muhasebe bürosunda çalışıyodum canım ama ayrıldım cuma günü şuan evdeyim dün akşam aradılar gel diye bilmiyorum ne yapacağımne kadar güzel inşllah birkaç ay sonra bende eşimin yanından yazarım bizimki laptopu almış :90:aşkım sen gelince evde bırakıcam kullanırsın diyo.eşin niye ters bakıyoki masımım yanındayken girmene mi kızıyor ki acep:26:
bende öyle diyorum yemek tarifleri için iyi olacak felan:90::90:çocuk kaç yaşında canım allah bağışlasın
günaydınnnnnn kızçeler nabünüz bakemaaaaah ah yazılı haftası başlıyor.oğluşumun başladı.kızçem pazartesi başlıııcak.yokmu beni evlat edinmek isteyen şaka şaka gidemem ki veletlerim olmadan asla.hava çok güzel kendimi dışarı atsam diyom:26:ııııh olmaz diyo içimdeki ben kır m.ç.n. temizlik yap diyooooo özetle kızlar kaçasım vaaaar müzik açıp oynayasım var hiç normal değilim bahar beni çarptı öpüyorum hepinizi kendinize sevdiklerinize iyi bakın anacııııım:86:
oww tekirdağlı hoşgeeldin beyabende trakyaliyim beaa
tekirdagliyim :)
bende trakyalıyım bea tekirdağ malkara
inanmıyorum şansa bak
neyse sonra gidersin canım dolu dolu geçmiş günün bende pinekledim bugün evde ..
masım deli divane gibi ıspanak yiyorum biri beni durdursun 1 kiloyu bir oturuşta yiyorum ya bayılıyorum canım istiyo bugün ıspanak yaptım yine yarısını yedim eşime kalsın diye zor bıraktım yarısını yarın pazara çıkıcam yine 3 kilo alıcam
ohhh iklime bak sen 1 kilo ıspanak yiyo biz eşimle yarım kilo ancak yiyoruz bende yumurtalı yapıyorum genelde yada prinçli yemek gibi sen bol bol al yıka güzelce at buzluğa çıkar çıkar kavur bişey olmuyo ıspanak kayınvalidem hep koyuyo temizleyip..bende yarın anneme gidicem kalmaya belinde fıtık kalkamıyo yerinden gideyimde anacığıma bakayım bikaç gün
geçmiş olsun cnm annene allah şifasını versin.
evet buzluğa koyuyorum ben çalışırken koyardım hep yıkayıp doğrayıp poşetlere koyardım tadıda değişmezdi pek koyucam yine..
canım dün sana faceden özel yazmıştım geldimi :26:
geldim canim geldimgelir gelmez kk ya koştum hemen nasılsın iyimisin hay insanın evi gibisi yok ya değilmi annemin evide olsa kendi evin gibi olmuyoşimdi kaanla bir güzel duş yapıcaz sonra da yemeğe girişçem annem daha iyi oldu bizi görünce ayaklandı garibim kaan bırakmadıki yatsın kadını canım faceden bana resim atmışsın sanırım ama açılmadı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?