Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

ıklim ellerine sağlık..çok oş görüküyo be kızanım..
Çokmasum.. bi de ava atarsın ,siz taa yenimi üürendiniz diye..marifetlisin demek mariii..

İklim ellerine sağlık..çok oş görüküyo be kızanım..
Çokmasum.. bi de ava atarsın ,siz taa yenimi üürendiniz diye..marifetlisin demek mariii..

saol be kızanım yakın olsaydıkta dattırsaydım böyle ayıp oldu :)

[/URL][/IMG]
ohh sonunda kızlar burda fırından yeni çıktığında çekmiştim çok lezzetliydi yaa sonrasını hatırlamıyorum D

çok güzel görünüyo canım benim marifetli arkadaşım yaşı küçük marifeti büyükŞeniz
abov sende 2006mı
hhe her yiğidin yoğut yiğişi farklıdır :roflol:
sende eklersin bigün görürüz bacım

bende 2006 şekerim evlendiğimde yoğurtlu biber yapmaktan başka bişey bilmiyodum ama çok şeyy öğrendim vallahi 25 kişiyi tek başıma ağarladım geçen ramazan övünmek gibi olmasın:kedi:

İklim ellerine sağlık..çok oş görüküyo be kızanım..

sorma beyaa bu kızanlar daha yeni ürenmiş fırında mantarı azcık ava atayım dedim onlarakaydirigubbakcemile3

saol canım beğenmene sevindimmm ee senin kadar yapamasakta :)Şeniz
hımm tamam yazıyım bakalım elemana

Fırında Kremalı Patates

Malzemeler

5 Adet Patates
2 Diş Sarımsak
1 Paket Krema
1/2 Su Bardağı Süt
1 Su Bardağı Kaşar Peyniri Rendesi
Tuz
Karabiber
Zeytinyağı

Yemeğin Tarifi

Patatesleri soyup halka halka doğrayın.Doğradığınız patatesleri suda çok pişirmeden haşlayıp süzün.Kremayı hazırlayın.Kaşar peyniri,krema,zeytinyağı,tuz ve baharatını ayarlayıp 170 derece fırında ısıya dayanıklı bir kapta yarım saat kadar pişirin.
google amcam bunu gösterdi bumu cnm

saol canım beğenmene sevindimmm ee senin kadar yapamasakta :)Şeniz
hımm tamam yazıyım bakalım elemana

aşk olsun benimkinden güzel görüküyo vallahi ama bidahakine kaşarını çok eritme bence sanki çok erimiş az tut fırındacokacimcoook

evet şekerim aynen bu tarifte aynı süper oluyo google amcan doğru göstermiş mantarın yanına süper oluyo bu:tomato:

tamam canım bunuda denerim bakalım nefis gözüküyor kıss ayy acıktım yaa
hımmm ok cnm iyice sonlarına doğru koyarım kaşarı bidakine ok

ama ben patatesleri haşlamıyorum direk halka dğrayıp yağ sarımsak tuz ovuşturup tepsiye diziyorum biraz pişince de krema döküyom en son kaşar tamamdır köfteyle bide etlede çok güzel gidiyo

ama ben patatesleri haşlamıyorum direk halka dğrayıp yağ sarımsak tuz ovuşturup tepsiye diziyorum biraz pişince de krema döküyom en son kaşar tamamdır köfteyle bide etlede çok güzel gidiyo

:lepi::lepi: ok cnm saol cokacimcoook

sağol kuuşşşuummm

aynen iklimcim bende o şeklide yapıyorum fırında yapınca
yada normal sote işte
bırak masum karısını hiçte masum diilll oooo

sorma beyaa bu kızanlar daha yeni ürenmiş fırında mantarı azcık ava atayım dedim onlarakaydirigubbakcemile3

baa bak cok avalanma

ben daha 8 aylık karıyım ama yarısırım uleeen sizinlennn

İç kimsecikler elime su dükemez..11 yılın adı var.. savılın kızanlar..
Siz benim yanım da kızan kalırsınız beyaaaa...:dilcikar::dilcikar:
Er bi yemeee yaparım:hulya:, ama canım istesin yeterkiii...sengözlerimebaksanab

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aydi urdan bee
nasıda ava atar gürüsünmü bak
en yetenekli sensin bişicikler demedik taam

ben masumum beyaa öyle yaparım mantarcıkları benim suçum yok suç mantarlardasırnaşık şey

:dilcikar::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…