günümüz şen ola!opuyorumnanaktana.s.
yav gacılar kac gundur bakıyom tık yok
sonra vurmussunuz muhabbetin gözüneeee
iklim karısı sen hala gitmedinmi doktora
ben gittim sonuçlarımı bile aldım sen hala bi popoyu kaldıramadın aman allam yaaa
kız gülümmm senden ne izletiyon bacak kadar cocuga berenı behlülü maazallah cocuk örnek alacak sonraaa:roflol:
yav gacılar kac gundur bakıyom tık yok
sonra vurmussunuz muhabbetin gözüneeee
iklim karısı sen hala gitmedinmi doktora
ben gittim sonuçlarımı bile aldım sen hala bi popoyu kaldıramadın aman allam yaaa
kız gülümmm senden ne izletiyon bacak kadar cocuga berenı behlülü maazallah cocuk örnek alacak sonraaa:roflol:
selam canım biz gündüz yatıyoz iklimle gece oturuyoruz sonra:sm_cool:iklim çapaya gelicek numara almaya çalışıyo hastaneden doğru vallahi benim oğlan tam aşkı memnuncu oldu yaa bilmiyorumkismilesakıncalı bu yaşta seyretmesi ama biz izleyince çocuk ne etçek oda izliyo müptelası oldu vallahi fragmanı duyunca tv önüne dikildi dün şok oldum öğrensin bu yaşta ama behlül gibi olmasın yavruvum sonra
canım hhee bi anda oluyo vallah sana da denk gelirse daha güzel olur bu muhabbet :roflol:
kız kadındr gittim tüp dediya hani oranın dahiliyesinede gösterdim 1 le devam et dedi şimdi çapaya gitmeye karar verdim haftaya bi gün oraya gidicem daha iyiymiş orası samatya salladı Çok üzgünüm çoook
öle işte ama çapaya gitmişkendeeeeee masumla görüşücez allah izin verirse hihoyyyt
naber kuşum gece kuşum sempatiksalakcinni
canım benim biran önce al yaa şu numarayı alıncada haber ver bana hangi gün saat kaçta diye bende program yaparım o güne kaan okulda iken denk gelir inşallah ben rahatla bulurum seni hastanede sonra kaanı okuldan alır eve geliriz çok yakın zaten okul hastane ev birbirinesempatiksalakcinniolumunekankayizsmile
gece kuşuyum vallahi sorma sen bendende geç yatmışın galiba akşam benimki ile papaz olcaz yakında akşam yatınca dedim makyajımı sileyim yatmadan yatak odasında karanlıkta makyaj temizleyiciyi ararken ne varsa şangur şungur devirdim yere tabbi benimki uyandı napıyon dedii hiç yatıyom dedi tlf saate baktı sabah olcak nerdeyse naptın bu saate kadar dedi tv izledim dedim tabi tabi kafayı kk ile yemişin dedi sana ne zararı var benim kulubümün dedi yaa döndü arkasını yattı:umursamaz:
tamam canım alıcam en yakın zamanda tabiki haber vericem önceden valla çok şanslısın hastane okul dibinde hepsi ne güzel hhe sanırım kız kardeşimle gelicem eşim onunla git dedi çocukları çok sever kaanla ilgilenir
iyi yaa kaan da ona bayılır kardeşine söyle dopink yapsın kaan onu koşturur bütün gün büyük küçük dinlemezgamyoncuiremsu
:roflol::roflol: aynen bizdede oluyo o ben evde tin tin hareket ediyorum duymasın uyanmasın diye uyanırsa aynen soruyo çok oldun ama bile dedi benneyaptımki
aman napalım uykum gelse yatarım zaten :bbo:
bayılıyo bide iyi davranıyo anlatamam çok sabırlı sevgi dolu görsen bayılırsın merveye :)) koştursun afferin kaana ablasını forma sokar :roflol:
canım hhee bi anda oluyo vallah sana da denk gelirse daha güzel olur bu muhabbet :roflol:
kız kadındr gittim tüp dediya hani oranın dahiliyesinede gösterdim 1 le devam et dedi şimdi çapaya gitmeye karar verdim haftaya bi gün oraya gidicem daha iyiymiş orası samatya salladı Çok üzgünüm çoook
öle işte ama çapaya gitmişkendeeeeee masumla görüşücez allah izin verirse hihoyyyt
selam canım biz gündüz yatıyoz iklimle gece oturuyoruz sonra:sm_cool:iklim çapaya gelicek numara almaya çalışıyo hastaneden doğru vallahi benim oğlan tam aşkı memnuncu oldu yaa bilmiyorumkismilesakıncalı bu yaşta seyretmesi ama biz izleyince çocuk ne etçek oda izliyo müptelası oldu vallahi fragmanı duyunca tv önüne dikildi dün şok oldum öğrensin bu yaşta ama behlül gibi olmasın yavruvum sonra
2 dakka boş bıraktık noluyo olum burdaaaaalsanaalsanasmile
git ihmal etme canımın içi
benım hormonlarda normal çıktı ilacı yarım alıyordum aynen devam dedi doktor
3 ay sonra kontorle gidicem
valla üniversite hastaneleri herzaman daha iyidir
ben trakya tıpta tedavi goruyordum ilk buraya gelınce kaldı işte
foto cekının gorusunce kısla bana gonderin
bu arada ozelden msn adresimi yazıyom ekleyın benı anam<
tamam çekiliriz canım sanada yollarız foto bu arada senin ışığın neden sarı yaniyi kız burda yoksun gibi sen kendinmi yapıyosun öyle görünmez kendini:1ninca:
kızlar kocik geldi şimdilik kaçıyorum öpüldünüz
yoğum ben yoğummm
ben senın hayallerinde canlandırdığın birşeyim yoğummm:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?