Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

masımcım
park yatak hakkında ne düşünüyorsun çok kullanışlı diyorlar ama çadır gibi ya:26:

kızlar hamilelik ne biçim uyku yapıyor yahu sürekli şekerleme derdindeyim uyu uyu nereye kadar :90:

herkeste farklı canım bana hiç yapmamıştı ama bol bol uyu sonra uyudukların çıkacak

masımcım
park yatak hakkında ne düşünüyorsun çok kullanışlı diyorlar ama çadır gibi ya:26:

masum yok görünürde ben cvp vereyim
bence kullanışlı özellikle oturduğun yerde olursa daha iyi

canım mutfakta işim varda yemek falan yapıyodum bide bulguru döktümde onu çektim süpürgeylepark yatak sevmiyorum ben canım ne biliyim hoş gelmiyo gözüme ağbimler yeğenime aldılar yatak odaları büyük onların gece yanlarında yatsın diye ama ayrıca bebek odasıda düzdüler şimdi büyüdü bebiş 9 aylık oldu salona getirmişler içindeki yatağa alçaltıp içinde oyun oynuyo sen bilirsin canım ama ilk bebeğin bence güzel bi oda yap ona yerinde var nasılsa

oturduğum odaya getiremem yerimiz yok ama yatak odasına olur şimdilik.oda yapmak için boş odam var

kullanışlı ama çok kaba duruyo

bulgurumu döktün şekerden iyidir yine bazen elimden kaçıyo şekeri döküyorum da ne zor çıkıyo süpürgeyle:)
evet canım ya kaba görünüyor bide çok zayıf çadır gibi aynı :)
ben en iyisi gündüzleri ve geceleri rahat taşımak için sepet gibi bişi alırım gece yanımda uyurkende iyi olur ayrıcana odasınıda düzeriz.tüm yakınlarım oda yapma 1 yaşına kadar diyip duruyolar :97:

canım kaç oldu alıyorum ötkerin fıstıklı pudingini yeşil paket yapıncada yemyeşil oluyor içindede fıstıklar hakim yapıyım 2 dkda hemen akşama anca soğur :),
denedinmi sen ?

canım sallanan pusetler var çok büyük değil onlar çok rahat ben onu kullandım ilk aylar ama çoçuğun odasınada alışması gerekmezmi gündüz odasında uyuttum orda vakit geçirdik gecede yanıma aldım 5 aydan sonra falan gecede odasında uyuttum zaten yakın odalar seninde öyle bitişikyani ağlasa duyarsın zaten onun en büyük zevki hamileyken hazırlamak bence

canım kaç oldu alıyorum ötkerin fıstıklı pudingini yeşil paket yapıncada yemyeşil oluyor içindede fıstıklar hakim yapıyım 2 dkda hemen akşama anca soğur :),
denedinmi sen ?

güzel oluyomu canım hiç denemedim ben fıstıklı

kızlar ayraan oldum bea nasıda yazmışınız?gülmekten çeneeelem ağrdı:)espri bi yana zaten velespit kullanmaktan bi yerlerim ağrıyosabah oğlum öğleden sonra kızımla vire pedal çeviriyom sokakalardabu arada pempe toka bende çorludayımkaynattırırız artık uykum kaçtı.görenler nolur söyleyin gelsin..yoksa fena olcek aberi olsun..anam gene sapıttım.ben gidiom baaaaay

ben de çok şükür iiyim tatlım.. bi koşu süpür de gel bacım aklında oldukça içini sıkar..

aramıza hoşgeldin canım
hoşbulduk ceydacım:)
çorludan birilerini bulmak süperrrrrrrrrr:)
ne taraflardasın?
ben santralin alt kısımlarındayım

günaydın kızlarr
bugün hava çok güzel
oğlumun uyku vaktinden sonra bu güzel günün tadını çıkarıcaz..........

kolay gelsin kıııızlar:)) pembe tokacıım..belediye konutlarındayım anacıııııım

belediye konutlarında arkadaşım var
ne gariptir aslında, belki çorluda birbirimizi görmüşüzdür ama kk vesilesiyle tanışıyoruz:))))
bebiş var mı?

şu kk daki çorluluları bulsakta buluşma düzenlesek:))))

selam kızlar nasılsınız pembetoka senakerem hoşgeldinizhava bügün çok güzel bende arkadaşıma gidiyorum çaya

tünaydın kızlar 12de uyandım kahvaltı yaptım daha yeni masumcum gez canım öptüm seni bende naparım belirsiz bu gün..
pembetoka sende hoşgeldin

slm kızlar.
çorlu lu çok ama bi muratlı dan bulamadım ben yaaa
valla buluşma ayarlayın ne güzel olur tanışırsınız....
blkim bende gelirim kızımla :)

tamda benim düşündüğüm evet park yatak sonra oynasın diye alırım zaten katlayıpta kaldırabiliyorum uygunda hem 180 bulmuyo bile.olsada olur olmasada
ama odası olabilir bir yatak bir gardrop başka almam kalabalık olmasın gerekte yok zaten şimdilik ..
ve dediğin gibi yatağımın yanına küçük beşikler var onlardan alıyım hem oda odada rahat gezdirririm gerek olursa evet teşekkür ederim bilgilerin için..
senin bebeğin ne kadarlık

iyi akşamlar efenim dağ gibi yığılmış ütü var yapsammı yapmasamıı diye düşünüyorum şimdi başlarsam gece 1 e doğru ancak biter herhalde oğlumu yıkadım uyyutum fatmagül eşliğinde ütü yapmak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…