Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

hayırlısı canım çalışan insana da evde oturmak zor geliyo il başlar..nişanlın laptop almış demek benimkinide eşim almıştı bana yemek tarifi bakmak için istemiştim o zamankızmıyo aslında ama bide çocuk var ya oynamak istiyo yanıma geliyo ilgilenmiyosun çocukla kk da yorum mu yazıyossun diyo

bende öyle diyorum yemek tarifleri için iyi olacak felan:90::90:çocuk kaç yaşında canım allah bağışlasın

bende öyle diyorum yemek tarifleri için iyi olacak felan:90::90:çocuk kaç yaşında canım allah bağışlasın

geçe kaldım yineyemek tarifleri için çok iyi oluyo evet ama bi zamandan sonra sıkılıyosun ama eve ilk leptop geldiğinde bütün gün yemek tarifi bakıyodum saf saf sanki yapacak başka bişey yokmuş gibi..oğlum 3,5 yaşında canım sağol allah razı olsun

günaydınnnnnn kızçeler nabünüz bakemaaaaah ah yazılı haftası başlıyor.oğluşumun başladı.kızçem pazartesi başlıııcak.yokmu beni evlat edinmek isteyenşaka şaka gidemem ki veletlerim olmadan asla.hava çok güzel kendimi dışarı atsam diyom:26:ııııh olmaz diyo içimdeki ben kır m.ç.n. temizlik yap diyoooooözetle kızlar kaçasım vaaaarmüzik açıp oynayasım varhiç normal değilimbahar beni çarptıöpüyorum hepinizikendinize sevdiklerinize iyi bakın anacııııım:86:

bu günlerde geçer gülüm üzülme geçincede biz kendimizden geçeriz ya o başka

günaydınlar hayırlı cumalar hepinize bende oğlumu okula bıraktım şimdi pazara gidip gezicem iklim atla gel beraber kolaçan edek pazarı

günaydın hayırlı cumalar canım
oh gez sen gez ben dün çıktım pazara sebze meyve aldım ay ne güzel beraber gezerdik emme hava kapadı yamır yağar he dikkat et kendine kız

tam pazarda geziyodum ki apartmandan bi komsu aradı nerdesin kız sana oturmaya gelicektik dediler diğer komşuyla kaanın okul saati de gelmişti zaten onu aldım eve geldim koştur koştur bişeyler hazırladım evi topladım bugünde bitti hiçbişey anlamadım

inanmıyorum şansa bak
neyse sonra gidersin canım dolu dolu geçmiş günün bende pinekledim bugün evde ..
masım deli divane gibi ıspanak yiyorum biri beni durdursun 1 kiloyu bir oturuşta yiyorum ya bayılıyorum canım istiyo bugün ıspanak yaptım yine yarısını yedim eşime kalsın diye zor bıraktım yarısını yarın pazara çıkıcam yine 3 kilo alıcam

bu şekil yapıyorum
soğan salça az su bu şekilde kıyma koymam tadını bozuyo ufff bi tabak daha yiyesim geldi yoğurdu ayrı koyuyorum ama ben.

ohhh iklime bak sen 1 kilo ıspanak yiyo biz eşimle yarım kilo ancak yiyoruz bende yumurtalı yapıyorum genelde yada prinçli yemek gibi sen bol bol al yıka güzelce at buzluğa çıkar çıkar kavur bişey olmuyo ıspanak kayınvalidem hep koyuyo temizleyip..bende yarın anneme gidicem kalmaya belinde fıtık kalkamıyo yerinden gideyimde anacığıma bakayım bikaç gün

geçmiş olsun cnm annene allah şifasını versin.
evet buzluğa koyuyorum ben çalışırken koyardım hep yıkayıp doğrayıp poşetlere koyardım tadıda değişmezdi pek koyucam yine..
canım dün sana faceden özel yazmıştım geldimi :26:

geldim canim geldimgelir gelmez kk ya koştum hemen nasılsın iyimisin hay insanın evi gibisi yok ya değilmi annemin evide olsa kendi evin gibi olmuyoşimdi kaanla bir güzel duş yapıcaz sonra da yemeğe girişçem annem daha iyi oldu bizi görünce ayaklandı garibim kaan bırakmadıki yatsın kadınıcanım faceden bana resim atmışsın sanırım ama açılmadı:26:

slm arkadaşlar
ben aslen kırklareli liyim. tekirdağ/muratlı da yaşıyorum..
1 yıldır kk giriyorum nerdesiniz siz yaw yeni gördüm bu topik iii

hoşgeldin cnm yazını gördüm ama kapamam gerekti cevap veremedim .
ben iyiyim cnm saolasın bebikte iyidir heral:)
eevet ya bi parça partalın olsun kendi evinde olsun derler ya :)
acil şifa diliyorum annecine
kız bebeğin 2 tane resmini attım :) ama demekki çıkmadı sendede uff :44: tekrar atarım bebeim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…