Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

evet canım zordu :) elle açtım 2ye bölüp her ikidende 16 pay yapıp birleştirdim bi alta bi üste tabi bol yağlı aralarda bakalım pişsinde hele :60:
evet iyileşsin bekliyorum sizi :66:

ohhh afiyet olsun öyle güzel oluyo işte annemde bu şekilde yapıyo bide arnavutlar arasına kaymak sürüyorlarmış hası öyleymiş

evde kaymak vardı tühhhh :2:
neyse bidahakine :)
kızardı üstü :nazar:

olsun bidahakine o zaman annemlerin mahalle arnavut ve boşnak dolu hergün börek yerler yanında da süt içerler kaymak yerler bizim gibi çay kola falan değil onlar kadar kendilerine bakan insan görmedim yaa ben hepside nasıl iri yarılar

amiiinn canım ben buralara giremesken sen hiç bırakmadın beni :nazar::nazar::nazar:

sende beni bırakmadın canım sevgimiz karşılıklı:nazar::nazar:

olsun bidahakine o zaman annemlerin mahalle arnavut ve boşnak dolu hergün börek yerler yanında da süt içerler kaymak yerler bizim gibi çay kola falan değil onlar kadar kendilerine bakan insan görmedim yaa ben hepside nasıl iri yarılar

sende beni bırakmadın canım sevgimiz karşılıklı:nazar::nazar:

demek onlar ondan iri yarı gerçekten bende merak ederdim süt kaymak :nazar:
kız kk ne kadar ağır :82:

demek onlar ondan iri yarı gerçekten bende merak ederdim süt kaymak :nazar:
kız kk ne kadar ağır :82:

süt kaymak yeyelim:27:
kk ağır bikaç gündür öyle sayfalar bile geç açılıyo bazen zor giriyorum
ben biraz çıkıyom canım kaan uyandı sonra gelirim öptüm canım seni:54:

kuzum benim misafirim vardı akşam gittiler çok geçmedi uyuduk :)

canım nasılsın migrosa giitim bende biraz alışveriş yaptım şimdi kaanı sallıyorum ayağamda akşama ne yemek var

canım nasılsın migrosa giitim bende biraz alışveriş yaptım şimdi kaanı sallıyorum ayağamda akşama ne yemek var

iyiyim cnm ya nası oluyum defneye üzüldüm bugün :(
uyut bakalım kaanı uyanmıştır bu saate :) bi çorba var yeni geldim eve hallederiz kalanını :28:

iyiyim cnm ya nası oluyum defneye üzüldüm bugün :(
uyut bakalım kaanı uyanmıştır bu saate :) bi çorba var yeni geldim eve hallederiz kalanını :28:

sorma bende çok üzüldüm en çok ta oğluna allah ona uzun ömür versin kaan hala uyanmadı ya antibiyotik içiyoya bütün gün uyuyo yavrum bende yattım ama uyku tutmadı buğazlarım ağrıyo çok kötü hasta olucam ben kabak mücveri yapıyorum bide sosisli makarna kolaya kaçtım bugün

kızlaaaaaaaar iklim aşkım güzelim,şükür kavuşturana:)aaah ah kısçeler çok fenayım.dudağımda çıban çıktı.bir tarafım babla öbür taraf ben.beceriksiz estetikçiye gitmiş gibiyim.canım yanıyogörseniz korkarsınız..suratımda koca bir bandaj.gören kafa buluyo.eniştemi çarptı diye:)))yaaav bi pişemedik gitti ayol kısçeler..herbirinizi çıbansız tarfımla öpüyooooooooom......

Back
X