Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

buldum cicim buldum ama koleston falan gibi markalarda yok bulamadım onlardan yok anasını satayım Çok üzgünüm çoook bende palettenin açık karamelini aldım bi tek bunun vardı :çok üzgünüm: inşallah güzel olur yarın boyarım şimdi akşam oldu ...
sen kız dur bozma bide röfleyi iyi düşün kız yasakkelime

palettede güzel onla çok boyadım ben için rahat olsun yani

bende boyamayacığım sanırım korkuyorum bayram üstü şebek gibi olmayayım bayram geçince boyarım:kedi:

palettede güzel onla çok boyadım ben için rahat olsun yani

bende boyamayacığım sanırım korkuyorum bayram üstü şebek gibi olmayayım bayram geçince boyarım:kedi:

saol cnm inşallah güzel olurda neyse..
sen ne renk düşündün peki gülüm röfle üstüne

trrrrakyamın güzel insanları naptınız beyaaaa Ben varım siz yoksunuz siz varsınız ben yokum bi denk gelemedim kimseye yaaa Ayrıca iklim kız anam geç kaldın dimi kaynana silmiş camları zemuszemus böyle böyle sildin dimi kız camı anaaaaaaam görmek isterdim Kızlaaaar ben geçenlerde memleketime gittim avası ala üstümde Kokuyum ergene gibi ala Benim kocada oldu oralı artık bayılıyo

anaaammm fatusuuumm hoşgeldinn ohh memlekete gittin ha ohh mis gibim kokarsın şimdicik sen ..
sorma denk gelemiyoruz
zemuszemuszemuszemus büle büle sildim kızz pek beğendi kaynanam dua etti bana ..
ee sen nasılsın kuşum daha daha

kızlar boya demeyin hastasıyım Her rengi denemişimdir şimdi siyah benimki.... boya kız cokmasum değişiklik iyidir Bana vitamin takviyesi gibi geliyo Benim kaşlar siyah bi ara kızıl boyadım benim omuzdan yukarıdaki renk ahengini görmeliydiniz -tatlicadiarzu- Ama şimdi buldum rengimi sizin saçlar ne renk varmı şöyle aranızda uçuk rengi olan şöyle turuncu mavi-siyah gibi:smiley-cool:

anaaammm fatusuuumm hoşgeldinn ohh memlekete gittin ha ohh mis gibim kokarsın şimdicik sen ..
sorma denk gelemiyoruz
zemuszemuszemuszemus büle büle sildim kızz pek beğendi kaynanam dua etti bana ..
ee sen nasılsın kuşum daha daha

oh oh allah kabul etsin anam yaşlılara hürmet güzel şeydir Ben hep böyle konuşurum bazen kızıyorlar bana benim kaynanam rahmetli de "olsa görürdük seni "diyolar

:hulya: kızlar kızıma şişon örüyom varmı isteyen kış geldi sıcacık sıcacık
Gerçi sandıklar doluydu dimi herkesin... kaydirigubbakcemile3

oh oh allah kabul etsin anam yaşlılara hürmet güzel şeydir Ben hep böyle konuşurum bazen kızıyorlar bana benim kaynanam rahmetli de "olsa görürdük seni "diyolar

saol cnm ama fazlası sıkar ya tamam sevap ama kimisi var hizmetçi muamelesi eden mesela kafamçokkarıştı

saol cnm ama fazlası sıkar ya tamam sevap ama kimisi var hizmetçi muamelesi eden mesela kafamçokkarıştı

canım benim doğru söylüyosun işte o yüzden en iyisi belli bi mesafe olması sanırım ama kimisinde o mesafeyi koymaya çalışmakta pek sökmüyo Bilmiyorum içinden çıkılmayan kısırdöngü bu işte... Boşver kız bendede bi kayınpeder var akannehir

canım benim doğru söylüyosun işte o yüzden en iyisi belli bi mesafe olması sanırım ama kimisinde o mesafeyi koymaya çalışmakta pek sökmüyo Bilmiyorum içinden çıkılmayan kısırdöngü bu işte... Boşver kız bendede bi kayınpeder var akannehir

haklısın cnm ya aman neyse çok ta :dilcikar: ..........:roflol::roflol:
kızçen nasıl napıyo :hulya: şaşonmu örüyon kıza aman aman sıcacık giysin veletŞeniz

haklısın cnm ya aman neyse çok ta :dilcikar: ..........:roflol::roflol:
kızçen nasıl napıyo :hulya: şaşonmu örüyon kıza aman aman sıcacık giysin veletŞeniz

iyi kızım tam grip geçti diyoruz yine tekrarlıyor anam muayenehanede yatsak yeridir artık Bıktım doktordan önce ben sonra ceren sonra eşim sonra ben ve şimdi kızım mafoldumben öhhgh geldi artık ev ilaç kokuyor yaa:sinifsinif:

hoşgeldin canım
hadi yemeğini yap o zaman sende bize neler yaptığını anlatırsın sonra ankara ziyaretini
hadi öptüm seniopuyorumnanaktan

hoşgeldin canikom nası geçti bizsiz zamanın :tomato:
özledik senide beyaaŞeniz

naaazzzzzz ses veeerrrrrrrr

canlarım napalım gittik geldik işte
düğünde iki kıvırdım assolist gibim en son çıkaraktan
:roflol:
onun dısında hep evdeydık zaten başka bişicik yapmadık valla
kızlar kısa süre kapsama alanı dısındayım...kocamın kpss tercihlerini yapıyorumda..

iyi kızım tam grip geçti diyoruz yine tekrarlıyor anam muayenehanede yatsak yeridir artık Bıktım doktordan önce ben sonra ceren sonra eşim sonra ben ve şimdi kızım mafoldumben öhhgh geldi artık ev ilaç kokuyor yaa:sinifsinif:

ayy :nazar: bende eşimde geçen seneden sonra hiç olmadık...
ama kimden duysam hasta en iyisi hiç evden çıkmamakmıdır nedir anlamadım ki yaw hele çocukların aynen dediğin gibi sürekli tekrarlıyor çevremdekilerde öyle bol bol meyve yiyin canım ne diyim allah yardımcın olsun

canlarım napalım gittik geldik işte
düğünde iki kıvırdım assolist gibim en son çıkaraktan
:roflol:
onun dısında hep evdeydık zaten başka bişicik yapmadık valla
kızlar kısa süre kapsama alanı dısındayım...kocamın kpss tercihlerini yapıyorumda..

ohh kıvırtttın yani tamam kapsama alanı içinde olunca devam ederiz kaydirigubbakcemile5

nazalp hoşgeldinn kız gezentiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii okuduklarıma göre oynamışsın bol bol dökmüşn kurtlarıı ii olmş senin için değişiklik

saol cnm inşallah güzel olurda neyse..
sen ne renk düşündün peki gülüm röfle üstüne

iklim hele geldim kuzum
benim fotolarda bak hani lousa resmi varya ordaki gibi istiyorum yine o çikolata kahve idi
röfle üstüne yapınca olurmu bilmem ama neyse bakalım belkide yaparım

trrrrakyamın güzel insanları naptınız beyaaaa Ben varım siz yoksunuz siz varsınız ben yokum bi denk gelemedim kimseye yaaa Ayrıca iklim kız anam geç kaldın dimi kaynana silmiş camları zemuszemus böyle böyle sildin dimi kız camı anaaaaaaam görmek isterdim Kızlaaaar ben geçenlerde memleketime gittim avası ala üstümde Kokuyum ergene gibi ala Benim kocada oldu oralı artık bayılıyo

hoşgeldin fatoş kızanı beea seni bir gördük kayboldun mari gel hep muhabbetçi seni hoş hatun sevdim senizemuszemus

Back
X