Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım napalım gittik geldik işte
düğünde iki kıvırdım assolist gibim en son çıkaraktan:roflol:
e öyle tabi son çıkacan ki millet trakya kızı görsün...:roflol:
kimbilir nasıl asil nasıl ağır yerden yerden atmışındır göbekleri sositososito
kızlar şaka bi yana övünmek gibi olmasın ama bi oynarım tulum yerler ağlar a.s
bide bu düğünlerde çiftetelli işareti dimi yanılmıyorsam :lepi: :roflol:
her gördüğümde aklıma geliyo :roflol:
iklim hele geldim kuzum
benim fotolarda bak hani lousa resmi varya ordaki gibi istiyorum yine o çikolata kahve idi
röfle üstüne yapınca olurmu bilmem ama neyse bakalım belkide yaparım
hoşgeldin fatoş kızanı beea seni bir gördük kayboldun mari gel hep muhabbetçi seni hoş hatun sevdim senizemuszemus
iklim hele geldim kuzum
benim fotolarda bak hani lousa resmi varya ordaki gibi istiyorum yine o çikolata kahve idi
röfle üstüne yapınca olurmu bilmem ama neyse bakalım belkide yaparım
canım şahsen ben çikolata kahveye röfleyi çok yakıştırıyorum ben yaptım çoook beğendim ama kaşlar bozuyo işte siyah ya sırıtıyo bende :roflol:
hoşgeldin fatoş kızanı beea seni bir gördük kayboldun mari gel hep muhabbetçi seni hoş hatun sevdim senizemuszemus
kız allah seni :lepi: evet bende sen dedikten sonra fark ettim :lepi::lepi::lepi::lepi:
maşallah sana seviyon oynamayı demek bende severim :lepi::lepi::lepi:
geçmiş olsun sana çocuklara kocana bizde çok hasta olduk oğlumla ama iyiyiz şimdi sükür
maşallah sana seviyon oynamayı demek bende severim :lepi::lepi::lepi:
geçmiş olsun sana çocuklara kocana bizde çok hasta olduk oğlumla ama iyiyiz şimdi sükür
geçmiş olsun canım kaç zamandır kurtulamıyoruz bizde tekrarlıyor psikolojik olarakta çöktüm artık şu domuz gribi meselesi korkutuyor işte allahtan hafif atlatıyoruz a.s.
geçmiş olsun canım kaç zamandır kurtulamıyoruz bizde tekrarlıyor psikolojik olarakta çöktüm artık şu domuz gribi meselesi korkutuyor işte allahtan hafif atlatıyoruz a.s.
sorma hiç biz azmı gezdik maskelerle günde üç kere evi çamaşur suyu ile siliyodum çok feci allah korusun küçük gripler çabuk geçiyoda o domuz gribi çok fena düşürüyomuş insanı
hosbuldum canım sende hosgeldinnnopuyorumnanaktannazalp hoşgeldinn kız gezentiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii okuduklarıma göre oynamışsın bol bol dökmüşn kurtlarıı ii olmş senin için değişiklik
kadro tamam gülümiklim, cokmasum+, fatosss16+, nazalp+, pembe_patik+ kadroya bak bee![]()
valla gülüm fazla oynayamadım
genelde dogu tarafının halayları birde ankara havaları caldılar
en son bi roman oynadık kayınvalidemle oda tekirdaglı ya oda güzel oynar
bir çıktık ortaya herkes cekildi:roflol::roflol:
şööyle iki parmagı havada sallandırdınmı çiftelli :teytey: bunu yaptınmıda halay olurr...
ep gene memleketim beyaaaturkbayragi
sorma hiç biz azmı gezdik maskelerle günde üç kere evi çamaşur suyu ile siliyodum çok feci allah korusun küçük gripler çabuk geçiyoda o domuz gribi çok fena düşürüyomuş insanı
canım bizim doktor şu an olan grip hep a virüsü dedi Sadece insanlar telaşa kapılmasın diye grip deyip söylemiyoruz diyor Ama çoğumuzun bünyesi kuvvetli olduğu için hafif atlatıyormuşuz... Kan değerlerimizi ve bağışıklığımızı yüksek tutmalıymışız... Çok korktum çoooook.... Kolonya elimizden düşmüyor...:Saruboceq:
hosbuldum canım sende hosgeldinnnopuyorumnanaktan
kadro tamam gülüm
valla gülüm fazla oynayamadım
genelde dogu tarafının halayları birde ankara havaları caldılar
en son bi roman oynadık kayınvalidemle oda tekirdaglı ya oda güzel oynar
bir çıktık ortaya herkes cekildi:roflol::roflol:
şööyle iki parmagı havada sallandırdınmı çiftelli :teytey: bunu yaptınmıda halay olurr...
ep gene memleketim beyaaaturkbayragi
canımsın bak halayı da ben farketmemiştim Oh oh iyi yapmışınız ne güzel ya oynayasım geldi heee:teytey:
canım bizim doktor şu an olan grip hep a virüsü dedi Sadece insanlar telaşa kapılmasın diye grip deyip söylemiyoruz diyor Ama çoğumuzun bünyesi kuvvetli olduğu için hafif atlatıyormuşuz... Kan değerlerimizi ve bağışıklığımızı yüksek tutmalıymışız... Çok korktum çoooook.... Kolonya elimizden düşmüyor...:Saruboceq:
tatlım evet doktorlar hep aynı seyı soyluyorlar...
eşim gecirdi benım annem gecirdi
eşimden banada bulasır dedim ama bulaşmadı bana...
şimdilik birşeyim yok
işe giderkende otobus kullanmıyorum artık
tıklım tıklım oluyor kımse cam acmıyor
arkamda önümde aksıran öksüren... korkuyorum valla arabayla gidiyorum...
bol bol meyve ve yeşil sebze yuketip evi bol bol havalandırmak lazım
hosbuldum canım sende hosgeldinnnopuyorumnanaktan
kadro tamam gülüm
canımsın bak halayı da ben farketmemiştim Oh oh iyi yapmışınız ne güzel ya oynayasım geldi heee:teytey:
şööllee tam kadro toplanmısken bi kasap yapaydıkk :teytey:
şööllee tam kadro toplanmısken bi kasap yapaydıkk :teytey:
hihoyyythihoyyyt dıtdıdıtı dıttıdıtı dıtdı dıttı dıııııt:roflol::roflol:
tatlım evet doktorlar hep aynı seyı soyluyorlar...
eşim gecirdi benım annem gecirdi
eşimden banada bulasır dedim ama bulaşmadı bana...
şimdilik birşeyim yok
işe giderkende otobus kullanmıyorum artık
tıklım tıklım oluyor kımse cam acmıyor
arkamda önümde aksıran öksüren... korkuyorum valla arabayla gidiyorum...
bol bol meyve ve yeşil sebze yuketip evi bol bol havalandırmak lazım
aman kızlar dikkat çok tehlikeli Ya yeri olur mu bilmiyorum sorun olursa da uyarırsanız sevinirim şu aşı konusunda ksaca fikrinizi alabilirmiyim Ben çok kararsız kaldım virüsten korkuyorum Aşıdan da korkuyorum Ne yapıcam bilmiyorum... 3yaşında bi kızım var Allahım koru herkesin evladını yaaa Bide mutasyona uğradı melet virüs nerelere gitsek bilmem ki....
hihoyyythihoyyyt dıtdıdıtı dıttıdıtı dıtdı dıttı dıııııt:roflol::roflol:
Kız valla süpersin emen azırsın maşallah:roflol::roflol::roflol::roflol:
Kızlar eğlenceye limon sıkmadım umarım başka bi gün tartışabiliriz bu konuyu sorun değil.... Benimki nabız yoklaması...
EEEEE aydi ikliiiiiiim Nazalp anımdan jabaaaa Cok masum pembe anım aydi bakalım sizide piste alalım :teytey:
:teytey:hihoyyythihoyyyt dıtdıdıtı dıttıdıtı dıtdı dıttı dıııııt:roflol::roflol:
canım virüsler sık sık mutasyona ugrar zatenaman kızlar dikkat çok tehlikeli Ya yeri olur mu bilmiyorum sorun olursa da uyarırsanız sevinirim şu aşı konusunda ksaca fikrinizi alabilirmiyim Ben çok kararsız kaldım virüsten korkuyorum Aşıdan da korkuyorum Ne yapıcam bilmiyorum... 3yaşında bi kızım var Allahım koru herkesin evladını yaaa Bide mutasyona uğradı melet virüs nerelere gitsek bilmem ki....
ben hiçbir zaman domuz giribi aşısı degil normal grip aşısıda olmadım
her yıl yapılan girp aşısı daha oncekı senelerde ortaya cıkmıs grip virüslerinin enjekte edilip vucudun o virüsü tanımasını sağlamaktır
virüslerde sık sık mutasyona ugradıklarından senın o yıl oldugun aşı ancak içerisindekı virüsü tanıyacagından bu yılkı gribi engellemeyebilir.
o yuzden ben ası olmayı dusunmuyorum...
canım hiç panik yapmayın
buda diger gripler gibi bir grip aslında
daha cok panık yapıp psikolojimizi bozuyoruz..
Kız valla süpersin emen azırsın maşallah:roflol::roflol::roflol::roflol:
Kızlar eğlenceye limon sıkmadım umarım başka bi gün tartışabiliriz bu konuyu sorun değil.... Benimki nabız yoklaması...
EEEEE aydi ikliiiiiiim Nazalp anımdan jabaaaa Cok masum pembe anım aydi bakalım sizide piste alalım :teytey:
:roflol::roflol:
canım virüsler sık sık mutasyona ugrar zaten
ben hiçbir zaman domuz giribi aşısı degil normal grip aşısıda olmadım
her yıl yapılan girp aşısı daha oncekı senelerde ortaya cıkmıs grip virüslerinin enjekte edilip vucudun o virüsü tanımasını sağlamaktır
virüslerde sık sık mutasyona ugradıklarından senın o yıl oldugun aşı ancak içerisindekı virüsü tanıyacagından bu yılkı gribi engellemeyebilir.
o yuzden ben ası olmayı dusunmuyorum...
canım hiç panik yapmayın
buda diger gripler gibi bir grip aslında
daha cok panık yapıp psikolojimizi bozuyoruz..
aslında doğru söylüyorsun canım ama çocukları sarsıyor ya biraz dayanamıyor insan
Panik yok panik yok trakyalıya iiiç bişey olmaz dimi naaaz kaydirigubbakcemile5