bende biranönce evleneyim istiyorum 8 ay oldubirlikte yaşamak istiyorum artıkk
ahh ah ne güzel hayaller bunlar allah hiç ayırmasın canım hep mutlu olursun umarım
ahh ah ne güzel hayaller bunlar allah hiç ayırmasın canım hep mutlu olursun umarım
güzel göbüşülü arkadaşım benimnasılsın yeğenim nasıl ona iyi bakıyorsun değilmi
hoşgeldin masummnasılsınn
inşallah canım saol güzel dileklerin için
banamı dedin
canım öğleye doğru kalkıyorum sonra gündelik işler yapıyorum sonda bi uyku basıyo üstümde battaniye tv izleyerek yatıp yuvarlanıyorum :95: uyku uyku
birde bulaşık makinem çalışmıyo içi dolu tezgah doldu elle yıkamak istemiyorumçok bitkinim eşim gelsin işten halletsin olmuycak böyle
sen nasısın canım oğluşun nasıl
iyiym tatlım gece bu saatlerde girebiliyorum artık nete sen nasılsın
sana dedim mare başka göbüşlü kim var burdaiyi yapıyosun canım yat yorma kendini çok fazla hamileliğin ilk aylarında uyku çok olur ama sonra geçiyo bu sefer de uyuyamıyosun helaya gitmekten bende iyiym canım işte hep aynı gündüzleri yoruluyorum sanki bide temizliğe kalkıştım yine halıları yıkamaya verdim yedekleri serdim mayısta kısmetse badana yapıcaz evi kaloriferleri falan değiştiricez çok iş var yani cam sildim bugün fena yorulmuşum oturunca anladım herkes uyudu kafa dinliyorum bennde
iklim benimde bulaşık makinem bikere bozuldu kapağa açıkken eşim tekme atmıştı makinaya1 hafta makinesiz kaldım kapak kapanmıyodu ceza olarak eşime yıkatmıştım bulaşıkları 1 hafta kokuştuk:78:
hhheee :)) doğru canım sonra koca göbekle uyunmaz dönememem uf zor olur sık wc derken uyuyamam
kız temizlik için erken değilmi daha mayısa kadar batmasın yine halılar ben bidahaki aya kalkışabilirim ama halıları daha sonra veririm heralde daha batmadı ay cam silme havası var kalkışayım diyorum sonra az daha bekle diyorum kendime ama camlarım battı baya
tekme atıncamı bozuldu
benimki aniden gitti 3 gün önce çalıştı ama 2 gün önce içi dolu ilacını koydum bastım çalışmıyo tık yapıyo suyu göndermiyo içi full dün yarısını leğene su koyup yıkadımdiğer yarısını az sonra yıkıycam eskiden ne zormuş yavrım ya üzüldüm onlara ne zormuş yahu
benim eşim elini bile sürmez seninki nası yıkadı bravooo
şekercim yedek halılarım var onları serdim şimdi temizleri badana yaptıktan sonra sericem bu aylarda daha ucuz yıkamalar yazın pahalınıyo bence camlarım bitti mis oldu ohh banyo duvarını silicem o kaldı tek bide dünya kadar ütü var :2:sen sakın cam falan silme bacım çok tehlikeli bu aylarda sakın uzanmaboşver pis olsun yada ver eşine bezi silsin benim makinemin kapağa ezilmişti eşim vrunca kapak kapanmıyodu bende hamileydim o zaman epey karnım burnumda mecbur yıkadı
he evet badanadan sonra yayarsın yeni yıkanmış halılarını ule 5 dk durmuyosun he temizlik mannağısın sen beya
sen bu gidişle hepsini halledersin
ben yatıyım daha mayış mayışpis karıya çıkıcak adım :90:
aa canım badana için ne renk düşünüyosun eşim açık mavi diyo başka bişi demiyo ama ben daha değişiklik istiyorum benim kum beji ondanda böö geldi..
bizim üst kattaki petek döşetti yeni olmuşken parke ve badanada yaptırdı tam tam kafamda kaç gün sesler geldi..
ne renk yaptırdı bakmadım ama 200 işçilik 300 de boya tutmuş badanası 500e mal olmuş iyiiiiiiiiiii bende onları tutarım
http://www.evtasarimi.com/wp-content/uploads/2010/01/marshall-boya-renkleri-3.jpg
http://www.marshallboya.com/images/osmanli/akide_1_b.jpg
iklim ilk linkteki gülkurusu çok güzel annemin yatak odası o renk senin oturma odana gider ama her odayı aynı renk yapıcam dersen daha klasik bi renk seç bence vanilya çiçeği de çok güzel gider senin evine ferah ferah aydınlık durur
evet canım pembede çok yakışır kesinlikle morla pembe uyumuna bayılırım buda vanilya çiçeği
http://www.mutfakdekorasyon.info/wp-content/uploads/2010/04/osmanli02-300x213.jpg
gül kurusu çok koyu canım
ama güz gülü olabilir aslında her odayı aynı renk düşünüyoruz ama bebeğe göre ayarlarsak mayısa kadar beklememiz gerek ki hemen belli olurmu cinsiyeti 5.aya belli ediyomuş bazı kızan en güzeli her yeri aynı renk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?