Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

ay ben pek bi mutluyum :kedi:
sevdiceğimin sesini duydum az önce aramız bozuktu tamamen barışmış olduk :asigim:
bu trakyalı kızan çok aşık bea :asigim:

sevdiceğimin sesini duydum az önce aramız bozuktu tamamen barışmış olduk :asigim:

bende çok aşiğim beaaa :asigim:

günlükte de görüyodum ara sıra seni çok sevindim barıştığınıza:sm_cool:

Sankiiiii var öyle birşeyler.....Babacığım ve amcacığım çok sakindirler.....

Halalarım ve yengem........eeeee şeyyyyy..... onlarda çok sakindirler diyeceğim ama

yalan günahtır değil mi kızlar.....:roflol::roflol:

Ahanda bu fotodaki......
Geçmişi okuyarak cevap veriyorum ya biraz geri kaldım takip edemedim kusura bakmayın.Önceki mesajı gönderdikten sonra fark ettim ki geriden geliyorsun a be kadın fotoyu hatırlamayabilirler ve Allah korusun seni göremezler.O yüzden fotoyu hatırlatma için gönderdim..

:roflol::roflol:

bende kürdan niyetine hangisiyse o olayım:roflol:

Oy oy oy kıyafetimiz bile güzel ve özel.Bize yakışır tarzda.Kızlar Allah için söyleyin böyle güzel ve zarif kıyafet hangi bölgemizde var.Diğer bölgelerimizin de kıyafetleri çok güzel.Çirkini yok ama bizim ki çok güzel be.....
Hadi şimdi kıyafeti görünce içim coştu vurun be bir kabadayı uynayayım....

iklim pomak benımde annem pomak
gersini bilmiyom valla
sağol canımm o senın sekerliğinopuyorumnanaktan
Bende babadan ötürü 1/2 pomak...
herkese uzaklardan selamlar arkada$lar bende Kirklareli`liyim.24 yasima kadar ordaydim evlenip yurtdi$ina geldim.8 yildirda burdayim.araniza alirsaniz sevinirim :))

Hoşgeldin memleketlim..Bende Kırklareli merkezden....
Bende gurbette sayılırım ama sende pek uzaktaymışsın.Allah sabır versin;mutluluğunu arttırsın inşallah..Gelip gider hasret giderirsin.....

aşıksınnnn sen aşıksın arkadaşşşşzemuszemus
ayy teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın diyelim o zaman :asigim:
aminnn:Saruboceq:
Solda ortadaki var ya işte o benim.Dötten göbekten fotoğrafa sığmadım.Geri kalanımı taksit taksit gönderecekler......
yav alemsin kızzz:roflol:

aydin beya oynayalımm..
:dance:

ay süpersinn.. benim içinde oyna..:dance:
bu kimin donuuu kaynanamın donuuuu
ay bayılırım bunda oynamayaaasırnaşık şey

burda pek çalmıyolar kıı onları bende çok severim aslında
ttutturmuşlar bi damat payduşka dönüp dönüp dururlar

kusura kalmayın canlarım acil eşim eve geldi işimiz vardı oraya gittik hadi hazırlan dedi aniden bende şaşırdım çıktım hemen evden ama geldik..
birazdan mama yeriz sonra gene burdayımmm en son resimlerde kalmıştık ordan devam ederiz öptümmmm canlarımm

afiyet olsun cicimm
nasılda anlatıyor oyle bıcır bıcır.. yerim kıs seni bennnnopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…