Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

koyu kahve tonları derken kuzum??
önerdiğin bi marka ya da ton var mı acep
koyu kahve siyah olacak diye korkuyorum çok koyu renk istemiyom çünkü

koyu kahve tonları derken kuzum??
önerdiğin bi marka ya da ton var mı acep
koyu kahve siyah olacak diye korkuyorum çok koyu renk istemiyom çünkü

tatlım ben genelde kuaförde boyatıyorum saclarımı
normalde 3 kutu boya yedigi için
:1shok:
kolestonun büyüleyici kahveleri var canım
1468.jpg
yada
1470.jpg

düşünebilirsin canım bu arada netımde sorun var baglantı kopuyor sürekli

allegria senin şu andaki saç rengin böyle değil mi zaten?benim koyu kestaneden anlatmak istediğim nazalpin fotolarındaki renklerdi,ve çok yakışır bence sana..:asigim:

iyi geceler canım çoraplar için teşşekkürler çetikmi şaşonmu neyse yarrın sülersin
şaşon şaşon :roflol:
Günaydın kızlar Şeniz
günaydın canım
benim gibi kendine yeni gelenler için,

ohh saol cnm günaydın
günaydınlarrrrrrrrrrrrrr
günaydın canım
günaydın herkesee
nasılsınız bakalım?
günaydın fıstıkım
napıyonuz beya
günaydınlar ben geldim
akşam saclarımı boyattım
günaydın hg ne okudumda kahve rengineymiş sanırım güle güle kullan canım
hoşgeldin beya,

ne renge boyattın bakalım,güle güle kullan
zemuszemus

Kızlar bugün eşim ameliyat oluyor,bademcik+burun,belki çok zor değil ama ,yinede narkoz yiycek,dua edin bana:Saruboceq:

canım geçmiş olsun allah şifa versin

şaşon şaşon :roflol:

günaydın canım

ohh saol cnm günaydın

günaydın canım

günaydın fıstıkım

günaydın hg ne okudumda kahve rengineymiş sanırım güle güle kullan canım

canım geçmiş olsun allah şifa versin

napıyon miskin kadın
günaydın diyelim bariii
:roflol:

allegria senin şu andaki saç rengin böyle değil mi zaten?benim koyu kestaneden anlatmak istediğim nazalpin fotolarındaki renklerdi,ve çok yakışır bence sana..:asigim:

canım benim düğün fotolarımdan mı bahsediyorsun acaba
benım ordakı sac rengim süylü kahve aslında..ama koyu gozukuyor değilmi
sanırım sacımdakı bir ton spreyden:roflol:
ama benım merak ettiğim şuu
kuaförler farklı marka kullandıgı için acaba renk isimleri ve tonları farklımı...
galiba oyle ...

napıyon miskin kadın
günaydın diyelim bariii
:roflol:

saol beya kafamçokkarıştı yeni kalktım kahvaltı ediyorum bi yandan geliyim dedim anam ne görüyüm burası kuaför olmuş sevabına benim saçıda biri boyasın beee:roflol:

valla şuanki saç rengimin ne olduğunu tam olarak ben de bilmiyorum canım kafamçokkarıştı
orille açılmış siyah diyelim biz ona çünkü boya kalmadı sanki aktı kızıl gibi duruyo
çok koyu renk boyamak da istemiyom çünkü siyahtan zor kurtuldum ama bana koyu renk gidiyo onu da biliyom
ay ne bilim ya kafam çok karışık

canım benim düğün fotolarımdan mı bahsediyorsun acaba
benım ordakı sac rengim süylü kahve aslında..ama koyu gozukuyor değilmi
sanırım sacımdakı bir ton spreyden:roflol:
ama benım merak ettiğim şuu
kuaförler farklı marka kullandıgı için acaba renk isimleri ve tonları farklımı...
galiba oyle ...

olabilir kuzum,çünkü ben istediğim rengi anlatana kadar 40 takla atmıştım kaydirigubbakcemile

saol beya kafamçokkarıştı yeni kalktım kahvaltı ediyorum bi yandan geliyim dedim anam ne görüyüm burası kuaför olmuş sevabına benim saçıda biri boyasın beee:roflol:
aman gel ben boyayayım hemıde kafandakı saclarıda yolarım :roflol:

valla şuanki saç rengimin ne olduğunu tam olarak ben de bilmiyorum canım kafamçokkarıştı
orille açılmış siyah diyelim biz ona çünkü boya kalmadı sanki aktı kızıl gibi duruyo
çok koyu renk boyamak da istemiyom çünkü siyahtan zor kurtuldum ama bana koyu renk gidiyo onu da biliyom
ay ne bilim ya kafam çok karışık

aşkitom alttaki orielden akacak sürekli mesela bendede röfle var ya 4 seferdir boyuyorum hala akıyor
o yuzden biraz koyu boyarsan ve her ay boyarsan bir süre sonra kapanacagını düşünüyorum

aşkitom alttaki orielden akacak sürekli mesela bendede röfle var ya 4 seferdir boyuyorum hala akıyor
o yuzden biraz koyu boyarsan ve her ay boyarsan bir süre sonra kapanacagını düşünüyorum

doru söler bu karı alkisalkisalkis

iklim ne yemek yapıyosun bugün,yaptın mı?cokacimcoook

hoşgeldin iklimcim,teşekkür ederim
hb canımcım rica ederim
uyku tulumu iklim :mymeka:
hoşgeldin şekerim
hb şekerim tam tulum oldum ben ya nolcak böyle bilmem
aman gel ben boyayayım hemıde kafandakı saclarıda yolarım :roflol:

tamam vazgeçtim 2 tel saçım var zaten :roflol:

Back
X