Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle ...kib...

aaa üzüldüm sakıncası yoksa burdan yazabilirsiin .nerede oturuyorsun bebişin varmı ?

candann merhaba bana özelden msj atmışsın fakat msj sayım yetersiz ben yazamadım
bende 10 yıldır edirnedeyim seninle tabiki tanışmak isterim uzunkaldırımda internet cafem var uygun bir zamanda tanışalım

candann merhaba bana özelden msj atmışsın fakat msj sayım yetersiz ben yazamadım
bende 10 yıldır edirnedeyim seninle tabiki tanışmak isterim uzunkaldırımda internet cafem var uygun bir zamanda tanışalım

mrb uzunkaldırım neresi bilmiyorum ama eşimden yardım isteyebilirim.görüşmek üzere...

canım bende şuan nedret kolsala gidiyorum yazdığını görünce korktum hamileliğim boyunca hep aynı doktora gitmek istiyorum.sen hamileyken mi gitmiştin

kızlar merhaba geç farkettim burayı ama ben de trakyalıyım annem edirne babam kırklareli oraya da selanikten gelmişler.yani memleketimi çok seviyorum ve nedense hemşerilerimi

ay bende kırklareli kavaklılıyım yani babaannemle dedem
ailem istanbulda yaşıyo
bende bursada okuyorum

abe erkese ayırlı akşamlaaa uzun vakittir uğraaamadım bea.özlemişim topiciimizi.epinisi öpüüüüm.gene uğraycam iişallaaa

Heeeeyyyy Trakyaaa grubuu selaammm:))

Keşandannn sevgileeerrrr

Son düzenleme:
en sevdiğim insanlar trakyalılar ve antepliler annemler yunanistanlı
süper insanlarsınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…