Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

izle bakalımm gül biraz bizde kanaltürkte kahraman babam var onu izliyorm

tebi tebiii ben bilirim o mantarlarıı

ay cok güldürdün beni yaaa sen çok yaşa emiiii
ay hafiften çekememezlik seziyüüüm ben burdaa
:roflol::roflol:

yok bacım iyi olan kazansın çekememezlik yok beyaa:teytey:
kaydirigubbakcemile3

sen ne gülüyon kız akşamki konuyamı gülüyon yoksam ay hala aklıma geliyo halı dolabım üstüne çıkmışsırnaşık şey

10 buçukta uyku saati uyumazsan yarın parka gidemeyiz dedim biraz tehdit içerikli oldu ama uyudu.inşallah yarın hava güzel olurda parka gideriz...oğlun var demek seninde benimki 4 yaşında oldu :)

10 buçukta uyku saati uyumazsan yarın parka gidemeyiz dedim biraz tehdit içerikli oldu ama uyudu.inşallah yarın hava güzel olurda parka gideriz...oğlun var demek seninde benimki 4 yaşında oldu :)

hımm benimkine tehtit sökmüyo yani küçük daha 2.5 yaşında şimdi ayakta sallamaya gidiyorum sonra görüşürüz kızlarımopuyorumnanaktan

hiçç ben öyle oturuyorum oğlum uyudu kocam daha gelmedi siz napıonuz
iyiyim valla yarın iş varda hiç yatasım yok
yok bacım iyi olan kazansın çekememezlik yok beyaa:teytey:

sen ne gülüyon kız akşamki konuyamı gülüyon yoksam ay hala aklıma geliyo halı dolabım üstüne çıkmışsırnaşık şey
ne olmuş ne olmuşşşşş
iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın sempatiksalakcinni

hoşgeldin sibel nerelerdeydin oğlun uyumuş oh ne iyi benimki kuc ağamda debelenip duruyo kavalyeye saldırıyo oda yazıcakmış

ay yazsın kızz
ama kk da olay sonra
erkek vaaaaarrr diye çemkirir kızlar
:roflol:

erkekler yazınca burdada olay çıkıyormu alkisalkisalkis erkeklerinde ne işi gücü yok klava:ya

anaaammm ne ara geldinizde döktürdünüzz iyii gecelerr bızdıklarrrr

günaydın kızlar opuyorumnanaktan bugün keşanda çok güzel bir hava var:lepi: kahvaltıdan sonra park olayına gireceğiz. sonra görüşürüz:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…