hadi bakalım beklerizzzseni gidi seniiisırnaşık şeyyaramaz neyse bende kaçıyım biraz haber izliyim öptüm sizi
yettim gari işi çıktı yarım saate gelirim dedi açtım gene kkyı :)
haklısın bacım aynen napıyon diye yerim onu biz yapsak zeytin yağı fışştt yukarı :roflol:ayıp oluyo aslında adamlara o yapsa ben paralarım onu bide ben haklı gibi üste çıkıyorum :roflol:ne yaptın bu saate kadar deyince kızıyorum ne demek istiyosun sen:mymeka:ne yapıcam ki diyorum bu sefer tamam aşkım kızma:1hug:uykusuz kalma diye diyorum diyo:dilcikar:bende kırdın beni diyorum bide ama onlar haklılar
çok ısrarcı kaan beni bunaltıyo bazen yaa bugün komşuya gittim onunda oğlu var çocuğa durmdan koş diyo sen koş bende arkandan koşucam ter içinde kaldı öbür çocuk yoruldu yere yattı ağladı evinize gidin istemiyorum sizi dedi annesi kızdı arkadaşınla oyna diye ayy görücektin halimizi kardeşin tombiş herhalde bize gelsin kaan 1 haftada forma sokar onu:roflol:bedava spor merkezi bizim ev
2 dakka boş bıraktık noluyo olum burdaaaaalsanaalsanasmile
git ihmal etme canımın içi
benım hormonlarda normal çıktı ilacı yarım alıyordum aynen devam dedi doktor
3 ay sonra kontorle gidicem
valla üniversite hastaneleri herzaman daha iyidir
ben trakya tıpta tedavi goruyordum ilk buraya gelınce kaldı işte
foto cekının gorusunce kısla bana gonderin
bu arada ozelden msn adresimi yazıyom ekleyın benı anam<
hadi bakalım beklerizzz
kurtuluş yok senden deseneee:roflol:
o birz zor işte aklinialirimsmile:roflol:
:roflol::roflol:
yüzsüzzzz
görüşürüz masumcum öptüm şekercim opuyorumnanaktan
NABARSINIZ mare kaan kucağamda oda kk cı oldu iyimi bakıyo öyle annem ne yazıyo diye askı memnu hala özet benimki açmıycak galiba fenerin maçı var
haklısın bacım aynen napıyon diye yerim onu biz yapsak zeytin yağı fışştt yukarı :roflol:
hehe merve 12 yaşında ve tombiş aslında iri demek daha doğru boy kol bacak o biçim büyük ben yavrusu yanında kızıyo böyle deyincede :roflol:
olsun bak görcen ne derse yapar hiç kırmaz bütün veletler bayılıyo ona arkasından veve abla diye inletiyolar :roflol:
olumunekankayizsmilenazalp keşke sende istanbulda olsaydın sende gelirdin
iyi ğlum bayram etti desenene yerim ben onu tombik kollarınıŞenizyanaklarını ısırırım
hhee bende senin oğlunu rahat bırakırsam iyidir sevgimden gıcık edicem onu kendime hep öyle oluyo çok sevdiğimi anlıyolar naz çekiyo veletler bana
yok benimki gıcık olmaz ona selam borçlu çıkar zaten bikere selam vermeye gelme yandın zaten görüceksin sen ona gıcık olmada:roflol:be:roflol:n çıkıyom canım benimki çay istedi gece gelicemmm:1ninca:
heee oyle tabiiibayanssulusmiletebii işine gelmeyince hemen yüzsüz kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
olumunekankayizsmilenazalp keşke sende istanbulda olsaydın sende gelirdin
seni casper seniii
hadi bakalım görücez kaan bey yerim seni yerim benŞenizŞenizŞeniz
ben yaptım hem içiyo hem izliyo koydum çayı termosa bide sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?