Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

kızlarr çok yoğun duygular yaşıyorum.. 3 haftalık tatilden sonra şuan yine yurttayım..annemi babamı özledim şimdiden oda arkdaşım da yok:Saruboceq: basın beni bağrınıza:Saruboceq:

kızlarr çok yoğun duygular yaşıyorum.. 3 haftalık tatilden sonra şuan yine yurttayım..annemi babamı özledim şimdiden oda arkdaşım da yok:Saruboceq: basın beni bağrınıza:Saruboceq:

mrb canım ay seni anlıyorum benim erkek kardeşimde salı gidicek allahtan 2 veya 3 haftada bir geliyor ama çok özlüyoruz yaa :sinifsinif:

selam kızancığım hg ben iyiyim sen nasısın nası geçti gezmen zemuszemus

yavrum yeni gördüm bunu güzel geçti canım sabaha kadar yedik içtik güldük sohpet hoştu herşey akşam eve gelince yattık uyuduk biraz ben sonra geldim kk ya ama sorun vardı ağar ilerliyodu kızdım:umursamaz:yattım bende-tatlicadiarzu-

oh iyi yapmışsınız maşşallah gülüm
ay saat 1di kaynanam midesinden rahatsızmış istifra falan etmiş gek gidelim endoskopi yaptırıcaz dedi ahanda şimdi geldik eve ileri derecede gastrid çıktı kadında yoruldum ama
evim evim güzel evim kaydirigubbakcemile2

geçmiş olsun canım bu günlerde kimi duysam midesinden şikayetçi kafamçokkarıştıinsanın evi gibisi yok doğru bugün temizlik yaptım yemeğimide yaptım bende senin gibi evim evim güzel evim deyip dolanıyorumzemuszemus

saol canım dinleniyor şimdi
bende dün yaptım sildim süpürdüm ama yemeğim yok ne yapsam düşünüyprum suan

canım benım ya kıyamam sana cok iyi biliyorum o duyguyu ben
ben çok edirneye gitmek için muratlıda tren beklerken gelmese keşke dediğim olmustur
mafoldumben
arkadasların gelince oyalanır alısırsın:teselli:

gecmiş olsun bitanem

canımın içi çok saol bu kayınanam kurtulamadı son 1 senedir stent takıldı ciğerinde sorun var dendi bir hafta hastanede yattı parça alındı şimdide bu pufff:bbo:
sen nasısın bidenem iyimisin bugünŞeniz

bugün hazır kayınanam için gitmişken bende muayene oldum kadın.drna sinir oldum yaa gel uğraşma sana tüp bebe yaptıralım sen hipolusun işin çok zor dedi

iyiyim canımın içi cok sağol
aşkitomu bekliyorum

bugün hazır kayınanam için gitmişken bende muayene oldum kadın.drna sinir oldum yaa gel uğraşma sana tüp bebe yaptıralım sen hipolusun işin çok zor dedi

aman allaam ya
tutmayın benı yolacam o doktoru
nasıl soylenır böyle birşey yaa
hiplıysan hipolusun tedavisi var yaaa
çıldırajaammmm
klava:

nekadar sinir bozucu insanlar varya senden para alacak ya onun hesabını yapmıştır aklınca gerizekyalı deseydin zamanı gelince ben yaptırmayı bilirim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…