Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koyu kahve tonları derken kuzum??
önerdiğin bi marka ya da ton var mı acep
koyu kahve siyah olacak diye korkuyorum çok koyu renk istemiyom çünkü
şaşon şaşon :roflol:iyi geceler canım çoraplar için teşşekkürler çetikmi şaşonmu neyse yarrın sülersin
günaydın canımGünaydın kızlar Şeniz
ohh saol cnm günaydın
günaydın canımgünaydınlarrrrrrrrrrrrrr
günaydın fıstıkımgünaydın herkesee
nasılsınız bakalım?
günaydın hg ne okudumda kahve rengineymiş sanırım güle güle kullan canımnapıyonuz beya
günaydınlar ben geldim
akşam saclarımı boyattım
hoşgeldin beya,
ne renge boyattın bakalım,güle güle kullan zemuszemus
Kızlar bugün eşim ameliyat oluyor,bademcik+burun,belki çok zor değil ama ,yinede narkoz yiycek,dua edin bana:Saruboceq:
şaşon şaşon :roflol:
günaydın canım
ohh saol cnm günaydın
günaydın canım
günaydın fıstıkım
günaydın hg ne okudumda kahve rengineymiş sanırım güle güle kullan canım
canım geçmiş olsun allah şifa versin
allegria senin şu andaki saç rengin böyle değil mi zaten?benim koyu kestaneden anlatmak istediğim nazalpin fotolarındaki renklerdi,ve çok yakışır bence sana..:asigim:
napıyon miskin kadın
günaydın diyelim bariii:roflol:
allegria senin şu andaki saç rengin böyle değil mi zaten?benim koyu kestaneden anlatmak istediğim nazalpin fotolarındaki renklerdi,ve çok yakışır bence sana..:asigim:
canım benim düğün fotolarımdan mı bahsediyorsun acaba
benım ordakı sac rengim süylü kahve aslında..ama koyu gozukuyor değilmi
sanırım sacımdakı bir ton spreyden:roflol:
ama benım merak ettiğim şuu
kuaförler farklı marka kullandıgı için acaba renk isimleri ve tonları farklımı...
galiba oyle ...
aman gel ben boyayayım hemıde kafandakı saclarıda yolarım :roflol:saol beya kafamçokkarıştı yeni kalktım kahvaltı ediyorum bi yandan geliyim dedim anam ne görüyüm burası kuaför olmuş sevabına benim saçıda biri boyasın beee:roflol:
valla şuanki saç rengimin ne olduğunu tam olarak ben de bilmiyorum canım kafamçokkarıştı
orille açılmış siyah diyelim biz ona çünkü boya kalmadı sanki aktı kızıl gibi duruyo
çok koyu renk boyamak da istemiyom çünkü siyahtan zor kurtuldum ama bana koyu renk gidiyo onu da biliyom
ay ne bilim ya kafam çok karışık
olabilir kuzum,çünkü ben istediğim rengi anlatana kadar 40 takla atmıştım kaydirigubbakcemile
aşkitom alttaki orielden akacak sürekli mesela bendede röfle var ya 4 seferdir boyuyorum hala akıyor
o yuzden biraz koyu boyarsan ve her ay boyarsan bir süre sonra kapanacagını düşünüyorum
hb canımcım rica ederimhoşgeldin iklimcim,teşekkür ederim
hb şekerim tam tulum oldum ben ya nolcak böyle bilmemuyku tulumu iklim :mymeka:
hoşgeldin şekerim
aman gel ben boyayayım hemıde kafandakı saclarıda yolarım :roflol:
tamam vazgeçtim 2 tel saçım var zaten :roflol:
aşkitom alttaki orielden akacak sürekli mesela bendede röfle var ya 4 seferdir boyuyorum hala akıyor
o yuzden biraz koyu boyarsan ve her ay boyarsan bir süre sonra kapanacagını düşünüyorum
doru söler bu karı alkisalkisalkis
iklim ne yemek yapıyosun bugün,yaptın mı?cokacimcoook
iklim mannaaa daha gayfaltı ediii
ne yemegi ya tembel o yapmamıstır bişi :roflol:
hmmm
peki o zaman kuzum daha koyu renklere bakiim ben