sen nasıl istersen öyle yap tatlım erkeklere bırakmayalım benimkinede kalırsa sarı yapalım diyo sen alakaysa hiç sevmem5 ay çok ama insan çatlar meraktan belki inanmıycaksın ama benim 2 aylıkken belli oldu erkek olduğu
çizelgene canım yavrum allaha emanetsin yazmışsın ya ben onu canım oğlum diye okudum nedense allah söyletiyo herhalde
Marshall Osmanlı Renkleri
canım buna bak tam senlik renkler
evet bizimkide mavi diyo işte pembe olmaz diyo
vanilyayı çok beğendim ama tatlı renk
cidden 2 ayda öğrendiysen çok şaşırdım canımm valla şanslıymışsın
hahay pipisini ısırıyım ben onun koca erkek oldu kuzu yabu osmanlı renkleride insanın iştahını açıyo kız lokumlar şekerler ama bana en uygun susamlı akide sanırım inşallah çok pahalı değildir de yaptırırım..
erken öğrendik evet canım ama inanmadım hemen aslında kimsyede söylemedik çok ama 4 ayda kesin inandık pipisisni görmüştük kaanın sere serpe yatıyodu
canım çok saol seviniyorum erkek olursa diye binada 3 minik kız var tek erkek bizimki olucak biliyosun bina 1. sınıf akrabalı
şaka beya fesatlanmayımama güzel olurdu
canım çok saol seviniyorum erkek olursa diye binada 3 minik kız var tek erkek bizimki olucak biliyosun bina 1. sınıf akrabalı
şaka beya fesatlanmayımama güzel olurdu
hahay pipisini ısırıyım ben onun koca erkek oldu kuzu ya
evet ya lokum mokum olmuyo valla ben beyaz hindistan cevizliyi çok severim :))
hahaha susunn ben erkek doğurdum ay allah korusun ya sağlıklı olsunda :)))))niye fesatlanıcaksın hayatım sen ne zorluklarla hamile kaldın. allah hayırlı sağlıklı evlat versin önce bunu ister insan tabi kız erkek farkertmez ama erkek olursa sende dersin erkek doğurdum uleenn birisi gibi anlatmıştım ya sana
bende çok seviyorum avucunu yala kız canı çeker bebeğin
hahaha susunn ben erkek doğurdum ay allah korusun ya sağlıklı olsunda :)))))
yaladım
cnm eşim rejime girdi bugün le beraber her gün akşam yemekten sonra yürüyüşe çıkıcaz dedi koca göbeği oldu ama azda yiyomuş artık versin valla hem banada yarar yürüyüş
ne güzel canım ya bizde eşimle çok çıkardık yürüyüşlere eskiden elele sarmaş dolaş en az bi saat yüriyoduk parkta çekirdek çitliyoduk şimdi nerde kaanla beraber çıkıyoruzda koşma etme yapma demekten birbirimizie bakamıyoz bile bu günlerin kıymetini bil haahaha sana demiştim ben bu günlerini çok özlüyceksin
canım biz her cumartesi pazar koklaşa koklaşa elele çıkıp en az 2 saat yürüyoruz bu pazar sahile gittik hava çok güzeldi yürüdük oturduk aşk yaşadıkartık 3.bir aşka ihtiyacımız var olsun varsın onla ilgilenmekten birbirimizi unuturmuyuz ki :26:
kızlar kızlaranlatmayın kocişlerinizle olan güzelliklerinizi bakem.nazar değer mazallah olan var olmayan var.olupta bişiiie yaramayan var kıııııııız
canım nasılsın hiç görüşemiyoruz maşallah diyelim hepimize allahım uzun ömürler versin hepimizin mutluluğunakızlar kızlaranlatmayın kocişlerinizle olan güzelliklerinizi bakem.nazar değer mazallah olan var olmayan var.olupta bişiiie yaramayan var kıııııııız
maşallah canım nazar değmesin çocuk olunca sevgi bölünyo mutlaka kocanın yerini çocuk alıyo illaki olucak okadar yani..ben çorba yapmaya gidiyorum kaana ne yicen diyorum çooba istiyomuş mercimek çorbası yapıyım bari öpüyorum tatlım seni
canım nasılsın hiç görüşemiyoruz maşallah diyelim hepimize allahım uzun ömürler versin hepimizin mutluluğuna
haklısın canım o zaman bütün alaka onun üstünde olucak ama eşim kıskanır alışık değil ilgisizliğe azcık surat assam ne var noldudeliriyo hehe :) heyecanlı günler bizi bekliyor
bende çaktırmadan yemeği ateşe koydum kıymalı bamya yemeği yapim dedim martar çorbamda var bişeyler daha oh yeter
kaan hep mercimek çorbası istiyo anladığım kadarıylayesinde çok vitaminli bende baya oldu yapmayalı bende öptüm seni
iyiyim masumum çok şükür sen nasılsın neler yapıyosun:87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?