Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

haklısın bacım aynen napıyon diye yerim onu biz yapsak zeytin yağı fışştt yukarı :roflol:

hehe merve 12 yaşında ve tombiş aslında iri demek daha doğru boy kol bacak o biçim büyük ben yavrusu yanında kızıyo böyle deyincede :roflol:
olsun bak görcen ne derse yapar hiç kırmaz bütün veletler bayılıyo ona arkasından veve abla diye inletiyolar :roflol:

tamam bacım kocez tabi ekledimm msn:icecream:

NABARSINIZ mare kaan kucağamda oda kk cı oldu iyimi bakıyo öyle annem ne yazıyo diye askı memnu hala özet benimki açmıycak galiba fenerin maçı var

NABARSINIZ mare kaan kucağamda oda kk cı oldu iyimi bakıyo öyle annem ne yazıyo diye askı memnu hala özet benimki açmıycak galiba fenerin maçı var

aynn cnm bizdede maç bi barıyo benimki kulaklarım sar oldu hg naber kuzum a.s.

iyi ğlum bayram etti desenene yerim ben onu tombik kollarınıŞenizyanaklarını ısırırım

iyi ğlum bayram etti desenene yerim ben onu tombik kollarınıŞenizyanaklarını ısırırım

hhee bende senin oğlunu rahat bırakırsam iyidir sevgimden gıcık edicem onu kendime hep öyle oluyo çok sevdiğimi anlıyolar naz çekiyo veletler bana

hhee bende senin oğlunu rahat bırakırsam iyidir sevgimden gıcık edicem onu kendime hep öyle oluyo çok sevdiğimi anlıyolar naz çekiyo veletler bana

yok benimki gıcık olmaz ona selam borçlu çıkar zaten bikere selam vermeye gelme yandın zaten görüceksin sen ona gıcık olmada:roflol:be:roflol:n çıkıyom canım benimki çay istedi gece gelicemmm:1ninca:

yok benimki gıcık olmaz ona selam borçlu çıkar zaten bikere selam vermeye gelme yandın zaten görüceksin sen ona gıcık olmada:roflol:be:roflol:n çıkıyom canım benimki çay istedi gece gelicemmm:1ninca:

hadi bakalım görücez kaan bey yerim seni yerim benŞenizŞenizŞeniz
ben yaptım hem içiyo hem izliyo koydum çayı termosa bide sempatiksalakcinni

hadi bakalım görücez kaan bey yerim seni yerim benŞenizŞenizŞeniz
ben yaptım hem içiyo hem izliyo koydum çayı termosa bide sempatiksalakcinni

allah müstakını vermesin emi kız akşam akşam güldürdün beni:roflol::roflol:adamın çayını termosa doldurmuş git gel olmasın diye dimisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…