Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

zeki değil benim akrabam:umursamaz:ama zekiyide bilyom ben köftesini beğenmedim zekinin karısı ile annem tanışıklardı herhal konuştular karşılaşınca bize köfte tattırdılar bide dondurma yemiştik keşanda meşhurmuş orası güzeldi gerçekten migrosa gittik çok gezdik pazara bilem gitmiştik cumartesi günüydü herhalde adını unuttum adamın ama zaten karısı akrabamız oluyo köftecinin keşanda köfteci dolu zaten

trakyalılar gurubu varmıstı haberim yok :uhm:

bende tekirdağlıyım
herkese selam a.s.

yakında usta olursun merak etme sen nası girdin kkya nasıl denk geldi

daha önce üye olmuştum arada gelip bakıyordum. ama bu grubu görünce yazmadan edemedim.

daha önce başka bir forumda yazıyordum.şimdi buranın şekli şemali bana garip geldi.

birde sayfa ekranda açık online gözüküyorum ama diğer taraftan faceteyim tarlamı ekiyorumklava: diğer taraftan tarif araştırıyorum ve arada kalkıp oğluma bakıyorum oooofff ve yatak beni çağırıyorsenağlama

hımm hangi forum o kesin biliyorumdur ben
ay aynen bende bi yandan farm bi yandan burası kafam dönüyo aynı anda olunca
bence git yat biz 3 lere kadar takılıyoruz ama sonuçta uykusuz kalıyoruz :çok üzgünüm:

iiyi akraban değilse bende söyliyeyim zekinin köftesi çok kötü :1no2: cumartesi pazarımız çok büyük oluyor pazar benim evin önünde kuruluyor gezip gezip geliyorum.

hımm hangi forum o kesin biliyorumdur ben
ay aynen bende bi yandan farm bi yandan burası kafam dönüyo aynı anda olunca
bence git yat biz 3 lere kadar takılıyoruz ama sonuçta uykusuz kalıyoruz :çok üzgünüm:

bebek.com du. ben tarla marla yeter diyesim varda bir başlayınca bırakmakta zor oluyor.sen evlisin çocuk varmı çalışıyormusun:jeyyar: pek meraklı gördüm kendimilmaz:

kızlar herkese iyi geceler ben yatıyorum yarın kısmetse görüşürüz

hımm üye değilim oraya
evet ben 42 levelim 43 olucam yakında sen kaç levelsin ben evliyim henüz çocuğum yok yok ev hanımıyım
iyi geceler allaha emanet ol

hımm üye değilim oraya
evet ben 42 levelim 43 olucam yakında sen kaç levelsin ben evliyim henüz çocuğum yok yok ev hanımıyım

günaydınnn kızlar

ben 43 teyim :). evde olmak çok zor ya hiç ama hiç işimiz bitmiyor.karşıdan bakanlarda bütün gün evde yan gelip yattığımızı düşünüyorlar...

hımm üye değilim oraya

selam sende hoşgeldin ay çok iyi ya ne çok trakyalı varmış ama ben ist dayım oranın havasından haberim yok malesef bilmiyorumkismile

burda hava yağmurlu nerdeyse iki gündür kesintisiz yağmur yağıyor kar yağmasında delikafadulden soğuk havayı nedense hiç sevmiyorummafoldumben

nerdesiniz kızlar
ben yemek yapaya gidiyorum
gorusuruzzzz
:hulya:

slm kızlar....
daha öncede bir slm verip çıkmıştım:)
ben çorluda oturuyorum diğer topikte çok istememize rağmen buluşma yapılamadı
sizler buluştunuz mu?
birde merak ettiğim çoğunluk trakyada mı oturuyor?
aynı şehirde oturanlar buluşma düzenlemişler ve çok hoşuma gitti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…