Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

:roflol::roflol: benimde eşim tutturdu kestir diye bende dinledim kestirdim uzundu ama dökülmede vardı belki azalır dedim kafamçokkarıştı alakası yok dökülüyo hala ama çok rahat hemen kuruyo :lepi:

:roflol::roflol: benimde eşim tutturdu kestir diye bende dinledim kestirdim uzundu ama dökülmede vardı belki azalır dedim kafamçokkarıştı alakası yok dökülüyo hala ama çok rahat hemen kuruyo :lepi:

ya valla sorma benımkıler nasıl dökülüyor bilsen. tedirgin oluyorum bende
işe yarayacagını bilsem kestirecem bende
annemde mevsim değişikliğinde olur gecer gecer diyo
garibim hep saçlarını uzat derdi bana benımkılerde hep kısaydı
şimdi uzattım ya istemıyo kesmemi
kızı saçları gösterir der anneciğim hep
nasıl özledim yaaa:sinifsinif:

Aaaaa çok hoş ya hemde meslektaşız.Şahane....Şeniz

beyzuşum çok şekermişsinn maşşallah ten renginde çok güzelmiş ep gene trakyalı benziyosun valla ya :1hug: oy cnm çok tatlısınn yaaa :asigim:

kız beyzus ablam ne tatlısın sen yahuuu
anam pekde şık giyinmişsin haa
nasılda güleryuzlu
bayada bir formundasın haa..
aman aman nazar değdirmeyelımmopuyorumnanaktan

Aaaaa çok hoş ya hemde meslektaşız.Şahane....Şeniz
evetttt:dance:
beyzuşum çok şekermişsinn maşşallah ten renginde çok güzelmiş ep gene trakyalı benziyosun valla ya :1hug: oy cnm çok tatlısınn yaaa :asigim:

ya bizim trakya insanı bambaşka yaaa
seviyom uleeennnn memleketımıı:ecrin_bebek:

kız beyzus ablam ne tatlısın sen yahuuu
anam pekde şık giyinmişsin haa
nasılda güleryuzlu
bayada bir formundasın haa..
aman aman nazar değdirmeyelımmopuyorumnanaktan

Vallahamı.Ayyy çok sevindim şimdi....
Bir 10 kilocuk daha atabilsem daha iyi olacak artık bakalım çalışıyorum üzerinde....
Aaaa severim giyinmeyi takıp takıştırmayı.Beyendiğine sevindim.Çok sağol vallahi çok moral oldu bana....
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İklimciğim çok sağol canım.Valla çok sevindirik oldum şimdi.Zaten biraz çocuk ruhluyumdur.Şımarttınız beni şimdi yaaaa.
Saçları özellikle sarı yapıyorum trakyalı olduğum belli olsun diye.....hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

yok yok iyisin aşırı bir kilon yok kiii. 10 kilo verirsende cok zayıf olursun ama..
bilmiyom ama karar senınnzemuszemus
cok zevklisin bellii...
Şeniz

oy kıyamam tez zamanda buluşursunuz inşallah sen kayseride gelindin dimi oy kıyamam gülüme :Saruboceq:

:roflol: belliki zaten bakışından belli ama beni hep doğu tarafına benzetirler hiç trakyalıya benzetmezler :1closedeyes:

oy kıyamam tez zamanda buluşursunuz inşallah sen kayseride gelindin dimi oy kıyamam gülüme :Saruboceq:

kız ben annemı ne kadar gorsemde doyamıyomki zatenn..daha 1bucuk ay once gitmişim ama annemle konusuyozda ikimizede yıl gibi gelmiş:hulya:
yok canım ben buraya atandım 1bucuk sene once
eşim artvinli benim oda burda calısıyor.
buradanda doğuya gidecegiz daha uzun bir süre trakyaya dönemiyecegim sanırımmafoldumben

yok yok iyisin aşırı bir kilon yok kiii. 10 kilo verirsende cok zayıf olursun ama..
bilmiyom ama karar senınnzemuszemus
cok zevklisin bellii...
Şeniz

Ah anacığım 10 kilo veremem zaten.Çocukluktan beri kiloluyum da bu aralar tavan yaptı.
Şu anda 86 kiloyum çizelgeyi görüyorsun.Hiç kadın kikosumu Allahaşkına...Ama galiba 86 göstermiyorum kilomu söyleyince inanmazlar.Yoksa kibarlık mı ediyorlar bilmem.Zevk konusuna gelince eh bu yaşa kadar öğrendik birşeyler işte.Çok teşekkürler güzel sözler için.
:1hug::1hug::1hug:

canım allah sağlık sığat versin gönüller bir olsun yeter napalım zamanla alışırsınız yeterki hayatta ve sağ olsunlar gerisi kolay bi alo yada bi araca bakar ..
rabbim gecinden versin cnm

mesela benim annem 2 sokak arkamda her daim görüşüyoruz yetmiyo bide telde ama bazen düşünüyorum sağ olsunlarda uzağada razıyım diye geçiriyorum aklımdan

ama boyun uzun sanırım o yuzden gostermıyorsun.. iyi boyle iyiopuyorumnanaktan
canım allah sağlık sığat versin gönüller bir olsun yeter napalım zamanla alışırsınız yeterki hayatta ve sağ olsunlar gerisi kolay bi alo yada bi araca bakar ..
rabbim gecinden versin cnm

oyle haklısın canıkom..
valla gunde yarımsaatten fazla konusuyorum annemle.
yokluklarını düşünemiyorum bile.. sağ olsunlarda seslerii duyayım..

kızlar ben çıkıyom yavastan kocam bu saat oldu yenı geldi işten
azcık ilgileneyım bakalımm..
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…