Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

oy canım benim çok sevdim ben seni yaw :asigim:
diğer arkadaşlarımıda tabi :asigim:

sağol canımsınn:asigim:
bazen bende işyerinde beni sevmeyen ölsün diyorum şakasına.. ardındanda hepiniz teker teker düşmeyınde diyorum... millet kırılıyor gülmekten:roflol:

sağol canımsınn:asigim:
bazen bende işyerinde beni sevmeyen ölsün diyorum şakasına.. ardındanda hepiniz teker teker düşmeyınde diyorum... millet kırılıyor gülmekten:roflol:

:roflol::roflol: süper ya iyi diyosun cnm valla :roflol:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kız gittinmiiimafoldumben
ay bu fotonda pek bi gözelmiş...pembiş pembiş... benım saclarımda aynı bu kesimdi birden bakınca kendıme benzettim seni. dugun için uzatmıstım şimdide kıyamıyom kestirmeye..

:roflol::roflol:alkımıza yakışan konuşmalar bunlar:dance:

Geçmiş olsun canım..Gene gel bekleriza.s.
Sağol canım......ŞenizŞenizŞeniz
Beyzus,gene kopartıp gittin,eline sağlık :roflol::roflol:
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizDaha çok şey çıkar benden.Aklıma geldikçe yazıyorum......

Ah be canım ben yorgunluğa razıyım.Bari çeneleri dursa.Çalıştığım sağlık merkezi özel bir bankaya ait emeklilerine ve bakmakla yükümlü olduklarına hizmet veriyoruz ve 19 senedir burada çalışıyorum.Artık akraba gibi olduk.İşimizin çokluğuna bakmayıp sohpet etmek istiyorlar,nazlar niyazlar ayrı.
Geçen yaşlıca bir teyze ne diyor biliyormusun.
'''Evlatcığım kanı sol kolumdan al.Sol kolum çok ağrıyor.Bak bakalım neyim varmış'''
Gülermisin ağlarmısın.Gönlü olsun diye soldan aldım tabii.
Ben aslında Biyoloğum.Bzen diyorum ki öğretmenlikmi yapsaydım keşke.Sonra vazgeçiyorum düşüncemden.Seviyorum ben bu işi galiba.....

kız gittinmiiimafoldumben
ay bu fotonda pek bi gözelmiş...pembiş pembiş... benım saclarımda aynı bu kesimdi birden bakınca kendıme benzettim seni. dugun için uzatmıstım şimdide kıyamıyom kestirmeye..
biraz çıktım ama şimdi burdayım nazım saol cnm yeni bayramda kestirdim su an böyle kısa saçlıyım bi rahat bi raha sorma
iklim çok güzelsin canım ayşecim saçlarına bayıldım
canım çok saol senide merak ediyoruz ama
Ben hepinize bayılıyorum tatlı kızlarım benim.....ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Bende biyoloğummmdelikafadulden
ama stajım haricinde hiç yapmadım
öğretmenlik yaptım cok svdim
ama su an baska bir iş yapıyorum...
ondanda mutlyum paramı kazanıyorum...
teyzem alemmiş yaa:roflol:
19 senede baya olmus ya valla maasallah

Çok geçmiş olsun canım.Allah tez zamanda şifalar versin inşallah....

tesekkurler canımmzemuszemus.. bir an önce iyileşsem ii olacak patlıyorum evdeee
iklimcim herzaman kısa saç kullandım bende cok rahat dediğin gibi
şimdi uzattım ya kıyamıyom. kestirmem için acaip bi bunalıma girmem lazımı ki acısını saclarımdan cıkarayımkafamçokkarıştı

BEYZUSGönderirim bende bir resimcik ama pc de pek başarılı değilimdir.Du bakem deneyeyim belki gönderebilirim bir şikocuk resim.Du hele çalışmalara başlıyorum...

tmm cnm merakla bekliyorummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…