Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

bende seni seviyom gulüüüümmmmopuyorumnanaktan

canım ben fsh progesteron degerlerinden anlamam
arkadasın değerlerin normal dediği sadece bu hormonlar için gecerlidir bence
ama soyledikleri cok hoşşşş

evet canım haklısın oda ondan bahsetmiş demekki her ikiside mümkün aman ya ne hallerdeyiz gııbenneyaptımki

evet canım haklısın oda ondan bahsetmiş demekki her ikiside mümkün aman ya ne hallerdeyiz gııbenneyaptımki

canım bende şimdi hastaneden geldim kan verdim birde ultrasonla baktılar
tahlıl sonuclarını çarşamba alıcam
ultrasondada kronik triodit dedi doktor
tiroid hücrelerim kendi kendini öldüyor yanii
kötü görünüyormuş
ama nodül falan yok allaha şükür
valla ne hallere düştükkk

ay canım inşallah sonuçlar iyi çıkar haber verirsin merak ettim
kronik tiroid derken hımm kendi kendine ölüyormu üzülme aşılmıycak bi durum değilmiş bizim hastalık be canım sadece zaman
nodül olmamasına sevindi hayırlısı canım

kronik tiroidit canım işte gerizekalı tiroid hücrelerim kendini yabancı zannedip öldürüyormuş
:mymeka:
yok canımkontrol altında tutulugu müddetçe bir sorun yok
çarşamba gösteririm sonuçları doktora aksamınada yazarım dediklerini

:roflol::roflol: ay çok güldürdün beni allahta seni güldürsün emiiii:roflol::roflol::roflol:
hey allahım ne edelim buna şükür
tamam canım bekliyorum buyrunnnnnnnnn

:roflol::roflol: ay çok güldürdün beni allahta seni güldürsün emiiii:roflol::roflol::roflol:
hey allahım ne edelim buna şükür
tamam canım bekliyorum buyrunnnnnnnnn

napim anam gerizekalı işte kaydirigubbakcemile3

selam kızlar iklim ben börek yaptım canım ağbimlere götürücem bide patates salatasısempatiksalakcinni

selam kızlar iklim ben börek yaptım canım ağbimlere götürücem bide patates salatasısempatiksalakcinni

sus kız canımı çektirdin hhee benim yemeğim var bacım yarında anneme gitme günüm orda yemek hep var zaten :))

kocam 4te geliyo az evvel geldi cnm benim yemeğim var mercimek çorbası taze fasulye makarna bide sende uydur bişeyler

ooo iyisin valla sen
bende hastanede biraz basım tuttu kahvaltıda birkaç parça börek yıyıp gitmiştim
çay içememiştim yanı
eve geldim bir cay koydum birde patates salatası yaptım yedim içtim kendime geldim
lazanya vardı bir paket onumu yapsam diyorum daha once hiç yapmadım beşamel sos falan var cesaret edemedim yani

sus kız canımı çektirdin hhee benim yemeğim var bacım yarında anneme gitme günüm orda yemek hep var zaten :))

sorma anneme gidince gözüm bayram ediyo zaten ne güzel oluyo yaa bi gidiyon herşey hazır yemekler pişimiş annem yakın otursa ben hiç yemek yapmam herhalde evde annem yemek yapmayı çok sever zaten sabah kahvaltıdan sonra hemen pişirir yemeklerini

bende dünden var yemeğim cnm
ay lazanya çok severim ama evde yapmadım hiç dışarda yedim ama bilmem ki bi dene bakalım becerebilirsin belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…