Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

allah müstakını vermesin emi kız akşam akşam güldürdün beni:roflol::roflol:adamın çayını termosa doldurmuş git gel olmasın diye dimisempatiksalakcinni

hee ama soğumuyo mutfak uzak valla bi ikimizsek termosa koyuyorum ben :roflol:

hee ama soğumuyo mutfak uzak valla bi ikimizsek termosa koyuyorum ben :roflol:

iyi etmişin canım benim bende termos aldım ama pek kullanmak kısmet olmadı kalabalık misafire iyi gider eee ne yaptın bu akşam aşkı memnuyu izledim ayy o bihtere midem bulandı yaa haklı gibi ednanı suçluyo bide nasıl böyle düşünürsün diyokötükedihüso

evet kalabalıktada çok iyi oluyor delikafadulden
ay izlemedim canım ama olanlardan haberim var gibi gibi tam heyecanlı yerinde bitöiş bakalım haftaya belli olucak ama adnan şüphelendi hatta inandı bikere kaydirigubbakcemile3

ay evet öğrensin artık yazık adamaya çok üzüldüm ben çok etkileniyorum bu dizilerden gerçek gibi kaptırıyorum kendimi yastığı kokladı adnan bitti yastıkta bihterin kokusunu alacakmı bakalım aylar geçti koku çıkmıştır beyaa artık

bence anlamıştır canım kesin almıştır haftaya nası olcak bakalım heyecanla bekliyorum zemuszemus

günaydın kısçeler
ben bi kahvaltı yapıp geliyomm
bayanssulusmile

günaydın beyaa oo uykucu yenimi kalkıyon ben 4te yattım 8den beri ayaktayım kaydirigubbakcemile3
efiyet olsun bacım gel bekliyom

günaydın beyaa oo uykucu yenimi kalkıyon ben 4te yattım 8den beri ayaktayım kaydirigubbakcemile3
efiyet olsun bacım gel bekliyom

vay vayy senı bilmesek sankı hergun 4 saatlık uykuylan duruyon sancak:roflol:
dun gece fazla muhabbet olmamışşşlaelaelaelaelae

vay vayy senı bilmesek sankı hergun 4 saatlık uykuylan duruyon sancak:roflol:
dun gece fazla muhabbet olmamışşşlaelaelaelaelae

hhee sorma kız zor geldi ama gözlerim kapanıyo eltim bendeydi az evvel gitti bende damladım şıp diye :roflol: sen nerdesin bakim casper seniii:jeyyar:

hhee sorma kız zor geldi ama gözlerim kapanıyo eltim bendeydi az evvel gitti bende damladım şıp diye :roflol: sen nerdesin bakim casper seniii:jeyyar:

:lepi::lepi:

mari kızanım biz gece kuşuyuz gündüz duruyoz gece cosuyoz sen ne kaçtın erkenden gece :mymeka:

bende yemek yapıyom şimdi
casper felan diilim beee normalim delüüüü
kız uykum geldi hem kocam kızıyo onla ilgileneyım dedim sonra yatıncada uyumusum beyaa

kız uykum geldi hem kocam kızıyo onla ilgileneyım dedim sonra yatıncada uyumusum beyaa

ne yemek yapıyosun bacım çok aıktım ben mantar yapıyorum şimdi pişiyo yanına bişey daha yapmak gerek

iyi bakalım öyle olsun hadi :roflol: kocalarıda kızdırmamak lazım biz masumla yakında yiriz sopayı :mymeka:

ne yemek yapıyosun bacım çok aıktım ben mantar yapıyorum şimdi pişiyo yanına bişey daha yapmak gerek
valla kuşum kısır yapıyorum
birde burdaki yufkalı tarifler yarısması için uyduruk bir tarif hazırladım eger guzel olursa gondericem yarsımaya
birde elmalı kurabıye yaptım fırında şimdi

iyi bakalım öyle olsun hadi :roflol: kocalarıda kızdırmamak lazım biz masumla yakında yiriz sopayı :mymeka:

vallaha yicenizzz:roflol:

alsanaalsanasmilebenim yakındır yimem mor gözlü smileysengözlerimebaksanab
eşim geldi görüşürüz bacılarr muahhh

canım görüşürüzŞenizŞenizsizede afiyet olsun

alsanaalsanasmilebenim yakındır yimem mor gözlü smileysengözlerimebaksanab

canım görüşürüzŞenizŞenizsizede afiyet olsun

hee mor mor gezicez ohaoldumsmile:jeyyar:
saol canım benim sizede afiyet olsunn bak işimi halt ettim geldim şimdide siz yoksunuz mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…