:1ninca: hhee bide haberimiz yok taşırmış konuyu :roflol::roflol: ulen bu gece ne güldük hee
yenimi gördün gerçekten kız aslında ben düşünüyorumda eşimi ikna edemiyorum vermem ben para mara konusun işte böyle ne fark ediyo diyo
kızlar ben yatıyorum öpüldünüz gorusuruz yarınn
kızlar ben yatıyorum öpüldünüz gorusuruz yarınn
senin kafanı şişirecem görcen buluşunca saatler yetmez ben başladınmı bi anlatmaya
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3çook güzel olurdu
ölürüm ölürüm ben ya bak ağlıycam damarım kabardı valla ayy ne özledim ya su tekirayada bi gitmek nasip olmadı gerçi çorludaki oriona gittim 2 defa ama off off rakı içesim geldi ağlıyasım geldi tekirdağlıyım diye gurur duyuyorum diye bu saatte dışarı bağırasım geldi ep gene trakyalıyız ep gene tekirdaplıyız çok gurur duyuyorum ya
kız bu resmi facede paylaşmam lazım tutmayın beni
bende faceden aldım amca oğlu koymuş az önce çok duygulandım bende şeyy 59 plaka araba görünce yolda arkasından koşasım geliyo benim:roflol::roflol:eşimede diyorum bakk 59 ne olmuşki diyo tanıyunmu heycan yapıyom birden
gizli alırız bizde benimkide vermez kk ya sinir oluyo zaten adam bide pro kartmış neymiiş izin vermez
kaça bu palto nazalp:hulya:
25 diye duyduydum ama :smiley-cool:
gereksiz ama gerçekten neyse ben daha pahalı diye düşünmüştüm çokta değilmiş facede resmine baktım az önce seni güdü senüü çorluda açmışız buzları bizde çok yaparız gittimi kuzenlerle:dance:
gereksiz ama gerçekten neyse ben daha pahalı diye düşünmüştüm çokta değilmiş facede resmine baktım az önce seni güdü senüü çorluda açmışız buzları bizde çok yaparız gittimi kuzenlerle:dance:
ay evet baksana o resimde amma sırımışım kafam güzel ondan votka biraz şarap ne varsa çıkardılar biri teyze kızı yanındakide abisinin karısı güler ingem çok severim onları ne zaman gitsek parlatırız hatta o gece biz evde annemler teyzem diğer evdelerdi onlar normal muhabbet ettiler biz kızlar dururmuyuz fallar içkiler diğer evde..
erkeklerde biyer var o köyde dışarda içtiler kaydirigubbakcemile3
oh yaa ne güzel değişiklik oluyo insana iyi geliyo benimde şarköyde teyzem var haziranda gidicem kısmetse bütün kuzenler toplanıyoruz gündüz denizdeyiz gece sabaha kadar sohpet dedikodu ne allah verdiyse eşim gelmiyo tabbi benim çalıştığı için dükkan kendimizin olunca bırakamıyo kimsye annemle gidiyoruz o kaana bakıyo biz geziyoruz
yaa ne dükkanınız var canım ne üstüne
aa evet en güzeli aslında eşinin gelmemesi bence benimki hemen çok içtin bilmemne diyo kırkyılda bir oluyor malesef oysa senin annende çocuğa bakar ohh süper
müzik marketimiz var canım bizim unkapanı imç de
evet eşim gelemiyo zaten gelmesinde ne işi var ben gittimi 1 hafta falan kalıyorum çünkü oda annesine gidiyo yemeğe falan kafa dinliyoz annemle bekar hayatı anlıycağansırnaşık şey
aa ne güzel allah bol kazançlar versin işler nasıl müzik piyasasıda malum :çok üzgünüm:
oh oh ne güzzel valla canım annenle süper oluyodur ya su anda kalkıp resmin olduğu yere kızılpınara gidesim var valla :roflol:
sen tam fanatiksin beyaa bende öyleydim evlenmeden önce malatyalı gelini olunca duruldum sanki biraz ama hiç biyer trakyanın yerini insanını tutmaz bana
müzik piyasası durgun evet ama yinede iyi şükür korsanlar malum çok alan var ama birde emeğe saygı duyan geip filimini cd dvd orjinal alıp arşiv yapan bilgili insanlarda çok var onların sayesinde ayakta duruyoz dermişim filim satıyo da müzik yok bacım internetten indiriyolar millet de haklı bir cd 12 lira millet ekmek zor buluyo ne yapsın şarkıdamı dinlemesin gidiyo 1 liraya korsan alıyo ayy aynı eşim gibi konuştum unkapanı piyasaından haberler sundum sana ünlüde çok tanıdığım var bu arada davetlere çok gittik albüm çıkınca sanatçılar tanıtım için dükkanlara davetiyo yolluyo gülben ergene gittim en son
evet bende ondan dedim korsan malum ama
bizde hiç orjinal almıyoz sadece film alıyoz korsan sempatiksalakcinni ama müzik zaten netten indiriyoz hala alanlar varsa bravo valla cidden öyle 2 liraya varken git 12 liraya al iş değil ama korsan olmasa keşke genede millet kolaya kaçıyo ...
ohh mesleğin iyi yanıda bu desene süper ya gülbeni gördün demek nası yakından güzelmiydi pekiyerimseniben
öyle canım alanlar var tabii ama onlarda yüksek gelirli kesim insanlar eşim diyo ben bu işi yapmasam bende korsan alırım enayilik bi cd 12 lira vermek ben yinede KORSANA HAYIR EMEĞE SAYGI DİYORUM gülben ablayı gördüm çok güzeldi evet ikizlere hamileydi o zaman yeni başında çok güzel duru bi güzelliği var
deniz sekiyi mapusa girmeden görmüştüm oda çok güzelsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?