Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

kılzar nasıl uyku yapıyor bi görseniz beni gözlerim uyumak için ağlıyor resmen uyuduğum halde :89:

yerim ben sizi şeker teyzeleri :)
bugün 2 ye tiroid kontrolum var kan vericem bakalım ilacı ona göre ayarlıycak dr hamilelikte çok artarmış dr kontrolunde olucak

kılzar nasıl uyku yapıyor bi görseniz beni gözlerim uyumak için ağlıyor resmen uyuduğum halde :89:

uyusana ne işin var dicektim 2 de kontrolun varmış nereye gidiyosun canım bu tiroid için bende hep gidicem sözde ama ne zman sen hamile vitaminlerini kullanmaya başlamadın dimi daha ayın 5 inde doktora gidince verir.her sabah aç karnına kuru üzüm ceviz fındık ye çocuğun gebeyin gelişimi için çok iyi

canım özel kendi dr gönderdi murat kuyumcu özel doğan hastanesi bize yakın buçukta çıkıcam evden.
evet daha vermedi cnm folik molik yazıyo herkez ama yazsında başlarız :) canım ben hazırlanıyım öpüyorum seni

güle güle canım

ah bide sigara olayını bitirseydim 4 te kaldım ama eskiden en az 15 di ..sıfırlamam lazım sayıyı bırakmalıyım ..

iyiyim canım yan gel osman pozisyonundayım paso uzanıyorum oturuyorum :)
aman canım allah mutluluğunu bozmasın yerim seni

on dönüm bostan gel yan yat osman öylemiydi kız bende aynen o pozisyonda küçük osmanı izlliyorum duygulandım şimdi kız evlenirken ama eşim durumu anladı şebeklip yapıp güldürdü beni

on dönüm bostan gel yan yat osman öylemiydi kız bende aynen o pozisyonda küçük osmanı izlliyorum duygulandım şimdi kız evlenirken ama eşim durumu anladı şebeklip yapıp güldürdü beni

erkekler hoşlanmıyor sanırım ben duygulandığımda of tamam ağlama diyo hemen :) seninkide pek sevmiyor anlaşılan..
öyle bişeydi yan gel osman on dönüm bostan bende tam bilmiyorum ay sadece hürremi izletiyo oda reklam girdimi değiştiriyo başlayıncada geç açıyo :2: eşiyle dizi izleyenlere hayranım bizde şuan cnbc açık mesela neymiş oskar :84:

benim eşimde sevmiyo aslında bu dizileri ama ben çok ısrar ediyorum izliycem diye:84::84:ama evet duygusala bağlama diyo ayy bazen dayanamıyorum banyoya gidip ağlıyorum bizde de cnbc acık şu andaben çıkıyorum canım çiş faslına geçicez uzun süre öpüyorum seni iyi geceler

bizimki neti istiyor çıkıyorum canım sonra görüşürüz seni çok seven kankan

şekerim nasılsın napıyosun bu sabah erken kalktım temüzlük yaptım biraz şimdi duş alıcam sonra yemek yaparım herhalde şu yemek işi olmasa ya hiç iş olmazdı

şekerim nasılsın napıyosun bu sabah erken kalktım temüzlük yaptım biraz şimdi duş alıcam sonra yemek yaparım herhalde şu yemek işi olmasa ya hiç iş olmazdı

iyiyim gülüm bugün full gezdim tabi dikkat ederek yavaş yavaş 6da geldim eve anca yemek falan yeni oturdum nete..
ah kıyamam yormuşsun kendini

nerelere gittin mareçok gezme yiğenimi yorma benim ama
yarın bende gezcem kısmetse gezcemm dediğim de ne cerrahpasaya tahlil sonucu almaya gidicem:76:

nerelere gittin mareçok gezme yiğenimi yorma benim ama
yarın bende gezcem kısmetse gezcemm dediğim de ne cerrahpasaya tahlil sonucu almaya gidicem:76:

olsun cnm oda gezme sayılır :)) kimin için gidiyon cnm noldu
bende saat 5.48 geçiyodu bi uyandım rüya gördüm fırından sıcak ekmek almışım ay bi uyandım kokuyo resmen burnumda bizimkini yarım saatte zor uyandırdım umursamadı 8de kalkınca alırım kedidir kedi der gibi sonra ağlama aldı beni hemen kalktı giyinip çıktı ama bulamamış buz gibi ekmek getirdi o evdede vardı sonra dur dedi ve ısıttı ama o kokuyu aldım yedik beraber şimdi yattı yine ama ben yememi yedim
sıcak ekmek aşerdim

ay kıyamam canım ya sana neler çekermiş canınhamilelikte çok duygusal oluyo insan biliyorum bende 2 aylık falan hamileydim eşimle sakalaşıyoduk böyle yanlışlıkla canımı acıttı ben 1 hafta ağladım :84:sen benim çocuğumu isteyerek düşürmeye calıştın deyip..ben kaan için kan idrar tahlili yaptırmıştım canım biraz iştahsız da onların sonucunu almaya gitmiştim temi çıktı ama benimki inattan yemiyo

inattan yemiyor demek sorunda yokmuş hiç zorlama canım çok iştahlı olmuycak ilerde fit olur her çocuk bir değil buna takılma hayatım.
sen baya duygusalmışsın gerçekten normal tabi :)) ay ben yarın şu ultrasona giricem ya allahım içim içimi yiyor strese bağladım inş keseyi kalp atışını vs görürüm inş inş inş o zaman tam inanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…