yaa çoklu alıntı yapıp nasıl yazıyorsunz. tek tek alıntı yapıp yazmak zor ya
hehehheheh durun ya acemiyim ben hız beklemeyin benden
keşanlılar pek süslüdür evetdelikafadulden beyköyü biliyorum heryaz içinden geçeriz erikliye denize gitmek için:dance: kuzeninle yakın oturuyormuşuz.bende keşan lisesinin karşısındayım.köfteci diyince aklıma ilk köfteci zeki geldibilmiyorumkismile
yakında usta olursun merak etme sen nası girdin kkya nasıl denk geldi
trakyalılar gurubu varmıstı haberim yok :uhm:
bende tekirdağlıyım
herkese selam a.s.
daha önce üye olmuştum arada gelip bakıyordum. ama bu grubu görünce yazmadan edemedim.
daha önce başka bir forumda yazıyordum.şimdi buranın şekli şemali bana garip geldi.
birde sayfa ekranda açık online gözüküyorum ama diğer taraftan faceteyim tarlamı ekiyorumklava: diğer taraftan tarif araştırıyorum ve arada kalkıp oğluma bakıyorum oooofff ve yatak beni çağırıyorsenağlama
zeki değil benim akrabam:umursamaz:ama zekiyide bilyom ben köftesini beğenmedim zekinin karısı ile annem tanışıklardı herhal konuştular karşılaşınca bize köfte tattırdılar bide dondurma yemiştik keşanda meşhurmuş orası güzeldi gerçekten migrosa gittik çok gezdik pazara bilem gitmiştik cumartesi günüydü herhalde adını unuttum adamın ama zaten karısı akrabamız oluyo köftecinin keşanda köfteci dolu zaten
hımm hangi forum o kesin biliyorumdur ben
ay aynen bende bi yandan farm bi yandan burası kafam dönüyo aynı anda olunca
bence git yat biz 3 lere kadar takılıyoruz ama sonuçta uykusuz kalıyoruz :çok üzgünüm:
bebek.com du. ben tarla marla yeter diyesim varda bir başlayınca bırakmakta zor oluyor.sen evlisin çocuk varmı çalışıyormusun:jeyyar: pek meraklı gördüm kendimilmaz:
kızlar herkese iyi geceler ben yatıyorum yarın kısmetse görüşürüz
slm bende kırklareliliyimmmmmmm kızlar hava nası trakyamda
hımm üye değilim oraya
evet ben 42 levelim 43 olucam yakında sen kaç levelsin ben evliyim henüz çocuğum yok yok ev hanımıyım
iyi geceler allaha emanet ol
hımm üye değilim oraya
evet ben 42 levelim 43 olucam yakında sen kaç levelsin ben evliyim henüz çocuğum yok yok ev hanımıyım
iyi geceler allaha emanet ol
selam sende hoşgeldin ay çok iyi ya ne çok trakyalı varmış ama ben ist dayım oranın havasından haberim yok malesef bilmiyorumkismile
nerdesiniz kızlar
ben yemek yapaya gidiyorum
gorusuruzzzz:hulya:
kolay gelsin biz hep burdayız gittiğimiz yokşakkıdı
kızlar trakyada oturanlar çoğunlukta mı?
buluşma yaptınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?