Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

canım KİNEPRAYŞ pomakça nasılsın demek
odinka da su..
benim yengemlerde pomak hasırcaarnavut pomağı edirne uzunköprülüler onlarda böyle

canım benim az buçuk bişeyler bilirim pomakça.
kakvo praviş Ne yapıyorsun
Voda Su ama
bazen dilden dile değişebiliyor
Daha yazayım mı
lebenisa karpuz
taralejek kirpi
birde tatrazalanmak vardır sürüklenmek yani En çok güldüklerim

benim bubamla anamın arasında18 yaş var babam hep süyler ananı bana baksın diye genç aldım anam 60 yaşında ama daş gibi bubam 78 yaşında çöktü ama çok şımarık bi veleti andırır babam şımardımı evde kovalambaç oynarlar babam güçsüs olduna çağreyi kaçmakta bulur anam da kovalamaktan bıkmaz oraya ne zaman gitsem bubam kaçar anam kovalar bubam yemin etmiş bidaha dünyaya gelirsem kendimden büyük bi karı alcam kendıma

kız allah seni bidaha gelirse büyük alıcak hee ehuehuehuhehhe
az yaşta yokmuş aralarında 18 yaş baya çok yane haklı adamcık karısı daha enerjik tabii alkisalkisalkis

kızlar eşim mesaideydi geldi birazdan çıkarım ama gelirim gene çok öptümm sizleriiii iyiki varsınızzz gelcem gene heee

canım benim az buçuk bişeyler bilirim pomakça.
kakvo praviş Ne yapıyorsun
Voda Su ama
bazen dilden dile değişebiliyor
Daha yazayım mı
lebenisa karpuz
taralejek kirpi
birde tatrazalanmak vardır sürüklenmek yani En çok güldüklerim

sen bilirsin yazarsan okurumm valla cnm

eeee fatuş sen bubamı bilirsin ama bunadı ya artık dahada komik ya

kız yazık öyle deme adama
biz o yaşa gelelim bak bize nası gülcekler
Şaka bi yana bi bilseler burda anlattığını anam ayvayı yedin sen işte o zaman tatrazalıcaklar seni

he karı enerjik ya adamdan çok beklentileri varmış ama olmazmış annaneme kızar durur ana mura ana niye verdin beni sabattine

ben bubama dedim seni internete vericem reklam edicem diye ne dedi tahmin et he kızım verver belki şöhret olurum
78 yaşında adam hala şöhret olma yolunda

super hikayelerr guldurdunuz kizlar beni ALLAH ta sizi guldursunnnsırnaşık şey

slm kızlar reklam arası gelim dediimmmm kocik te maça bakıyo of bıktım şu maçlardan he

Back
X