Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

çok uykum vaaar,canım hiç çalışmak istemiyor,kocayla da kapıştık,nolcak benim bu halim,hava da miss ohhh,ne demiş orhan veli beni bu güzel havalar mahvetti:delphin:

çok uykum vaaar,canım hiç çalışmak istemiyor,kocayla da kapıştık,nolcak benim bu halim,hava da miss ohhh,ne demiş orhan veli beni bu güzel havalar mahvetti:delphin:

izin al git eve uyu dermişim babanın çifliği sanki dimi
kocayla kapışmakmı biz hergün kapışırız ama hemende barışırız yaa
be çok küserim ona ama hemen geçer alır gönlümü ben haksız olsamdamafoldumben

kaç gündür bendede öyle mayışıklık var, inşallah düzltirsin aranı canım

şimdi biraz kk düzelmiş galiba

şimdi evde olup tv karşısında tembellik yapmak vardı

kaç gündür bendede öyle mayışıklık var, inşallah düzltirsin aranı canım

şimdi biraz kk düzelmiş galiba

şimdi evde olup tv karşısında tembellik yapmak vardı

bak ben tembellik yapıyorum işim dolu aslında çamaşır atmam lazım makinaya
makarna yaptım kendime bide tv izliyom bi tarfatanda size laf yetiştiriyorum bi taraftan oğlumla konuşuyorum kafama top atıyo veletgamyoncuiremsu

valla sinirden deliye döndüm ben de canım 2006 kızanına bi konuda yardım ettim uzun uzun yazdım uğraştım tam yolladım hata verdi tekrar yazmak zorunda kaldım
değerimi bil len 2006 :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3

ya canım ne istedi,buluşsak böle hepimiz şimdi güzel bir yerde böle çaylar ,kahveler fallar sohbet tanışsak,kaynaşsak

ne dersiniz hoş olmazmıydı?:delphin:

bende gelirm kızlar ama benim kızanım var neyse onu annanesine bırakırım olursa eğer

ama herkes nerelerde oturuyo mesafe olarak yani

berfincim seni görmeyi çok isterim

bende gelirm kızlar ama benim kızanım var neyse onu annanesine bırakırım olursa eğer

ama herkes nerelerde oturuyo mesafe olarak yani

berfincim seni görmeyi çok isterim

ben cennette oturuyorm,bakırköy,florya yakın yerler bana.

çorlu dan yenibosnaya dolmuşlar mı ne var ya allegriam 1 saat 15 dk sürüyor,annemler hep öle gidiyorlardı,çokmasum sen nerdesin?

Back
X