Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

bende eşime anlattım sahidenmi diyo benim profil resmi hep aynı şekerim yıllardır üşeniyorum değiştirmeye :) ben bi koşu oğlanı alıp geliyim okuldan görüşürüz

bilgisayae çöktü sandım kapadım şimdi bakıyım açılıyomu dedim açıldı valla :)
üşeniyomusun ben değiştirmekten haz alıyorum bağımlılık derecesinde hemde ama sana özel değiştiriyorum şimdi en sevdiğin avatarımı koyuyorum
k.validem edirneden gelmiş gece az önce indik eltimle kızlara kolye ciciler almış saolsun sonra pelin huysuzlanınca tekrar yukarı çıktım uyuyo şimdi az kafayı toplasın uyuyup yine inicem aşağı bişiler yiyicez beraber ..sen ne yapıyosun bugün evdemisin..
amma çok yazdım hee özlemişim ulee

iyiyiz canım dedik buralar pek boş kaldı fazla özlemeden dönelim eski günlere :)) heya dimi ama bu arada manitanla çok yakışıyosunuz maşallah

sağolasın kuzucum benim
senin fıstık da büyüyo valla gözümüzün önünde

hoşbulduk canım tekirdağ/çorlu da yaşıyorum sizler neresindensiniz?

hoşbuldukkk evet daha öncede yazmıştım bu topiğe hafızan çok kuvvetliymiş

anammm aynı yerdeniz kız..tanıdık çıkarmışız bi de :18:

evet benim en sevdiğim profil resmin bu :) peline ne almış kaynanan mavi boncuk kolyemi çok yakışır ona gözler maviş olunca renkliler açıyo..bugün evde değildim yine bize yakın bi avm var oraya gittik saat 2 de falan öğretmene analar günü hediyesi aldık kotondan sonra ordan kaynanama uğradım eve geldim yemek koydum pişsin diye öyle çok yoruldum şu okul kapansada dinlensem

kendine haksızlık etme çok iyi hafızan :112: sen neresindensin trakyanın?
öylemi dersin saolasın o halde :)) tekirdağ edirne kırmasıyım eşimde tekirdağ ve bulgaristan kırması

kendine haksızlık etme çok iyi hafızan :112: sen neresindensin trakyanın?
öylemi dersin saolasın o halde :)) tekirdağ edirne kırmasıyım eşimde tekirdağ ve bulgaristan kırması

kısçeler hepinize merhaba bende Edirneliyim
hoşgeldiinnn hemşerim

biliyorum sevdiğini ilk tanıştığımızdaki avatarım atırası var
cevşenli süslü güzel bir kolye
bir çıtçıtlı badi
2 tane kısakollu yazlık tişört
bir tanede kolsuz yazlık kapşönlü yelek
eltimin miniğede aynılarından
gezmişsin yine ne güzel öğretmene hediyede aldınız oh mis
evet okul kapansada dinlensen valla çok yoruluyorsun sen
ne yemek yaptın
eşim aradı şimdi yemek yapma geç gelicem diye pöff

oooo demekki burda hemşerim çok benim hep gene trakyalı beyaa

günaydın canımm
nasıl geçiyo günün?

hemşocannnn hoşgeldin
nasılsın bakalım benim gibi 2013 gelini olacak insan

Ahahaha
İyiyimm kuzum yaaa iş güçç ne olsun işteee Sen nasılsın şekerim?
Benim büyük bir ihtimal 2014 olucak sevdiceğim bilmiyor tabiii kısmett canım yaa bakalım:))

Hazırlık yapıyor musun bakalımm?

ay öyle valla soğuk bi de hee
hırkayla oturuyom içerde
kız Çorlu şehir mi olcak ne Allah mı söyletti şehirdaş demişsin

aman şehirden ne farkımız var yapsınlar artık yaa tekirdağ'dan bile fazla nüfusumuz il olalım artık herşeyden önce il olalımda aöf sınavları burda yapılsın

olsun canım benim hayırlısı..Allah büyük
biz nişan yapçaz 23 haziranda iş o nedenle şuan nişan hazırlığı yapıyoz
nişanı atlatalım çeyizime ciciler alcam
size özeniyorum valla diğer topikte ne güzel alıyonuz eşyalarınızı

aman şehirden ne farkımız var yapsınlar artık yaa tekirdağ'dan bile fazla nüfusumuz il olalım artık herşeyden önce il olalımda aöf sınavları burda yapılsın

di mi di mi..ama olsun canım ya sınava gidersin havanın güzel olduğu bi güne denk gelir sahilde bi turlarsın iyi gelir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…