canım kankim benim dostluğumuz sağlam temellerdeymiş bak hiç kopmadık seni çok seviyorummm![]()
allah bizi hiç ayırmasın canım kankim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kankim benim dostluğumuz sağlam temellerdeymiş bak hiç kopmadık seni çok seviyorummm![]()
evet canım zordu :) elle açtım 2ye bölüp her ikidende 16 pay yapıp birleştirdim bi alta bi üste tabi bol yağlı aralarda bakalım pişsinde hele
evet iyileşsin bekliyorum sizi![]()
ohhh afiyet olsun öyle güzel oluyo işte annemde bu şekilde yapıyo bide arnavutlar arasına kaymak sürüyorlarmış hası öyleymiş
allah bizi hiç ayırmasın canım kankimsen bana kk nın kazandırdığı en güzel şeysin seniçok seviyorum ben
![]()
evde kaymak vardı tühhhh :2:
neyse bidahakine :)
kızardı üstü![]()
amiiinn canım ben buralara giremesken sen hiç bırakmadın beni![]()
olsun bidahakine o zaman annemlerin mahalle arnavut ve boşnak dolu hergün börek yerler yanında da süt içerler kaymak yerler bizim gibi çay kola falan değil onlar kadar kendilerine bakan insan görmedim yaa ben hepside nasıl iri yarılar
sende beni bırakmadın canım sevgimiz karşılıklı![]()
demek onlar ondan iri yarı gerçekten bende merak ederdim süt kaymak
kız kk ne kadar ağır :82:
canım nasılsın migrosa giitim bende biraz alışveriş yaptım şimdi kaanı sallıyorum ayağamda akşama ne yemek var
iyiyim cnm ya nası oluyum defneye üzüldüm bugün
uyut bakalım kaanı uyanmıştır bu saate :) bi çorba var yeni geldim eve hallederiz kalanını![]()
selam kızlar bende trakyalıyımm![]()