• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

evet ya bugün öğlen dışarı çıktık merveyle saç boyası aldım bal köpüğü ilk saçımı kestirdim Victoria Beckham modeli süper oldu kız kaydirigubbakcemile3 bide kaydirigubbakcemile3eve gelince boyadım renk iyice açıldı
yarında giyimlerle uğraşırım ağda vs az işim kaldı sayılır artık :1:
cuma akşamı binicez cumartesi öğle 1 gibi ordayız inşallah kısmetse ilk yemek yer dinleniriz sonra denize ineriz heralde ordan 10dk lara yarım saat kadarda konyaaltı kaydirigubbakcemile2

hatun planları yapmış valla ne guzel
kaydirigubbakcemile5

evet ya bugün öğlen dışarı çıktık merveyle saç boyası aldım bal köpüğü ilk saçımı kestirdim Victoria Beckham modeli süper oldu kız kaydirigubbakcemile3 bide kaydirigubbakcemile3eve gelince boyadım renk iyice açıldı
yarında giyimlerle uğraşırım ağda vs az işim kaldı sayılır artık :1:
cuma akşamı binicez cumartesi öğle 1 gibi ordayız inşallah kısmetse ilk yemek yer dinleniriz sonra denize ineriz heralde ordan 10dk lara yarım saat kadarda konyaaltı kaydirigubbakcemile2

vay canım ne güzel olmuşsundur eminim zaten çok güzelsin:nazar:saçların tam bal köpüğü oldu demek benimkide bi açılsa keşke hala koyu saçlarım hiç sevmedim belki röfle yaptırırım işin çok daha ama olsun sonuna denize ulaşmak varkaydirigubbakcemile

bende kıl tüy yolacam sizde ama kalkamıyom

kıllar tüğler hiç bitmez bende dün yaptım sıcakta çoz zor oldu sempatiksalakcinniarkadaşım 1.200 vermiş kükten çözdürmüş heryeri lazerle 1 yıldır tık yok diyo cillop gibi heryer yaptırsammı diyom hemde 12 taksitleymiş:roflol:

günaydın bayanlar,

valla aysegülcüm durdugun kabahat bence hic durma yaptır bende dusunuyorum bakalım yaz bıtmesını beklıcez malesef, gunes yasak bılıyosun lazerde ....

günaydın bayanlar,

valla aysegülcüm durdugun kabahat bence hic durma yaptır bende dusunuyorum bakalım yaz bıtmesını beklıcez malesef, gunes yasak bılıyosun lazerde ....

selam canım düşünüyorum aslında ama komple yaptırmam herhalde yüz ve koltukaltı yeter diğer yerler zaten çok değil sir bayağı azalttı aslında lazer zararlıymış hormonlara nede olsa orda üreyen birşeyi köreltiyosun pek mantıklı değil yani bu yüzden hormonları yavaşlayıp çocuğu olmayanlar bile olmuş

nazım benim iyi tatiller gülom memleket havası al iyi gelir bloğada burayada uğrayamıyorum bu aralar çalkantılı günler geçiriyoruz ne yazıkkisenağlama

selaaaaaaaaaaaaammm
ben geldimmm antalyadan selamlar sizleri çok özledimmm pazar sabah evdeyim inş eee nasısınız kimler var fazla kalamayabilirim şimdiden öpüyorum sizi (denizden yeni geldik duş almam gerek)kaydirigubbakcemile3

oyy canım kimseciler yok burda sen gidince iflas ettik patron kepenkleri indirdik çabuk gel hadii çok özledim seni

masumummm sorunnnn ne cnm benimm inş önmli bişi değildir

canıımm sen nerelerdiesin bakıyım olumunekankayizsmilebebiş nasıl nekadar kaldı gelmesine bizimki 15 temmuzda gelicek hayırlısı ile sorun bizle ilgili değilde yakınlarlımızla canım ama bizde etkileniyoruz malesef:çok üzgünüm:

canıımm sen nerelerdiesin bakıyım olumunekankayizsmilebebiş nasıl nekadar kaldı gelmesine bizimki 15 temmuzda gelicek hayırlısı ile sorun bizle ilgili değilde yakınlarlımızla canım ama bizde etkileniyoruz malesef:çok üzgünüm:

sorma şekerim çatıyla uğraşıyokk inşaat varrr 30 haftalık oldum kuzummm sizinki bizden önce gelicek benmde günüm ağustos sonu eylül başı amaaa bebeklere belli olmaz tabeee dr belli olmaz didi bebişin durumuna bağlıymış ctesi gidicez bizdeee bakalımm aylık kontrolee ay cnmm benimmm sizle ilgili olmadığına sevindimmm çokta takmayınnn kaaanımız etkilenmesin sona

sorma şekerim çatıyla uğraşıyokk inşaat varrr 30 haftalık oldum kuzummm sizinki bizden önce gelicek benmde günüm ağustos sonu eylül başı amaaa bebeklere belli olmaz tabeee dr belli olmaz didi bebişin durumuna bağlıymış ctesi gidicez bizdeee bakalımm aylık kontrolee ay cnmm benimmm sizle ilgili olmadığına sevindimmm çokta takmayınnn kaaanımız etkilenmesin sona

az kalmş seninde canım yaa bebeğine kavuşmaya ne güzel bizimki 19 temmuzmuş öyle demiş doktor gelsinler hayırlısı ile bir sağolasın canım benim kaanın etkikenmmesi için uğraşıyorum ama benim sinirlerimde yıprandı onada yansıtıyorum bazen malesef üzülüyorum sonra:çok üzgünüm:

ask-i-mumnu-da-muhtesem-final.jpg

bihteri hiç sevmezdim ama kız gururlu çıktı be çok sevmiş behlülü üzüldüm çok ne yapçam perşembeleri artık yaa:gitme::gitme:

Son düzenleme:
allh seni kahretmesin emiii masumumm perşembeleri napıcam diooo delüüü kız kaydirigubbakcemile3 yaz zatennn pek etkilemez senii ay ben hiç sefmıomm bu diziyii yaaa seyretmedim bile finaliniii

Back
X