Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

iyiyim pembem canişkom uyuyofıstık yıkadım bende bakıyım kim var yok sitede dedim kuşum sen nasılsınopuyorumnanaktan

anam yirim onu bennnn mis gibi kokar şimdi ooo iii yapmışsın cnm napim bende ehliyete başladım bakalım ne cacık yiycez oraya gidiom akşamları başka bi değişiklik yokkk bildiğin gibi serpil nasıl kız varmı bebiş onda

anam yirim onu bennnn mis gibi kokar şimdi ooo iii yapmışsın cnm napim bende ehliyete başladım bakalım ne cacık yiycez oraya gidiom akşamları başka bi değişiklik yokkk bildiğin gibi serpil nasıl kız varmı bebiş onda

hayırlısı olsun kuşum eşimde gircekti ehli,yetede 750 olmuş pahalı bea sonra girer para lazım
hehe serpil cnm hamiş degil eşi tedavi görüyo onda sorun varmış tüp bebe kyaptırcak sanırım öyle diyodu odaopuyorumnanaktan

hayırlısı olsun kuşum eşimde gircekti ehli,yetede 750 olmuş pahalı bea sonra girer para lazım
hehe serpil cnm hamiş degil eşi tedavi görüyo onda sorun varmış tüp bebe kyaptırcak sanırım öyle diyodu odaopuyorumnanaktan

sağol hayatım kız 750 imiş bizim 860 lira ama 1 milyarı bulucak resmiydi bilmem neyiydi bir sürü masraf oldu kız kocan alsın şimdiden yılbaşındn sonra stajer olayı çıkıcak diyolar benim kocişte ondan yazdırdı beni aaa dimek serpilde değilmiş sorun kocişindeymış ii tedaviye başlamışlar sonuçta sonucunu duyarız inşş hade öpüom kuşum seni gidim bu site deli edicek beni on saattte açılıyo

sağol hayatım kız 750 imiş bizim 860 lira ama 1 milyarı bulucak resmiydi bilmem neyiydi bir sürü masraf oldu kız kocan alsın şimdiden yılbaşındn sonra stajer olayı çıkıcak diyolar benim kocişte ondan yazdırdı beni aaa dimek serpilde değilmiş sorun kocişindeymış ii tedaviye başlamışlar sonuçta sonucunu duyarız inşş hade öpüom kuşum seni gidim bu site deli edicek beni on saattte açılıyo

vavvv ne kadar pahalanmış ehliyet alamk ben bundan 5 yıl önce 300 e mi ne almıştım tam hatırlamıyorum ama bide motordan kalmıştım yine para verip sınava girdim sonra geçtim zorlan almıştım bi ehliyet o zaman iş için lazımdı araba vericekti şirket olmadı ama duruyo şindik öylece kocam araba alırsa yine öğretecek inşallah
kızçeler selaaamkaydirigubbakcemile4

hoşgeldin narco nasılsınhihoyyyt

ay yarım saatte cammı silinir sonra gelin ne biçim sildi demesin:)
yok cnm sadece 2 camını sildim kalanları silmiş zate
benimkide sabah bana çaya geldi ben dedim anne geliyim camlarını silmeye yok senin çocuğun var sen ancak kendi evini yaparsın dedi içimden zaten laf olsun diye demiştim dedim heeehhee
şaka bi yana geçen bayram bütün camlarını evini temizlemiştim yine gel derse giderdim ama istemedi canı sağolsun iklim yanlız silme kız eltinde gelsin oda halıları falan silsin
ohh valla ne güzelmiş öyle :) bende geçen bayram tüm camlarını sildim tek başıma ama şimdi sadece iki camını sildim arkasını bn sildim dedi..şimdilik sadece cam sildiriyo yarın başlar halı koltuk diye kaydirigubbakcemile3
cokmasum iklim bebişler hoşbuldum şekerparelerim nazalp gezentisi gelmiş demek gelsin bkalım gelsinde alalım havadisleri napmış ne etmiş angarada iklim kızzz cam silmeye gidicen haaa bende siliyom kaynananınkileri malum altımda oturduğu için bütün işlere koşimmm
hee bende merak ediyorm neler etmiş angaralarda gezenti garı kötükedihüso:1rolleyes::roflol: ...kız bizde altlı üstlüyüz senağlama
sen gidince olurmu ben dün sildim bugün hastayım:utangac:
:delphin: geçmiş olsun cnm
camlar küçükse 1 satte silersin canım benimkiler mağaza vitrini camı gibi 3 satte anca bitiyo

hele kaynanamın 10 tane camı var sil sil bitmiyo bide korkuyom düşçem aşağa diye o beni arkadan tutuyo silerken bi gün bi itermiş beni camdan aşağıya akannehir
küçük kız en büyüğü 2 kanat bi orta zaten toplam 3 camı var onun katı küçük zaten giriş ben mutfakla oturma odasınınkini sildim arkaodanınkini kendi silmiş ...:roflol::roflol: sinirli olduğu bi anda atmasın aşağı seni :roflol::roflol:
çokmasum kız bebişten kurtarıyosun bakim uyanık seni eheheheheh zemuszemus kız dua et bizde bebiş sahibi olakkk

hhee valla kurtarıyo çocuklu olanları hhee bende çalışırken yırtıyodum herşeydenyerimseniben

hadi geçmiş olsun iklimim sevaptır kız olsun hem kadın daha yeni ameliyat oldu aferin sana hayırlı gelin:hooray:

iyiyim gülüm siz nasılsınız?cuma apar topar çıktım,eşimin sesi çok kötü geliyordu,bayılmak üzerydi,yorgunum ama iyiyim şimdi.

Senin de rüyanı okudum,ne şanslısın yaw,maaşallah sana :nazar:

canımsın sağol bebeğim eşinde daha iyidir inşallah iyileşmedimi daha aklın hep ondadır şimdi

selamın aleyküm kızancıklar nabarsınız baaaa t.dag güzelleri
ojj geldinn beaa aleyküm selamm
kızçeler selaaamkaydirigubbakcemile4
selamm hg canım
iklim geldinmi canım altta ismini gördüm yoksa bilgisayarı öylece bıraktın gittinmi
yok kı gelince açtım 1 saatte geldim kaydirigubbakcemile4
hadi geçmiş olsun iklimim sevaptır kız olsun hem kadın daha yeni ameliyat oldu aferin sana hayırlı gelin:hooray:

saol cnm yok bea 2 cam sildim silmiş o haliyle valla bi sürü dua etti allah kabul etsin :kedi:

bende bugun hep pinhani dinledim bir anda...kavak yelleri müzüği seviyorum onun şarkılarını hemde kendisi eşimin arkadaşı olur

Back
X