz kaynana gorumce eltı allah ne verdiyse herkesi çekiştiriyoz

allah seni beyaa

anladım beyaa sende amann neyse:kedi:kazenden fırça yemiyellim bide şindik topiği cinsellik bölümüne taşırlar kız nazalp sen ne ara kırmızı oldun bakıyom bakıyom diyom bu kızda değişiklik var ama :sm_confused:kırmızı paltolu olmuş iklim bizde alalımmı kusur kalmayalım

allam bizde işyerinde küçük bir odada 3 bayan calısıyoruz sen dusun yanı gunde 9 saat ne muhabbetler dönüyo

ay bayılırım o tip muhabbetlere kısmetse masumla bulusursak keşke sende gelebilsen berabercene çekiştiririz allah ne verdiyse artıkın hihoyyyt

oh ne güzel kız bayılırım ben dedkodu yapmaya hele elti kaynana oldumu varya annemede çok anlatırım kafası şişer garibimin arkadaşlarımlada ne ara toplaşsak hepsini çekiştiririz:sm_cool:

:1ninca: hhee bide haberimiz yok taşırmış konuyu :roflol::roflol: ulen bu gece ne güldük hee
yenimi gördün gerçekten kız aslında ben düşünüyorumda eşimi ikna edemiyorum vermem ben para mara konusun işte böyle ne fark ediyo diyo

oh ne güzel kız bayılırım ben dedkodu yapmaya hele elti kaynana oldumu varya annemede çok anlatırım kafası şişer garibimin arkadaşlarımlada ne ara toplaşsak hepsini çekiştiririz:sm_cool:

trakyalısın işte tam bendensin kız bu huyunuda tuttum :roflol:

kuzum 2 aya yakın oldu ben kızaralı
baktım avalar suğumaa başmalış emen kendime bi kürk aldım
sizde alın beyaa
ben bi faydasını görmedim gerci henuzz
:dance:
ay bayılırım o tip muhabbetlere kısmetse masumla bulusursak keşke sende gelebilsen berabercene çekiştiririz allah ne verdiyse artıkın hihoyyyt

he valla kızz ne kadar guzel olurdu beyaa
ne maabbet ne maabbet ederdik kimbilirrr

trakyalısın işte tam bendensin kız bu huyunuda tuttum :roflol:

senin kafanı şişirecem görcen buluşunca saatler yetmez ben başladınmı bi anlatmaya

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3çook güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…