ne yaramazlıklar yapıcak size bekleyin :roflol:
Iskender yedik. Cok güzel yapmis annem cokacimcoook
kızlarr çok yoğun duygular yaşıyorum.. 3 haftalık tatilden sonra şuan yine yurttayım..annemi babamı özledim şimdiden oda arkdaşım da yok:Saruboceq: basın beni bağrınıza:Saruboceq:
selammm nasılsınız kızanlarımopuyorumnanaktan
selam kızancığım hg ben iyiyim sen nasısın nası geçti gezmen zemuszemus
yavrum yeni gördüm bunu güzel geçti canım sabaha kadar yedik içtik güldük sohpet hoştu herşey akşam eve gelince yattık uyuduk biraz ben sonra geldim kk ya ama sorun vardı ağar ilerliyodu kızdım:umursamaz:yattım bende-tatlicadiarzu-
oh iyi yapmışsınız maşşallah gülüm
ay saat 1di kaynanam midesinden rahatsızmış istifra falan etmiş gek gidelim endoskopi yaptırıcaz dedi ahanda şimdi geldik eve ileri derecede gastrid çıktı kadında yoruldum ama
evim evim güzel evim kaydirigubbakcemile2
saol canım dinleniyor şimdi
bende dün yaptım sildim süpürdüm ama yemeğim yok ne yapsam düşünüyprum suan[/QUOTE
ben mercimek çorbası yaptım ıspanak yaptım prinçli kıymalı bide mantı haşlıycam akşama yarın misafir gelecek asıl onlara ne yapıcam düşünüyorumguclubacismile
canım benım ya kıyamam sana cok iyi biliyorum o duyguyu benkızlarr çok yoğun duygular yaşıyorum.. 3 haftalık tatilden sonra şuan yine yurttayım..annemi babamı özledim şimdiden oda arkdaşım da yok:Saruboceq: basın beni bağrınıza:Saruboceq:
oh iyi yapmışsınız maşşallah gülüm
ay saat 1di kaynanam midesinden rahatsızmış istifra falan etmiş gek gidelim endoskopi yaptırıcaz dedi ahanda şimdi geldik eve ileri derecede gastrid çıktı kadında yoruldum ama
evim evim güzel evim kaydirigubbakcemile2
afiyet olsun balım bende yeşil mercimek yemeğiyle kıymalı makarna yapıyorum suan salata falan yeter..saol canım dinleniyor şimdi
bende dün yaptım sildim süpürdüm ama yemeğim yok ne yapsam düşünüyprum suan[/QUOTE
ben mercimek çorbası yaptım ıspanak yaptım prinçli kıymalı bide mantı haşlıycam akşama yarın misafir gelecek asıl onlara ne yapıcam düşünüyorumguclubacismile
kimler gelicek kıss sarma yap mantı yap
canım benım ya kıyamam sana cok iyi biliyorum o duyguyu ben
ben çok edirneye gitmek için muratlıda tren beklerken gelmese keşke dediğim olmusturmafoldumben
arkadasların gelince oyalanır alısırsın:teselli:
gecmiş olsun bitanem
afiyet olsun balım bende yeşil mercimek yemeğiyle kıymalı makarna yapıyorum suan salata falan yeter..
kimler gelicek kıss sarma yap mantı yap
teyzem bide kızı gelicek annem ben 4 kişiyiz yabancı değiller hep geliyolar ama yinede yapmak lazım fırın makarna yapıcam onlar seviyolar annem börek getiricek bende tatlı bişey yaparım yeter allah ne verdiysecokacimcoook
iyiyim canımın içi cok sağolcanımın içi çok saol bu kayınanam kurtulamadı son 1 senedir stent takıldı ciğerinde sorun var dendi bir hafta hastanede yattı parça alındı şimdide bu pufff:bbo:
sen nasısın bidenem iyimisin bugünŞeniz
bugün hazır kayınanam için gitmişken bende muayene oldum kadın.drna sinir oldum yaa gel uğraşma sana tüp bebe yaptıralım sen hipolusun işin çok zor dedi
bugün hazır kayınanam için gitmişken bende muayene oldum kadın.drna sinir oldum yaa gel uğraşma sana tüp bebe yaptıralım sen hipolusun işin çok zor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?