KORSANA HAYIR EMEĞE SAYGI DİYORUM:lepi::lepi:
çok haklısın canım ya
gülbenin yüzünü çok seviyorum ama sesini pek değil
fakat denize hayranım hastayım aşığım o derece yani görmeyi çok isterdim zaten bi onu bi yıldızı -tatlicadiarzu-
KORSANA HAYIR EMEĞE SAYGI DİYORUM:lepi::lepi:
çok haklısın canım ya
gülbenin yüzünü çok seviyorum ama sesini pek değil
fakat denize hayranım hastayım aşığım o derece yani görmeyi çok isterdim zaten bi onu bi yıldızı -tatlicadiarzu-
yıldız tilbeyi bende çok severimeşim görmüş onu dükkana menajeri ile gelmiş poster tanıtım falan bırakmış çok samimi içtenmiş ama çok pasaklıymışsırnaşık şey üstü başı pismiş saçlar cadı gibi dişler sapsarı felan ıyyy ama yüreği temiz kadın
yapma gözünü sevem..gırnatacının yuvasını yıktı.:mymeka:.luuusa kadının ahını aldı, düştü mapıs damına:umursamaz:..iii de oldu kızanım..
yapma gözünü sevem..gırnatacının yuvasını yıktı.:mymeka:.luuusa kadının ahını aldı, düştü mapıs damına:umursamaz:..iii de oldu kızanım..
aman o nazirede çok feci bi hatun yaa deniz çok güzel ama taş gibi kadın prüssüz hüsnü şişko aptal hiç yakışmıyodu zaten ona ama denizi kurban ettiler bence onlar hüsnüden sonra bozuldu o kadıcağaz:asigim:
ben ikinize de katılmıyom mariler..
Denizin sesi güzel olabilir, ama o olaydan sonra bana fena halde itici geldi..gördüğüm yerde zap yaparım şarkısını falan..
nazireyle gırnatacı tombalak gibi denktiler..adamın aklını çeldi, deniz....yüz verme adama..yüz vermeyince ne bulcak senden..
ben denizin sesini şarkılarını yorumunu seviyorum özel hayatından bizene boşverin kızlar ikiside istemiş beraber olmuşlar onlara bişey olmaz sade vatandaş olsa idi deniz bu halde olabilrmiydi daha çok tesbih çekecekti mapus damında neysee iyi gecelerr
canlarım muhabbet güzelmiş gece ama dayanamadım yaaa
pro kartı adreste odemeyle 15 lıraya aldım canım
o tekırdagla ilgili yazıyada bayıldım
YAŞASIN TEKİRDAĞ
YAŞASIN 59:lepi:
ben burada 59 plaka zar zor goruyorum
buluncada adamları durdurup soruyorum
ama henuz tekırdaglı goremedım
ya orda öğrenci ya arabayı almıslar ama plakay değiştirmemişler
hepsi kayserili yaniiiiboshayallersmile
[/B]
canlarım muhabbet güzelmiş gece ama dayanamadım yaaa
pro kartı adreste odemeyle 15 lıraya aldım canım
o tekırdagla ilgili yazıyada bayıldım
YAŞASIN TEKİRDAĞ
YAŞASIN 59:lepi:
ben burada 59 plaka zar zor goruyorum
buluncada adamları durdurup soruyorum
ama henuz tekırdaglı goremedım
ya orda öğrenci ya arabayı almıslar ama plakay değiştirmemişler
hepsi kayserili yaniiiiboshayallersmile
[/B]
kızlar nasılsınız benim başım ağrıyo hasta olucam sanki vücüdum heryerim ağrıyo yatarım beli birazdan öpüyorum sizi
hoşgeldin canım sefalar getirdin
opuyorumnanaktan
sibel hoşgeldin benim kuzende sibel keşanda oturuyo yoksa o senmisin kız
çok geçmiş olsun canım bir ağrı kesici al uzan uyu kaç gündür uykusuzuz ondanda olabilir :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?