bi yandan size yazıyorum bi yandan ateşte yemeğim var
nuuut pişiriyorum
nan marı ceyda nabıyon sen burda beya iç aberde vermin sabatan beri patladım sıkıntıdan beya
bugün ben tembelliğe kaçtım kızlar. akşam yemekte süzme mercimek çorbası ve mantı var
kızz neresi kolaya gayet güzel bi menü vallaa hmmmm....kız bu çü be çü ben çok derim küpeciklere
oy oy diloşum gelmiş..ojgeldin kızanım napim te bak burda kızanalrla iki sohbet ediyoz. sen de gel yavrum
kızz neresi kolaya gayet güzel bi menü vallaa hmmmm....kız bu çü be çü ben çok derim küpeciklere
ojbulduk mari eee iyi yapmışınız adi bakam bende gelem bari artık tam benlikmiş burası beyaa
bende derim hee haahaa
bende çanakaleliyim kıı trakyalı sayılırmıyımki:44::44:
bizimkiler de öyle kovalar köpecikleri
bende derim hee haahaa
bende çanakaleliyim kıı trakyalı sayılırmıyımki:44::44:
tabi beyaa trakyalısın sende çanakkalede mi oturuyon mari kızanım aaddii eep beraber çüü be çüüü
bizim köyde ineklerede çüü bee diyolar[/QUO
bizim köyde gene ojjt be ojjt yada oşşt denir kıızz
tabi beyaa trakyalısın sende çanakkalede mi oturuyon mari kızanım aaddii eep beraber çüü be çüüü
heebeyaa çanakkalede oturum napem adi ep beraber çüvelim
hoplamaya çüvmek derler bilirmisiniz ne çüvüp duruyon derler
heralde kızz delü..sen de as trakya gacısısın
bizim köyde ineklerede çüü bee diyolar[/QUO
bizim köyde gene ojjt be ojjt yada oşşt denir kıızz
bilmemi kııızz bilir çüvme divanda ayy kızlar farkındamısınz türkçenin resmen i..ine ettik yani trakya camiasıı oldu burasııı
heebeyaa çanakkalede oturum napem adi ep beraber çüvelim
hoplamaya çüvmek derler bilirmisiniz ne çüvüp duruyon derler
bilmemi kııızz bilir çüvme divanda ayy kızlar farkındamısınz türkçenin resmen i..ine ettik yani trakya camiasıı oldu burasııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?