afiyet olsun cicimm
nasılda anlatıyor oyle bıcır bıcır.. yerim kıs seni bennnnopuyorumnanaktan
ŞenizŞeniz ye beni ye bende seni yerim ama opuyorumnanaktan
ye kuşum ye nolcek yeter ki sen yeeeŞeniz
oy canım benim çok sevdim ben seni yaw :asigim:
diğer arkadaşlarımıda tabi :asigim:
sağol canımsınn:asigim:
bazen bende işyerinde beni sevmeyen ölsün diyorum şakasına.. ardındanda hepiniz teker teker düşmeyınde diyorum... millet kırılıyor gülmekten:roflol:
bu gördüklerinizzz arrrbiii trakyalı ilk attıkları adımdan isimlerini aldım sıralama bu şekil oldu
1.iklim
2.narcoleptic
3.beyzus
4.makber
5.fatosss16
6.pashmina
7.mors
8.sinemciq
9.cokmasum
10.ro_se17
11.angel 22
12.barbieveken
13.necla22
14.ardayasbu
15.pembe_patik
16.BULUTOLSAM
17.musyas
18.tılsım72
19.eeddaa
20.ilona
21.serpil16
22.beyaz toprak
23.nazalp
24.xxtalyaxx
25.mavi.boncuk
26.ecrin 74
27.xxxcisemxxx
28.kömür prenses
29.superisi59
30.selena
31.çiğdemcik
32.allegria
33.papatya_931
34.beratdilek
35.ssennemm
36.skorpion74
37.OmrumunSahibi
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
beyzuşçum bayılıyorum sana yaaa
:roflol::roflol::roflol:
merhaba canım
geçmiş olsun:1hug:
fısıtıgım asaıgda benım dugun fotograflarım var. ordan bakarsın fotolarıma
Çok güzel gelin olmuşsun canım.Hayatında senin kadar güzel olsun inşallah...Allah mesut bahtiyar etsin.Her gün sevginiz artsın....
canım ne kadar güzelsin maşşallahh çok güzel bakıyosun
kına kıyafetin benimkiyle aynı :asigim:
eşinlede ne çok yakışmışsınızallah bozmasın bi ömür mutluluklar
ay gelinliğinede bayıldım çok yakışmış sana
kız tam köy düğünü olmuş evden alma falan çok güzel
ay kız saçınada bayıldım incikli ne güzel olmuş.kına saçında süper :lepi:
bayıldım tek kelimeyle harikasın cnm
Sende çoooook güzelsin canım....Bekliyorum sendende gelin resimlerini.Kimbilir ne güzel olmuşsundur.
Bende senin gibi kapkara kaşlı ve kahve rengi gözlüyüm.Saçlar kumral ama boya marifetiyle koyu sarıya yakın küllü açık kumral oldular.Beni hiç trakyalıya benzetmezler.Ablam ve dayılar,kuzenlerin çoğu sarışın ve lacivert gözlü.Tipik trakyalı görünüşünde olmayı çok isterdim ama Allah sağlık versin dimi..
Pembecim çoook doğru duymuşun Sade millete değil kendi kendimize bile değer bizim fenalığımız Çooook fenayız çoook...
Bişey diyeyim mi erkesin bi yerlerinde bi fenalığı var ya Biz biraz kinci olduğumuz için mutlaka öncesinde bi fenalık görmüşüzdür Yoksa iyi niyetimizde çooook mu çok ön plandadır Yanlız çocukları suyundan gidersen gerçekten parmak ucunda oynayan cinstendir Nerden mi biliyorum Abimden.....kaydirigubbakcemile3 yengem de pomak.....:roflol:
Accıkta inatçıyız demi....Eeeee olacak o kaa..
yirim sizi emşerilerimmmm muahhh
oy oy gittikçe çoğalıyoruz nekadar güzel......
merhaba canım
Çok güzel gelin olmuşsun canım.Hayatında senin kadar güzel olsun inşallah...Allah mesut bahtiyar etsin.Her gün sevginiz artsın....
Sende çoooook güzelsin canım....Bekliyorum sendende gelin resimlerini.Kimbilir ne güzel olmuşsundur.
Bende senin gibi kapkara kaşlı ve kahve rengi gözlüyüm.Saçlar kumral ama boya marifetiyle koyu sarıya yakın küllü açık kumral oldular.Beni hiç trakyalıya benzetmezler.Ablam ve dayılar,kuzenlerin çoğu sarışın ve lacivert gözlü.Tipik trakyalı görünüşünde olmayı çok isterdim ama Allah sağlık versin dimi..
aminnn canım ablacım... :Saruboceq:
cookkk tesekkur ederimm.. annem hep der bana güzel kızım benım allah çirkinler bahtı versin diye...:roflol: bahtımda acık olsum yolumdaaa...
ama ne bahtılıyım bende yaa:icecream:
Sağol canım......ŞenizŞenizŞeniz:roflol::roflol:alkımıza yakışan konuşmalar bunlar:dance:
Geçmiş olsun canım..Gene gel bekleriza.s.
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizDaha çok şey çıkar benden.Aklıma geldikçe yazıyorum......Beyzus,gene kopartıp gittin,eline sağlık :roflol::roflol:
sağol canımın içiopuyorumnanaktan
canım bende staj yaptıydım zamanında fakültenın mikrobiyoloji labında arkadasımda kan almada calısırdı anam kalabalıktan basımız dönerdi allah kolaylık versin cicim
biraz çıktım ama şimdi burdayım nazım saol cnm yeni bayramda kestirdim su an böyle kısa saçlıyım bi rahat bi raha sormakız gittinmiiimafoldumben
ay bu fotonda pek bi gözelmiş...pembiş pembiş... benım saclarımda aynı bu kesimdi birden bakınca kendıme benzettim seni. dugun için uzatmıstım şimdide kıyamıyom kestirmeye..
canım çok saol senide merak ediyoruz amaiklim çok güzelsin canım ayşecim saçlarına bayıldım
Ben hepinize bayılıyorum tatlı kızlarım benim.....ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
merhaba canım
canım ablam çok saol tamam düğün fotolarıma ekliycem en kısa zamanda aslında beyaz tenliyim ama saçlarım daha doğrusu tüğlerim koyu renk çok saol ama senide görmek isteriz ona göre sırnaşık şey
bel fıtıgım varmış kuzum ya
onun için pazaretsiden beri fizik tedavi goruyorum normalde bu saatlerde nette olamam çünküyerimseniben
selamlar ben geldiiiimsositososito
eeeeeeeee kimse yoooook
Nası yani yaaaa.........
Sağol canım......ŞenizŞenizŞeniz
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizDaha çok şey çıkar benden.Aklıma geldikçe yazıyorum......
Ah be canım ben yorgunluğa razıyım.Bari çeneleri dursa.Çalıştığım sağlık merkezi özel bir bankaya ait emeklilerine ve bakmakla yükümlü olduklarına hizmet veriyoruz ve 19 senedir burada çalışıyorum.Artık akraba gibi olduk.İşimizin çokluğuna bakmayıp sohpet etmek istiyorlar,nazlar niyazlar ayrı.
Geçen yaşlıca bir teyze ne diyor biliyormusun.
'''Evlatcığım kanı sol kolumdan al.Sol kolum çok ağrıyor.Bak bakalım neyim varmış'''
Gülermisin ağlarmısın.Gönlü olsun diye soldan aldım tabii.
Ben aslında Biyoloğum.Bzen diyorum ki öğretmenlikmi yapsaydım keşke.Sonra vazgeçiyorum düşüncemden.Seviyorum ben bu işi galiba.....
biraz çıktım ama şimdi burdayım nazım saol cnm yeni bayramda kestirdim su an böyle kısa saçlıyım bi rahat bi raha sorma
canım çok saol senide merak ediyoruz ama
merhaba canım
canım ablam çok saol tamam düğün fotolarıma ekliycem en kısa zamanda aslında beyaz tenliyim ama saçlarım daha doğrusu tüğlerim koyu renk çok saol ama senide görmek isteriz ona göre sırnaşık şey
Gönderirim bende bir resimcik ama pc de pek başarılı değilimdir.Du bakem deneyeyim belki gönderebilirim bir şikocuk resim.Du hele çalışmalara başlıyorum...
Çok geçmiş olsun canım.Allah tez zamanda şifalar versin inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?