Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

seninkide haa klava::roflol::roflol:

pişti bitti gitti ohh bakalım yemek ayıran bey mantara bi kulp bulmadan yiycekmi birazdan gelir

Ne kaaa güzel tarifmiş bu kızçelercokacimcoook..aklıma yazdım yaparım..

bu tarifi yenimi keşfettiniz siz amann ben hep yaparım en az haftada 1 pişer yanında fırın makarna yaparım yada kremalı patates çok pratik çok lezetlii bimde mantar satılıyo sabah erken giderseniz tazecik alırsınız kızlar iklim nazalp elinize sağlık

ben mantarı fırında hani tek tek yapılıyoya içine rende kaşar öyle bide sulu yemek tarzında bide pirinçlisini yapıyorum bunu ilkkez denedik nazla ikimizde daha önce yapmamışız bunu hhee ee sen kaç yıllı garısın :jeyyar: sen bilmicemde benmi bilcemm :roflol::roflol:

hadi ordan beraber evlenmişiz senle neyse canım sende değişiğini yapıyomuşun bende öyle bilmiyorum ama beni sotem seninkinden farklı şekerimşakkıdı

[/URL][/IMG]
ohh sonunda kızlar burda fırından yeni çıktığında çekmiştim çok lezzetliydi yaa sonrasını hatırlamıyorum D

Son düzenleme:
hadi ordan beraber evlenmişiz senle neyse canım sende değişiğini yapıyomuşun bende öyle bilmiyorum ama beni sotem seninkinden farklı şekerimşakkıdı

abov sende 2006mı
hhe her yiğidin yoğut yiğişi farklıdır :roflol:
sende eklersin bigün görürüz bacım

benim uyduruk mantar sotem

bi paket mantar
1 domates
2 çarliston biber
2 diş sarımsak
kekik tuz tereyağ
mantarları doğrayıp suyunu verinceye kadar pişiriyorum şekerlerim
sonra 1 kasık tereyağ ile kavuruyorum domates biber sarımsak kekik tuz ekleyip
biraz daha pişiriyorum sonra borcama koyup üstüne kaşar rendesi koyup fırına veriyorum
yanınada kremalı patates yada fırın makarna yapıyorum bide çiğ köfte söylüyoz allah demeyin keyfimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…