Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

diloşum, arf ben çıkıyorum kızlar

kendinize iyi bakın.. görüşmek üzere

görüşmek üzere...esinleklerle kalın saygılar sevgiler efendim..azıcıkta türkçemizi kibarca konuşalım ama değil mi canım sende kendine iyi bak öpüldünüz bayan.......

nere gidiyon marıı erifinmi geldi bende gitçem şimdi kursa anca azırlanırım erifte gelmedi benim zati dün aşamda gitmediydim buaşamda gitmezsem hoca yollara çıkçak beni aramana
iyi akşamlar arf yine görüşürüz canım

iyi akşamlar canım benimkide geliyormuşş bende kaçarrr......canım istanbulda oturuyorm t.dağ malkaralıyım sormuşsun görmemişim...ne kursu tatlım bu ozaman sana iyi kurslaarrrr......

kızlar yememe bakıyım bide pilav havuçlu yoğurt vs yapim dedim 3.4 sayfa ilerlemişiniz bi geld
m kismeler yoh
her zaman bekleriz kızanlarım ep gene trakyalıyız beya

abe kıslar nabtreysiniz.bakem gelemiim çoktandır.yeni gelenler hoşgeldinis epinis.geri gidemedim zamanım kıt kusura bakmeycenis aatık.bende pek severim kızanlarla ççüüü meyi.öptüm kıslar epinisi mutlu olun mutlu kalın anacııııım

hoşbulduk abe kızanım. biz de seni öptük..görüşmek dileğiyle

çok güzel yaa

asmış somağnı bej karış mokurdanıp duruyu gavurun evladı
Sen kal tek başına da çok şılatırsın gözlerini.

annemden duymuşluğum var bu lafları

napüyün be aamet? naptırıy kızanlar?
+iyiler beya. domatis, piynir yiyiler. acıkıveemiş kızancıklar. kavak attırıp* duumuşlar te koca gün.
-breh breh breh... iç yorulmay susak ağızlılar. eğlenip* duraylar koca gün sokaklaada.
+ey gidim eeyy! sen duydun mu ibraam aga nın kızı zeliyayı?
-nolmuş beya? anlat bakayım? bilmiyim ben.
+küyün ocasıyla* kaçıvemişler. bubacii* te ora yığılıvemiş...
-amaan beya. evleeden ırak. savsak mıymış zeliya o kada. adi biz gidiyz bostana, misir kazcaz da.
+adi u zaman kolay gelsin. güle güleyin*

memleketimin insanı işte.. süper bayıldım

kızlar hamilelik ne biçim uyku yapıyor yahu sürekli şekerleme derdindeyim uyu uyu nereye kadar :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…